ورود

View Full Version : مبتدی: سرور اختصاصی

yassi_60
دوشنبه 08 شهریور 1389, 16:58 عصر
سلام خدمت اساتید.
یه سوال
اگر بخواهیم یک سرور برای یک شرکت به صورت اختصاصی داشته باشیم و سرور هم در یکی از شعبات شرکت باشد و از طریق اینترنت بتوان از شعبات دیگر به آن متصل شد بطور کلی به چه ابزاری نیاز داریم؟

resatak
دوشنبه 08 شهریور 1389, 17:55 عصر
چیز خاصی نمیخواد
ups
server
internet با پهنا باند مناسب

yassi_60
دوشنبه 08 شهریور 1389, 20:49 عصر
ups, Server رو می فهمم.
اینترنت با IP ثابت باشه و باید یک دامنه اینترنتی هم داشته باشیم؟
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.

razeghi_loved
سه شنبه 09 شهریور 1389, 13:44 عصر
نه شما وقتی اینترنت رو می خرید از ISP درخواست ای پی ثابت رو هم بکنید که براتون انجام بدند و از هرجایی می تونی به سرور ریموت بزنی فقط یادت نره سروری که یه پاش تو اینترنت هست منظورم اینه که Ip ثابت داره باید از نظر امینی خوب باشه ویروس کشی فایروال و ...

Danial_abdi
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:56 صبح
نه شما وقتی اینترنت رو می خرید از ISP درخواست ای پی ثابت رو هم بکنید که براتون انجام بدند و از هرجایی می تونی به سرور ریموت بزنی فقط یادت نره سروری که یه پاش تو اینترنت هست منظورم اینه که Ip ثابت داره باید از نظر امینی خوب باشه ویروس کشی فایروال و ...

این روشی که شما میگوئید برای اینکه یک هاست هم داشته باشیم کافی است؟
مرسی

razeghi_loved
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 09:05 صبح
این روشی که شما میگوئید برای اینکه یک هاست هم داشته باشیم کافی است؟
مرسی
مگر شما می خواهید سایت راه اندازی کنید که احتیاج با هاست دارین ؟
من منظور شما رو متوجه نشدم اما اگر منظورت این بود که خود می خواهی سایت راه اندازی کنید احتیاج به ای پی ثابت که باید از شرکت adsl بگیری و فضا هم می تونی از فضا هارد خود استفاده کنی و اگر بخواهی سایت رو با نام تو اینترنت دیده بشه باید یکمی دردسر بکشی اما قابل اجرا می باشد

yassi_60
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 15:53 عصر
ممنون از راهنمایی شما
اگه از دردسرهاش هم اطلاعاتی دارید به ما هم بگید ممنون میشم.

yassi_60
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 16:07 عصر
پیشنهادهای شما در تصمیم گیری ما تاثیر گذاشته و کلا صورت مسئله به این صورت شد که:
شرکتی دارای محوطه بزرگی در یه شهری وجود داره
تمامی کارکنان شرکت که در این محوطه اداری مشغول به کارند، جهت سهولت و سرعت بیشتر از طریق LAN به سرور دسترسی خواهند داشت.
لازم است برخی از کارمندان از خارج از محوطه شرکت از طریق اینترنت به سرور دسترسی داشته باشند.
همچنین عموم مردم بتوانند از طریق اینترنت با محصولات و خدمات این شرکت آشنا شوند.

hghyami
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 17:04 عصر
این چیزی که دوستمون گفتن درست هست. از طرف دیگه اینکه شما چقدر هزینه میتونید بکنید و این دیتا چه ارزشی داره. چون هر کدوم اینها اونوقت بحثش جدا میشه.

razeghi_loved
جمعه 12 شهریور 1389, 08:50 صبح
شما روی سرورتان می تونید IIS نصب کنید البته باید DNS هم نصب کنید این برای دیدن سایت هم از داخل شرکت هم از بیرون شرکت یعنی اینترنت
حالا می خواهی به سرور دسترسی داشته باشی می تونی بهش ریموت بزنی که البته زدن ریموت باعث کند شدن سرور می شه و تعدادش هم محدود هست شما می تونید از نرم افزار VNC استفاده کنید هر چند تا که می خواهید می تونید ریموت بزنید فقط فرقش با ریموت خود ویندوز اینکه که وقتی یکی ریموت می زنه و نفر دوم هم ریموت می زنه همه روی یه سیشن کار می کنند یعنی اگر ماوس رو یکی بالا ببره نفر دوم می تونه پایین بیاره
در ضمن شما نگفتین کارکنان چه دسترسی می خواهند داشته باشند به هارد سرور به ویندوزش یه چی؟

yassi_60
جمعه 12 شهریور 1389, 17:06 عصر
با IIS و DNS مشکلی نداریم.
و همینطور هم نمیخوایم به سرور ریموت بزنیم. کارمندا با نرم افزار خاصی به سرور وصل میشن و کاراشونو انجام می دن که این نرم افزار از طریق اینترنت به سرور وصل میشه.

