View Full Version : درباره تغییرات سایت نظر بدین
dr_g
شنبه 18 تیر 1384, 11:05 صبح
با سلام به همه دوستان
به نظر من تغییرات اساسی سایت چندان جالب نیست.درسته که یه سری امکانات جدید اضافه شده ولی من همون محیط ساده تر قدیمی رو بیشتر دوست داشتم.اخه خیلی بهش عادت کرده بویم..............
نظر شما چیه؟
mohsengrisly
شنبه 18 تیر 1384, 11:36 صبح
عزیز دل اش کشک خالته
بخوری پاته نخوری پاته
پس بهتره باهاش کیف کنی البته ایراد خیلی داره مثلا بعضی قسمتها فارسی نیست و کلی جاها هم حروف جابجا نشون داده میشه اما خب اگر چند تا تم مختلف داشته باشه و این اشکالات هم بر طرف بشه
بد نیست
به نظر من باید این انتخاب رو می گذاشتند که از محیط جدید استفاده بشه یا همون کلاسیک قدیم
مثل اکثر سایتها
اما بی خیال خوبه بابا پیشرفتو حال کن
jk
شنبه 18 تیر 1384, 11:46 صبح
آقا زحمت کشید .... سایت برنامه نویس بی نظیر بود حالا با این تغییر پوسته نمونه شد.
hadi2345
شنبه 18 تیر 1384, 12:24 عصر
با سلام .
خوبه .................. ولی قبلی بهتر بود .
بابک زواری
شنبه 18 تیر 1384, 17:29 عصر
قشنگی زیاد مطرح نیست فقط ظاهر رو نبینید بذارید امکاناتش فعال بشه اونوقت حاضر نمیشید یک لحظه هم با قبلیه کار کنید
بابک زواری
شنبه 18 تیر 1384, 17:35 عصر
امکاناتش بی نظیره
جستجوی عالی و . . .
دوستان عزیز اصلا نگران نباشند تا یک مدت دیگه شاهد استفاده بسیار بسیار بهینه و خوب برای همه خواهیم بود
R_BABAZADEH
شنبه 18 تیر 1384, 18:49 عصر
منم فعلا قبلیه رو انتخاب می کنم تا هفته دیگه ببینیم چی میشه
Babak-Aghili
شنبه 18 تیر 1384, 19:10 عصر
تا اطلاع ثانوی که قبلیه بهتر بود ....
البته Skin برای این راحت تر پیدا میشه ....
PalizeSoftware
شنبه 18 تیر 1384, 19:15 عصر
بین سایت قبلی و جدید من قبلی رو بیشتر میپسندم.نه اینکه عادت کرده باشم. ملموستر بود.
تا ببینیم این چی از آب درمیاد.
بابک زواری
شنبه 18 تیر 1384, 19:25 عصر
منم فعلا قبلیه رو انتخاب می کنم تا هفته دیگه ببینیم چی میشه
مگر شما به قبلیه دسترسی دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PalizeSoftware
شنبه 18 تیر 1384, 19:41 عصر
بابک خان مچ یه نفر رو گرفت.
به ما هم بگید قضیه از چه قراره.
M-Gheibi
شنبه 18 تیر 1384, 20:04 عصر
سلام
دوستان عزیز سایت فعلی (VB) به دلیل آزمایشی بودن مسلما خالی از اشکال نیست و امیدواریم با کمک دوستان مشکلات به سرعت حل شوند. یه مدت کار داره ولی همونطور که آقای زواری فرمودند امکانات vBulletin قابل مقایسه با PHPBB نیست. پس کمی تحمل کنید.
javad_hosseiny
شنبه 18 تیر 1384, 21:11 عصر
هر دو قشنگ هستند ولی قبلی بهتر بود
(البته نه از لحاظ ظاهری بلکه کارایی )
حامد مصافی
شنبه 18 تیر 1384, 21:43 عصر
سلام
دوستان عزیز اینها یک اسکین یا پوسته نیستند که به این راحتی عوض بشن
صفحاتی به زبان php هستند که باید در سرور قرار بگیرند تا وظیفه کار با دیتابیس و نمایش اونو به عهده بگیرن
ولی به نظر من باید به این سادگی این کار انجام می گرفت
درسته که vBulletin با phpbb همخوانی زیادی داره و تقریباً شبیه اونه ولی شکلاتی هم داره
مثلاً در تاپیک هایی که برای موضوعات هم در هر انجمن در نظر گرفته شده دیگه لینک ها کار نی کنه
اگه به کسی قبلاً لینک صفحه ای از این سایت رو داده باشین دیگه نمی تونه اون رو پیدا کنه
ولی در کجموع vBulletin خیلی بهتر از phpbb هستش
M-Gheibi
شنبه 18 تیر 1384, 23:18 عصر
موردی که BlackDal عزیز اشاره کرد پیش از این مورد بررسی قرار گرفته بود که قابل حل است. همونطور که عرض کردم مشکلات احتمالی به تدریج رفع می شوند.
mr_esmaily
شنبه 18 تیر 1384, 23:41 عصر
سلام
اینجانب نیز قبلی رو ترجیح میدم , امکاناتش هم کم نبود یا بهتر بگم نیاز های منو که برطرف می کرد.
