ورود

View Full Version : مشکل با redirect کامپوننت IdHTTP

صابر طهماسبی
شنبه 06 شهریور 1389, 22:38 عصر
سلام
سه روزه درگیر کار با IdHttp هستم اگر تاپیک قبلی را ببینید با دریافت اطلاعات یونیکد مشکل داشتم که با وجود راهنمایی های دوستان هنوز مشکلش حل نشده
الان یه سوال دیگه دارم اینکه وقتی در IdHttp گزینه ی redirect رو فعال می کنیم چطور می تونیم اطلاعات صفحه ای رو که به اون redirect میشم دریافت کنیم؟مثلا من در رویداد onRedirect پارامتر dest رو با یه پیغام تست کردم دیدم نام صفحه ای هستش که به اون redirect شده مثلا menu.php اما نمی دونم چطور محتویات ایت صفحه رو بگیرم.
امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم
لطفا دوستان کمک کنند

vcldeveloper
یک شنبه 07 شهریور 1389, 04:47 صبح
وقتی خصوصیت HandleRedirects فعال هست، خودش در صورت مواجه شدن با درخواست Redirect از طرف سرور (دریافت کد HTTP بین 300 تا 307)، به طور خودکار صفحه ایی که بهش Redirect شده را لود میکنه، و خروجی که شما از متد اجرا شده (مثلا Get یا Post) می گیرید، همان صفحه ایی هست که بهش Redirect صورت گرفته. در این صورت، رویداد OnRedirect فقط برای اطلاع شما ست، و اطلاعات مربوط به Redirect را به شما انتقال میده، و به شما اجازه میده که تعیین کنید که آیا اجازه Redirect داده بشه یا نه (از طریق True کردن پارامتر Handled مربوط به رویداد OnRedirect).

اگر خصوصیت HandleRedirects غیرفعال باشه، اون وقت دریافت صفحه Redirect شده به طور خودکار صورت نمیگیره، و شما باید خودتون از طریق کدی که برای OnRedirect می نویسید، درخواست Redirect را مدیریت کنید.