میلاد قاضی پور
شنبه 06 شهریور 1389, 22:24 عصر
سلام . همونطوری که میدونید بعضی از تالارها روزانه میزبان تعدادی زیادی کاربر هست که من خودم شاهد بودم گاهی توی یه روز یک سوأل چندین بار تکرار شده و اتفاقا چند روز پیش بحثی در بخش گفتگوی فناوری پیش اومد که کاربرا معتقد بودن باید دستی به سر و گوش فرومهایی مثل سیشارپ کشید . پیشنهاد من اینه برای جلوگیری از راه اندازی تاپیکهای تکراری تاپیکی با عنوان سوألات رایج در هر فروم ایجاد بشه که مدیران سوألاتی رو که به نظرشون روزانه چندین بار تکرار میشه اونجا به صورت سوأل و جواب مطرح کنن که کاربرایی که زحمت سرچ کردن رو به خودشون نمیدن یا نمیدونن چه واژه هایی رو در جستجو برای رسیدن به جوابشون به کار ببرن فقط یه نگاه به اون تاپیک بندازن ببینن سوألی که میخوان مطرح کنن اونجا هست یا نه. سوألاتی مثل انتقال مقادیر بین فرم ها ... ارورهای رایج در اتصال به دیتابیس و ....
اگر مدیران وقت ندارن یه مدت اختیار اون فروم رو بدن به کاربرای طلایی تا اونها به صورت مرجع اشکالات رایج در بیارن اون تاپیک رو .
لازم هم نیست دوباره کاری بشه . کافیه کاربرای حرفه ای بعد از طرح سوألات یه سرچ بکنن و تاپیکهای پاسخ رو زیر سوألات لیست کنن .
اگر مدیران وقت ندارن یه مدت اختیار اون فروم رو بدن به کاربرای طلایی تا اونها به صورت مرجع اشکالات رایج در بیارن اون تاپیک رو .
لازم هم نیست دوباره کاری بشه . کافیه کاربرای حرفه ای بعد از طرح سوألات یه سرچ بکنن و تاپیکهای پاسخ رو زیر سوألات لیست کنن .