View Full Version : سوال: طراحی گرافیکی سایت با استفاده از ASP.NET
cjNet
سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:13 عصر
سلام به همه دوستان .
من تا به حال هر چی سایت طراحی کردم ساده بودند ( یعنی بیشتر به کد نویسی اهمیت میدادم تا طرح و گرافیک سایت ) .
اما الان چند وقتی که می خوام سایت هایی با گرافیک بالا و طراحی زیبا ، طراحی کنم اما راستش نمی دونم از کجا شروع کنم و از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره !
به همین خاطر از دوستانی که از من تجربه شون در این زمینه بیشتره خواهش می کنم من رو در این زمینه راهنمایی کنند و اگه امکانش هست مطالبی در این زمینه در اختیارم قرار بدهند .
ممنون از همتون ...
aspismylove
سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:21 عصر
اگه فتوشاپ بلدی که همون کافیه :افسرده:
قویترین نرم افزار طراحی
L u k e
سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:29 عصر
اگه css بلدي باشي كه مي شه چيزاي خبه باهاش رديف كرد
aminghaderi
سه شنبه 09 شهریور 1389, 16:15 عصر
سلام به همه دوستان .
من تا به حال هر چی سایت طراحی کردم ساده بودند ( یعنی بیشتر به کد نویسی اهمیت میدادم تا طرح و گرافیک سایت ) .
اما الان چند وقتی که می خوام سایت هایی با گرافیک بالا و طراحی زیبا ، طراحی کنم اما راستش نمی دونم از کجا شروع کنم و از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره !
به همین خاطر از دوستانی که از من تجربه شون در این زمینه بیشتره خواهش می کنم من رو در این زمینه راهنمایی کنند و اگه امکانش هست مطالبی در این زمینه در اختیارم قرار بدهند .
ممنون از همتون ...
طراحی قالب سایت ارتباطی با ASP.NET نداره شما باید از CSS + Photoshap +Html استفاده کنی.
اگر طراحیتون می خواهید حرفه ای تر و جزابتر باشه از JavaScript استفاده کنید.(راه ساده تر و بهینه تر استفاده از JQuery).
اگر می خواهید خیلی حرفه ای باشه از Ajax هم کمک بگیرید (در صورت استفاده ار JQuery ظاهرا این گزینه داخلش موجود هست.(به گفته دوستان JQuery کار) ).
دیگه خیلی بخواهید شیک در بیارید باید از SilverLight استفاده کنید ، که اون هم همه کس پسند نیست ؟! (شخصا زیاد به استفاده ازش علاقه ای ندارم.)
محیط های خوب : Expression Web یا Dreamweaver و خود Visual Studio که شخصا از خود ویژوال استفاده می کنم.
موفق باشید.
ali_shmki
سه شنبه 09 شهریور 1389, 20:49 عصر
اول از همه اينكه تنها دونستن photoshop , css , ... كافي نيستند. اينها فقط يه ابزار هستند كه شما ميتونيد با اونها به هدفتون برسيد. اصل مطلب، هنرمند بودن، ذوق هنري داشتن و خلاقيت فرد هست كه ميتونه يه گرافيست ماهر بسازه.
ما اطرافمون خيلي افراد سراغ داريم كه همه فوت و فن هاي فتوشاپ رو بلد هستند. اما به دليل نداشتن ذوق و سليقه و مهمتر از همه "خلاقيت" هيچ وقت نتونستن از دانششون استفاده كنند.
اما اينكه با چه محيط هايي بهتره كه طراحي كنيم، photoshop + DreamWeaver بهترين گزينه هستند.
Visual Studio هم هر چند ميشه باهاش كارهاي ساده و ابتدايي انجام داد، اما هرگز واسه طراحي قالب مناسب نيست.
موفق باشيد
blackcats
سه شنبه 09 شهریور 1389, 22:16 عصر
من عمدتا توی کار هایی که انجام میدم ابتدا از یک گرافیست میخوام طرحی توی photoshop بهم بده بعد اون عکس رو با سلیقه خودم با بهترین وجه میچینم توی صفحه همش هم از vs استفاده میکنم.
aminghaderi
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 08:36 صبح
Visual Studio هم هر چند ميشه باهاش كارهاي ساده و ابتدايي انجام داد، اما هرگز واسه طراحي قالب مناسب نيست.اونیکه html و css بدونه با notepad هم براتون سایت حرفاای طراحی می کنه ، ادیتور مهم نیست؟!
binyaft
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 10:19 صبح
ادیتور فقط کار رو اسونتر میکنه ( هایلایت کردن کلمات کلیدی زبان مورد نظر ، پیشنهاد کلمات کلیدی و اجرای زنده برنامه ها توسط مفسر های برنامه نویسی )
Mohandes2009
شنبه 13 شهریور 1389, 19:35 عصر
قالب آماده ریخته فقط باید سرچ بلد باشی:لبخند:
persian_bigboy
شنبه 13 شهریور 1389, 22:53 عصر
سلام دوست من ، خوشحالم که دوستان شمارو راهنمایی کردن و گفتن کهasp.net برنامه طراحی نیست و تکنولوژی برنامه نویسی و پویا سازی وب سایت هست . برای طراحی پیشنهاد میکنم که از نرم افزار Microsoft Expression استفاده کن ، خیلی پیچیده نیست و راحت ترین نرم افزار هست و در ضمن به این پست هم برای دانلود کتاب مراجعه کنید .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=244416
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.