@AM!R!
یک شنبه 19 تیر 1384, 01:43 صبح
همیشه تنوع لازمه
پس خوبه
فقط سریعتر لینکهای ناکجا آباد رو حذف کنید
Peyman_Ranjbar
یک شنبه 19 تیر 1384, 01:54 صبح
عالیه
پیشزفت رو به جلو.........
اگه این مشکلات بر طرف بشه همون طور که آقای زواری گفتند حتی نمیشه یک دقیقه با فروم قبلی کار کرد
مهدی کرامتی
یک شنبه 19 تیر 1384, 11:00 صبح
یکی از مشکلات اساسی که در فوروم قبلی داشتیم کار نکردن درست بخش جستجوی سایت بود. بهمین دلیل وقتی کسی نتیجه مورد نظر را یافت نمیکرد مجددا اقدام به بازکردن تاپیک میکرد، نتیجه این بود که گاهی اوقات یک سوال بیست باز در زمانهای مختلف مطرح میشد، در حالی که قبلا چند بار پاسخ داده شده بود.
با استفاده از سیستم جستجوی کنونی شما در کمترین زمان مطالب مورد نظر را یافت خواهید کرد و سریعتر به نتیجه خواهید رسید.
mhaeri
یک شنبه 19 تیر 1384, 12:11 عصر
با سلام به همه
بنده هم همون سایت قبلی رو از هر نظر انتخاب میکنم
به نظر کار با این Layout اصلا خوشایند نیست
جناب کرامتی همون قبلی
mahdi_sh
یک شنبه 19 تیر 1384, 13:37 عصر
سلام
آقا تو این سایت جدید چطوری می شه دانلود کرد؟
یعنی کسی که فایلی رو upload کرده باشه ما چطوری می تونیم دانلودش کنیم ؟
مرسی
مهدی شهابی پور
mehrzad007
یک شنبه 19 تیر 1384, 13:54 عصر
آقای کرامتی منظور از انقلاب برنامه نویس همین بود؟ یا اتفاق هایی دیگه ای هم قراره بیفته؟
dr_g
یک شنبه 19 تیر 1384, 13:55 عصر
سلام
زیر همون تاپیکی که نوشته لینک فایل ضمیمه اون هم هستش.با یه کلیک می توونی دانلودش کنی
مهدی کرامتی
یک شنبه 19 تیر 1384, 14:59 عصر
این سیستم جدید فقط پایه تغییرات است.
mr_esmaily
یک شنبه 19 تیر 1384, 15:14 عصر
سلام
من در فروم هایی که با vBulletin نوشته شدن تاریخ شمسی ندیدم وسه همین نتونستم ننویسم ; تاریخ برنامه نویس هم میلادی شد یا بر می گرده ؟
3nitro
یک شنبه 19 تیر 1384, 17:23 عصر
همین طور که معایبش رو می گید از خوبی هاش هم بگید . مثلا جستجوی سایت بی نظیر شده .انگار میدونه داری دنبال چی میگردی ، همون رو واست میاره . سرعت کار از قبل بیشتر شده .
اما من چند نکته رو فهرست وار می نویسم ( البته فقط برای یادآوری چون میدونم مدیر و دیگر عزیزان دارن تلاش می کنند این مشکلات برطرف بشه) .
1- تمپ سایت چندان چنگی به دل نمی زند .
2- ترجمه فارسی بعضی قسمت ها مشکل دارد .
3- هنوز کلی جملات انگلیسی یافت می شود.(یا حتی تاریخ)
4- آواتار ، rank ها و میزان سوابق هر کس به درستی مشخص نیست زیرا اکثرا Senior هستند .
5- لینکهای زیادی به تاپیک ها وجود دارد که دیگر الان وجود ندارند . زیرا همگی viewtopic.php هستند .
6- بیشترین حجم مجاز برای آپلود 40 کیلوبایت است که مقدار بسیار کمی است .
اما از ظواهر بگذریم در کل خیلی خوب شده و جنبه حرفه ای تری به خودش گرفته .
