View Full Version : سوال: اصول پیاده سازی یک سایت چگونه است؟
silhouette
سه شنبه 09 شهریور 1389, 14:22 عصر
سلام به همگی
دوستان من مدتی هست که ASP.NET کار کردم، ولی هنوز پروژه ای شبیه به چیزی که می خوام بگم انجام ندادم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
می خوام بدونم اصول پیاده سازی یه سایتی که مثلا مثل وبلاگ های بلاگفا بشه از قسمت مدیریت، یاهرجای دیگه، به طور اتوماتیک پست ایجاد کرد چیه؟ از همه نظر، پیکربندی صفحه مقصد، ویرایش فونت و ... . می خوام کنترل پنلی بنویسم که یه کاربر آماتور بتونه باهاش کار کنه. اگه هم راه های آماده ای وجود داره یا منبعی واسه راهنمایی سراغ دارید بگید ممنون میشم.
aspismylove
سه شنبه 09 شهریور 1389, 14:31 عصر
سلام به همگی
دوستان من مدتی هست که ASP.NET کار کردم، ولی هنوز پروژه ای شبیه به چیزی که می خوام بگم انجام ندادم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
می خوام بدونم اصول پیاده سازی یه سایتی که مثلا مثل وبلاگ های بلاگفا بشه از قسمت مدیریت، یاهرجای دیگه، به طور اتوماتیک پست ایجاد کرد چیه؟ از همه نظر، پیکربندی صفحه مقصد، ویرایش فونت و ... . می خوام کنترل پنلی بنویسم که یه کاربر آماتور بتونه باهاش کار کنه. اگه هم راه های آماده ای وجود داره یا منبعی واسه راهنمایی سراغ دارید بگید ممنون میشم.
از نظر پیکر بندی که باید با CSS , html و سلیقه خودت کار کنی ، اتوماتیک پست کردن مطلب میتونی با ابزارهای asp.net کار کنی ، ساختن صفحه مدیریت هم که کاری نداره ، برای ویرایش فونت و ...میتونی از ویرایشگر های متن مثل FCKEditor استفاده کنی
نمیدونم دیگه چی بگم .:لبخند::لبخند::لبخند:
raika17metal
سه شنبه 09 شهریور 1389, 14:37 عصر
باور کن اصلا سخت نیست!! کاملا جدی میگم.
من اولین تجربه برنامه تحت وب رو با ساخت یک وبلاگ ساده شروع کردم که پنل مدیریت داشت و به راحتی می تونستی مطلب اضافه کنی و توی صفحه اصلی مشاهده کنید.
به اینجور وبسایتها اصطلاحاً CMS گفته میشه که کمی تمرین میتونید به راحتی همچین چیزی رو بسازید. توی همین سایت چند نمونه پروژه هستش که میتونید دانلود کنید.
silhouette
سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:41 عصر
از نظر پیکر بندی که باید با CSS , html و سلیقه خودت کار کنی ، اتوماتیک پست کردن مطلب میتونی با ابزارهای ASP.NET کار کنی ، ساختن صفحه مدیریت هم که کاری نداره ، برای ویرایش فونت و ...میتونی از ویرایشگر های متن مثل FCKEditor استفاده کنی
نمیدونم دیگه چی بگم .:لبخند::لبخند::لبخند:
باور کن اصلا سخت نیست!! کاملا جدی میگم.
من اولین تجربه برنامه تحت وب رو با ساخت یک وبلاگ ساده شروع کردم که پنل مدیریت داشت و به راحتی می تونستی مطلب اضافه کنی و توی صفحه اصلی مشاهده کنید.
به اینجور وبسایتها اصطلاحاً CMS گفته میشه که کمی تمرین میتونید به راحتی همچین چیزی رو بسازید. توی همین سایت چند نمونه پروژه هستش که میتونید دانلود کنید.
اول ممنون از توجه و وقتی که گذاشتید
والله من هنوز نگرفتم! راستش تا حالا هر پروژه ای کار کردم یا تمام صفحات aspx رو همون اول ساختم و یا اگه میشده به طور داینامیک چند تا صفحه رو داخل یه صفحه که از قبل آماده کرده بودم نشون می دادم. واسه من سوال اینه که اولا آیا باید برای هر پست یا مطلب جدید، یه صفحه aspx به طور اتوماتیک ساخته بشه؟په جوری؟ آیا این صفحه باید ذخیره بشه یا هر دفعه run time باشه؟ محتواها کجا ذخیره بشه؟دیتابیس؟html؟text؟aspx؟
ببخشید ، یه کم جزئیات می خوام.:متفکر:
راستی اون پروژه هایی که فرمودید داخل کدوم قسمته؟اگه آدرس بدید ممنون میشم. یه سرچ کردم نتیجه درستس نگرفتم.
silverfox
سه شنبه 09 شهریور 1389, 16:44 عصر
می تونی پست ها رو توی دیتابیس ذخیره کنی مثلا 5 تا 5تا توی صفحات سایتت نمایش بدی یا یه صفحه داشته باشی که مثلا Querystringی میگیره و اون پست رو از دیتابیس می خونه و نمایش می ده برای قشنگ تر شدنش هم می تونی با urlrewriting مثلا showposts.aspx?post=812 رو بکنی post-812.aspx یا هر چی...برای پنلش هم باید شروع به کار بکنی بعد مثلا می بینی این قسمت رو کاربر لازم داره که عوض بکنه مثلا تایتل صفحه عنوان بلاگ نمایش چند پست در یک صفحه ازین جور موارد اینارو به پنل مدیریتت اضافه می کنی،بعد اینا که کامل شد مثلا سیستم commenting می ذاری برای پست هات اونام توی دیتابیس ذخیره می شه مثلا یه فیلدی داره که میگه این کامنت مال کدوم پست هست بعد هم با مثلا ریپیتر یا دیتالیست یا هرچی اینارو نمایش می دی زیر اون پست بعد مثلا زمان ارسال رو بهش اضافه می کنی خیلی موارد زیادی هست که با شروع و پیش رفت کار به ذهنت می رسه ولی اگه نقطه خاصی ازش برات گنگه طریقه پیاده سازیش،بگو تا توضیح بدیم من یا دوستان دیگه در ضمن اگه عنوان تاپیکت مثلا بود اطلاعاتی در مورد ساخت سیستم مدیریت وبلاگ یا یه چیزی که مربوط بود به سوالت بهتر می شد چون دوستان بیشتری تاپیک رو میدیدن و می خوندن و پاسخ های بهتری دریافت می کردی...
Saman Hashemi
سه شنبه 09 شهریور 1389, 16:45 عصر
شما یک صفحه درست می کنید و با لود شدن صفحه با استفاده از url یا Session،پست را از دیتابیس خونده و توی قسمتی که مشخص کردید قرار میدهید.مثلا به url همین صفحه نگاه کن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=243390
قسمت قرمز آیدی این تاپیک هست که با استفاده از آن لود میشه!!
------------------------------------------------
جواب من همزمان شد با جواب دوست عزیز SilverFox!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.