View Full Version : سوال: جستجوی همزمان
azadeh.ehsan
سه شنبه 09 شهریور 1389, 14:28 عصر
با سلام
اگر در یک صفحه وب طراحی شده در محیط ویژوال دات نت با زبان c# بخواهم با تایپ یکمقدار در یک textbox همزمان این مقدار در یک gridview جستجو شده و بدون انجام فیلترینگ (عدم نمایش مابقی سطرهای جدول ) فقط سطر حاوی کلمه مورد جستجو های لایت شود ، باید چه کنم ؟
در ضمن تعداد سطرها بالا 300 است و میخواهم اگر این مقدار در سطر 200 بود بدون نیاز به اسکرول آن را ببینم .
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم .
ممنون
aminghaderi
شنبه 13 شهریور 1389, 17:28 عصر
با سلام
اگر در یک صفحه وب طراحی شده در محیط ویژوال دات نت با زبان C# بخواهم با تایپ یکمقدار در یک textbox همزمان این مقدار در یک gridview جستجو شده و بدون انجام فیلترینگ (عدم نمایش مابقی سطرهای جدول ) فقط سطر حاوی کلمه مورد جستجو های لایت شود ، باید چه کنم ؟
در ضمن تعداد سطرها بالا 300 است و میخواهم اگر این مقدار در سطر 200 بود بدون نیاز به اسکرول آن را ببینم .
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم .
ممنون
من شخصا تحت وب با گرید ویو کار نکردم ، ولی شما احتمالا گریدتون رو بایند می کنید ، درسته؟؟؟
خوب همون موقع که از دیتابیس select می گیرید ، در select از عبارت where هم استفاده کنید تا جستجو سمت sql صورت گیرد و بعد هم که نتیجه رو به گرید مورد تظر بایدند کنید.
مزایا:
1-سرعت بالا در سرچ (چون توسط خود sql سرچ می شه و چه سرچی سریع تر از sql)
2-بهینه بودن data transfer (داده اضافی به سایتون تحمیل نمی شه ، داده موجود فقط داده مورد نیاز "نتیجه سرچ" خواهد بود.)
3- کد نویسی بهینه (نیاز به نوشتن یه تابع بلند و بالا برای جستجو داخل رکورد های دریافتی ندارید.)
موفق باشید.
fardin_esmi
جمعه 31 خرداد 1392, 17:19 عصر
من شخصا تحت وب با گرید ویو کار نکردم ، ولی شما احتمالا گریدتون رو بایند می کنید ، درسته؟؟؟
خوب همون موقع که از دیتابیس select می گیرید ، در select از عبارت where هم استفاده کنید تا جستجو سمت sql صورت گیرد و بعد هم که نتیجه رو به گرید مورد تظر بایدند کنید.
مزایا:
1-سرعت بالا در سرچ (چون توسط خود sql سرچ می شه و چه سرچی سریع تر از sql)
2-بهینه بودن data transfer (داده اضافی به سایتون تحمیل نمی شه ، داده موجود فقط داده مورد نیاز "نتیجه سرچ" خواهد بود.)
3- کد نویسی بهینه (نیاز به نوشتن یه تابع بلند و بالا برای جستجو داخل رکورد های دریافتی ندارید.)
موفق باشید.
یک سوال:چطور میشه در query یک تاریخ رو با تاریخ امروز مقایسه کرد؟
مثلا وقتی من می نویسم:
SqlDataAdapter adpt = new SqlDataAdapter("SELECT * from table1 WHERE (class.reg_deadline>'"+ِDateTime.Now+"')", con);
DataTable dtbl=new DataTable();
adpt.Fill(dtbl);
gvSelect.DataSource = dtbl;
gvSelect.DataBind();
خطا میگیره و این پیغام رو میده:
Conversion failed when converting date and/or time from character string.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.