محمد میرمصطفی
یک شنبه 19 تیر 1384, 23:24 عصر
من که اصلا خوشم نیومد
mohsengrisly
دوشنبه 20 تیر 1384, 00:50 صبح
از تغیرات سایت خیلی ممنونم اما نمیشه ایراد هاش زودی بر طرف بشه
چند تا فایل زمینه شده می خواستم که دیگه نیست
می خواستم برای یکی از دوستان هم یه فایل زمینه تاپیک کنم که نمیشه مدیریت پیوست ها کار نمی کنه چرا
خواستم پیام خصوصی بدم نشد
خلاصه این که سایت کامل خوبیده ها
ببخشید اماهر طوری خواستم به گوش یکی مدیران سایت برسونم نشد
ارسال پیام هم کار نکرد
خلاصه یکی زحمت بکشه مشکل ما رو حل کنه واین پست مارو هم حذف
هدف اطلاع بود که خب. حیف فضا که بخواد الکی پر بشه
کیلو کیلو جمع گردد .وانگهی گیگا شود
در اخر از تلاشهای شما و زحمات همه دوستان ممنونم
خداییش از امکانات جدیدش هم نمیشه همینطوری گذشت
حامد مصافی
دوشنبه 20 تیر 1384, 02:03 صبح
آقای کرامتی شما که فکر نمی کنید همه با IE و ویندوز کار می کنن
به نظر من phpbb بهتره
titbasoft
دوشنبه 20 تیر 1384, 09:59 صبح
برای اینکه من هم توی این feedback کاربران شرکت کرده باشم.
مهمترین چیزی که واقعا باید بیشترین نیرو روش گزاشته بشه interface فروم جدیده. چون واقعا با قبلی قابل مقایسه نیست. به نظر من که قبلی بهترین بود. اصلا skin اش به نام اسکینه phpbb توی خیلی از فروم ها معروف شده بود. تمام اینها به علت سادگی ، سبکی رنگ های کاملا هارمونیکس و ... بود
در ضمن یه مشکل دیگه هست : ی به ی تبدیل نمی شه توی قبلی این اتفاق میافتاد. فکر کنم در search ها مشکل ساز بشه.
R_BABAZADEH
دوشنبه 20 تیر 1384, 09:59 صبح
مگر شما به قبلیه دسترسی دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اینکه دسترسی دارم بلکه در حال حاظر به نظرم سایت قبلی بهتر بود و منتظر تغییرات گفته شده هستم تا شاید نظرم برگردد
mr_esmaily
دوشنبه 20 تیر 1384, 14:47 عصر
برای اینکه من هم توی این feedback کاربران شرکت کرده باشم.
مهمترین چیزی که واقعا باید بیشترین نیرو روش گزاشته بشه interface فروم جدیده. چون واقعا با قبلی قابل مقایسه نیست. به نظر من که قبلی بهترین بود. اصلا skin اش به نام اسکینه phpbb توی خیلی از فروم ها معروف شده بود. تمام اینها به علت سادگی ، سبکی رنگ های کاملا هارمونیکس و ... بود
. با این که این بحث اصلاً جاش اینجا نیست ولی موافقم.
someCoder
دوشنبه 20 تیر 1384, 16:14 عصر
در زمینه این حرف ی هم همین بس که من چون توی سایت قبلی توی اسمم "ی" داشت توی این سایت نتونستم login کنم! و مجبور شدم یک اکانت جدید درست کنم!
Taha_u
دوشنبه 20 تیر 1384, 16:29 عصر
تا اینجا که به نظر من قبلیه بهتر بوده اما...
چشم امید به بهتر شدن این یکی داریم (که البته وقتی استید میگن میشه حتماً یه چیزی میدونن که میگن دیگه)
ان شا ا...
و یه فکری هم برای این تاپیکی که آقای مداح با زحمت زیاد اونو تهیه کرده بودم بکنین بد نیس!
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=18609
oxygenws
دوشنبه 20 تیر 1384, 18:40 عصر
تمامی مشکلاتی که دوستان تا الان مطرح کردند، قابل حل می باشد و اکثرشون به زودی حل می شن....
مطمئن باشید، این سیستم، از سیستم قبلی بسیار حرفه ای تر طراحی شده و بستر مناسبی برای توسعه های آتی برنامه نویس می باشد. انقلاب، یک شبه به نتیجه نمی رسه :)
بابک زواری
دوشنبه 20 تیر 1384, 20:01 عصر
امروز صحبتی برای نزدیک تر کردن هر دو محیط انجام شد
هنوز مشکلاتی هست و در نهایت برطرف میشه
میدونیم لینکها کار نمیکنن و دانلود ها مشکل داره اما با یاری شما به اون آرمانهای طراحی شده خواهیم رسید که بتونیم این سایت رو از لحاظ بار علمی به بالاترین حد برسونیم و شما بیشترین استفاده رو خواهید برد بعد از درست شدن مقالات بسیاری آماده شده که در اختیار همه قرار خواهد گرفت
kia1349
شنبه 01 مرداد 1384, 06:46 صبح
به نظز من که خیلی خوبه باید منتظر نتیجه کار بود
مهمتر اینکه این تغییرات با تمام دردسرهایی که داره صرفا برای کاربری راحت تر تمام دوستان است
راستی حاج مهدی ما که از مرخصی برگشته ایم هر کاری ارجاع کنید با جون دل لبیک میگیم
محمد میرمصطفی
یک شنبه 02 مرداد 1384, 01:24 صبح
والله من که قسمت اعظم علاقم رو به سایت از دست دادم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.