ورود

View Full Version : سوال: درج اطلاعات در دیتا گرید

mahsa.admin
سه شنبه 09 شهریور 1389, 07:58 صبح
با سلام خدمت تمام دوستان واساتید محترم
در فایل ضمیمه به مشکلی برخورد کردم امیدوارم دوستان کمک کنند توضیحات در فایل داد شده در ضمن بانک من sql هست كه براي راحتي كار ىر اكسس ضميمه كرىم لطفا در درایو d کپی کنید

Pr0grammer
سه شنبه 09 شهریور 1389, 13:31 عصر
در فایل ضمیمه به مشکلی برخورد کردم امیدوارم دوستان کمک کنند...
مشکلتون رو همینجا توضیح بدید...

mahsa.admin
سه شنبه 09 شهریور 1389, 13:58 عصر
امیدوارم مشکل فایل ضمیمه حل شده باشد با این فایل

HjSoft
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 15:16 عصر
سوالتون خیلی نا مفهومه . لطفا واضح تر بگید می خواهید چی کار کنید ؟

akbarg64
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 20:14 عصر
سلام.منم مثل بقیه نفهمیدم چی گفتی.اما یه حدس هایی زدم که چی میخای.این پروژه رو یه نیگاه بنداز امیدوارم منظورت رو درست فهمیده باشم.البته بهتر بود بهتر توضیح میدادی.موفق باشید.

mahsa.admin
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 11:32 صبح
با تشکر از وقتی که گذاشتید نمونه شما زهنیت خوبی داد واقعا متشکرم انچه مد نظر من بود ضمیمه کردم البته با یک سوال که در فرم نوشتم خواهش میکنم نگاهی بی اندازید

akbarg64
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 13:14 عصر
سلام.نمیدونم من یه کم IQ پایینم یا تو خیلی پیچیده سوالت رو میپرسی!!!.بگو چه برنامه میخای بنویسی؟اون قسمت مربوط به چه عملیاتی هست.

mahsa.admin
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 13:59 عصر
خواهش میکنم شما استادید من شاید بد توضیح میدم
یک برنامه بیمارستانی هست یعنی اینکه ابتدا فرد با یک شماره پرونده ومشخصات فردی که مثلا همون چند تکس باکس هست پذیرفته میشود تا اینجا هنوز اطلاعات ثبت نشده دیتا گرید پایین بلافاصله پس از وارد کردن شماره پرونده اماده هست خدمات مربوط را در خود جای دهد که ما میزنیم وبعد از دومرحاله بالا که یکی ثبت مشخصات فردی در تکس باکس ومشخصات خدمات انجام شده در دیتا گرید است بازدن دکه ثبت این اطلاعت در دیتا بیس ذخیره میشود امیدوارم منظورمو تونسته باشم انتقال داده باشم در فایل ضمیمه شده قبلی تا حدودی مراحل انجام شد البته بجز ثبت

HjSoft
جمعه 12 شهریور 1389, 13:40 عصر
تا اونجا که من متوجه شدم ، اولین مشکلتون اینه که وقتی یک اطلاعات جدید به دیتابیس وارد شد شماره کتاب یکی باشد یعنی لازم نباشه هر دفعه وارد کنیم . خوب واسه اینکار بعد از اینکه کاربر روی ثبت کلیک کرد ، بدون توجه به اینکه چی وارد کرده اینو به پایگاه داده بفرستید :

rst.field("book_id") = txt_book_id.text
rst.update
همینطوری بخش بخش سوالاتون رو مطرح کنید تا جواب بدیم .

mahsa.admin
شنبه 13 شهریور 1389, 08:12 صبح
باتشکر این فایل فکرکنم کاملا بتونه منظورمو انتقال بده کاملا توضیح دادم ببخشید از این همه مزاحمت

HjSoft
شنبه 13 شهریور 1389, 10:06 صبح
اینم نسخه درست شده خدمت شما :
مشکلات برطرف شده :
*مشکل با خالی بودن ID
*مشکل با Update
*امکان Cancel عملیات
*بررسی صحت اطلاعات

mahsa.admin
شنبه 13 شهریور 1389, 10:28 صبح
نمونه تکمیلی