razeghi_loved
جمعه 12 شهریور 1389, 21:47 عصر
با IIS و DNS مشکلی نداریم.
و همینطور هم نمیخوایم به سرور ریموت بزنیم. کارمندا با نرم افزار خاصی به سرور وصل میشن و کاراشونو انجام می دن که این نرم افزار از طریق اینترنت به سرور وصل میشه.

پس مشکل شما چیه دیگه؟

Danial_abdi
جمعه 12 شهریور 1389, 23:42 عصر
مگر شما می خواهید سایت راه اندازی کنید که احتیاج با هاست دارین ؟
من منظور شما رو متوجه نشدم اما اگر منظورت این بود که خود می خواهی سایت راه اندازی کنید احتیاج به ای پی ثابت که باید از شرکت adsl بگیری و فضا هم می تونی از فضا هارد خود استفاده کنی و اگر بخواهی سایت رو با نام تو اینترنت دیده بشه باید یکمی دردسر بکشی اما قابل اجرا می باشد
ممنون از راهنمایی شما.
من برنامه نویس هستم (جاوا) بیشتر در حال تمرین و یادگیری برنامه های تحت وب و سایت های JSP روی Tomcat . میخواهم برنامه ها را تست کنم و سرور جلو روی من باشه. از ریموت و این جور چیزها خوشم نمیاد :چشمک: . امیدوارم توضیحاتم کافی باشه. لطفا یک نقشه کامل همراه با جزئیات برای همچین چیزی به من بدید. خیلی خیلی ممنون.

razeghi_loved
شنبه 13 شهریور 1389, 04:21 صبح
ممنون از راهنمایی شما.
من برنامه نویس هستم (جاوا) بیشتر در حال تمرین و یادگیری برنامه های تحت وب و سایت های JSP روی Tomcat . میخواهم برنامه ها را تست کنم و سرور جلو روی من باشه. از ریموت و این جور چیزها خوشم نمیاد :چشمک: . امیدوارم توضیحاتم کافی باشه. لطفا یک نقشه کامل همراه با جزئیات برای همچین چیزی به من بدید. خیلی خیلی ممنون.

من با Tomcatکار نکردم اما اگر مثل بقیه نرم افزار های شبیه ساز وب باشه باید قسمت رو داشته باشه که به جایی لوکال کار کردن روی ای پی سرور کار کنه که بشه از بیرون هم حتی بهش دسترسی داشت.
مثل wamp

yassi_60
شنبه 13 شهریور 1389, 17:24 عصر
پس مشکل شما چیه دیگه؟

حالا داریم مشکل رو می فهمیم.
فکر کنم مشکل اول اینه که باید یه دامنه ثبت کنیم،
و مشکل دوم اینه که نمیدونیم چطور این دامنه ثبت شده و این سرور اختصاصی رو بهم ربط بدیم.

آخه همه اون شرکتهایی که دامنه ثبت میکنند خودشون هاست هم دارن(سرور).

razeghi_loved
شنبه 13 شهریور 1389, 23:42 عصر
شما اگر ای پی ثابت دارین احتیاج به ثبت نیست می تونی با استفاده از زدن ای پی و دادن پورت برنامه وارد سایت خودتون شوید

yassi_60
یک شنبه 14 شهریور 1389, 18:17 عصر
این مشکل من بود. متشکرم.
پس اگر بخواهیم از طریق اینترنت به به سرور خودمون دسترسی داشته باشیم از راه دور و از طریق نرم افزار، کافیه فقط IP ثابت داشته باشیم.

razeghi_loved
یک شنبه 14 شهریور 1389, 21:12 عصر
این مشکل من بود. متشکرم.
پس اگر بخواهیم از طریق اینترنت به به سرور خودمون دسترسی داشته باشیم از راه دور و از طریق نرم افزار، کافیه فقط IP ثابت داشته باشیم.
آره فقط همون ای پی ثابت کافیه فقط بستگی به برنامه ای داره که شما کار می کنید که بتونه روی اینترنت به شما سرویس بده
مثلا Wamp این قابلت رو داره مثلIIS