ورود

View Full Version : مبتدی: چنین قالبی رو باید چه جوری ساخت

Golsha
یک شنبه 07 شهریور 1389, 15:03 عصر
سلام دوستان ببخشید میخواستم یه قالب مثل قالب زیر بسازم ولی هرکاری میکنم تو نوشتن کدهای css مشکل دارم ، اگه امکان داره راهنماییم کنید .

مشاهده تصویر با اندازه واقعی : مشاهده (http://golshansoft.persiangig.com/A/All.jpg)
این هم چیزهایی که توش استفاده شده . ( دانلود با حجم 21 کیلو بایت ) (http://golshansoft.persiangig.com/A/Weblog.zip)

چیز دیگه اینکه سایز تمام چیزهای داخلش ثابته و تغییری نباید بکنه . ( توی وسطی فقط یه مطلب قرار میگیره . )

hamidre13
یک شنبه 07 شهریور 1389, 15:24 عصر
دوست عزیز اگر که از طراحی بو سیله table less استفاده می کنی (div) باید یک دیو برای کل المنت ها در نظر بگیری بعد یک دیو برای هدر یک دیو برای محتوا یک دیو برای منوی سمت راست ، و همین طور یک دیو برای منوی سمت چپ ،فوتر و ... در نظر بگیری بعد با اعمال سی اس اس به این دیو ها و ست کردن بک گراند انها توسط عکس های خودت می تونی طرحت رو بسازی!:چشمک:
در ضمن اگر می خوای اندازه ها تغییر نکنه به همه دیو ها مقدار طول و ارتفاع رو بده!

famarini
یک شنبه 07 شهریور 1389, 17:09 عصر
سلام دوست من
اگر كامل توضيح بدي كجا مشكل داري بيشتر مي شه راهنمائيت كرد

موفق باشي

Hell Lord
یک شنبه 07 شهریور 1389, 20:40 عصر
<table border="1" width="100%">
<tr>
<td align="center" height="200" width="100%" colspan="3" >
</td>
</tr>
<tr>
<td align="center" width="100%" colspan="3" >
Menu
</td>
</tr>
<tr>
<td width="20%" height="100%">

<table border="1" height="100%" width="100%">
<tr>
<td height="100%">
<br />
<br />

</td>
</tr>
</table>

</td>
<td width="60%" height="100%">

<table border="1" width="100%" height="100%">
<tr>
<td height="100%">
<br />
<br />

</td>
</tr>
</table>

</td>

<td width="20%">

<table border="1" width="100%" height="50%">
<tr>
<td height="50%">
<br />
<br />

</td>
</tr>
</table>
<table border="1" width="100%" height="50%">
<tr>
<td height="50%">
<br />
<br />

</td>
</tr>
</table>

</td>

</tr>
<tr>
<td align="center" width="100%" colspan="3" >
TAIL
</td>
</tr>
</table>

چون شما سی اس اس زیاد وارد نیستید این کد میتواند کمکتان کند، اما کار با تیبل لس اگر یاد بگیرید خیلی راحتر است.

ramtin-w
یک شنبه 07 شهریور 1389, 21:08 عصر
اگر اول کار هستید شاید این پیشنهاد به دردتون بخوره
یعنی بتونید اسکریپت یا css یه قالب اماده رو edit کنید باهاش ور برید خراب کنید دوباره از نسخه اولی درست کنید
کم کم دستتون میاد که هر بخش به چه منظوری درست شده منم همین کاره کردم باور کن موثره

Golsha
دوشنبه 08 شهریور 1389, 10:42 صبح
ممنون دوستان من css در حد مبتدی بلدم فقط نمی دونم چه طوری یه چیز رو روی چیز دیگه نشون بدم .

مثلا منوی سمت راست رو روی base قرار بدم .

Hell Lord
دوشنبه 08 شهریور 1389, 10:54 صبح
position های مختلف و خاصیت های left و top
کمی باهاشون بازی کنید دستتان میاید.

Golsha
دوشنبه 08 شهریور 1389, 17:14 عصر
عاجزانه از اساتید استدعا دارم فایل css ابن قالب رو برام بنویسند . باور کنید شب و روزمو ازم گرفته . البته نمی خوام چیز های جانبی رو برام بنویسید فقط این که بشه یه چیز تو مایه های عکسی که براتون گذاشتم .

mojtaba_apadana
سه شنبه 09 شهریور 1389, 00:54 صبح
من یک فایل HTML ویک فایل CSS براتون میزارم که شبیه چیزیه که میخاین . ولی بجای جدول از دیو استفاده کنید اونم با درصد خیلی بهتره

امیدوارم بدردتون بخوره

موفق باشین

hamiii
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 21:17 عصر
بستگی داره بخواین با css3 بنویسین یا css2.
اگر با 3 بخواین بنویسین ،کمتر از 10 دقیقه کار داره ولی اگه بخواین با 2 بنویسین حداقل یکساعتی وقت میگیره(با توجه به گوشه های گرد شده باکس ها)

hamiii
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:44 صبح
tفکر کنم این همون چیزیه که می خواین. زیاد روش وقت نذاشتم،هنوزم میشه استایلشو جمع و جورتر نوشت.