View Full Version : یه سوال در مورد Marquee
bita_s
شنبه 18 تیر 1384, 20:47 عصر
با سلام
آیا می شه مطالب نوشته شده توی یه Marquee رو از یه فایل خواند ؟
من می خوام اخبار سایت از یه Marquee رد بشه ولی امکان Update کردن اخبار وجود داشته باشه.
Masuod
یک شنبه 19 تیر 1384, 11:43 صبح
اصولا اینگونه اخبارها را با marquee نمیسازند بلکه یک کد کوچیک با javascript به منظور حرکت نوشته ها بصورت افقی یا عمودی میسازند که در انتها اون قسمت از نوشتها رو که باید آپدیدت روزانه بشود رو به یک database متصل میکنند البته خود marquee رو من تا حالا برای اینکار ندیدم جایی استفاده کنند ... اگر کد scroll text رو تو js خواستید بگید تا براتون بگزارم.
soheylevoroojak
یک شنبه 19 تیر 1384, 13:35 عصر
ممنون میشم اگه کدی که گفتین بذارین. من فکر می کنم کدهایی که توی Marquee نوشته میشه و باید آچدیت بشه باید از یه فایل xml خونده بشه ولی نمی دونم چه جوری؟
bita_s
یک شنبه 19 تیر 1384, 18:06 عصر
شما کد جاوا اسکریپت برای خواندن یه فایل به صورت خط به خط و نوشتن اون توی یه متغیر رو دارین ؟
Masuod
دوشنبه 20 تیر 1384, 19:13 عصر
سلام
من کدی رو که قول داده بودم رو اینجا میگزارم اما راستش نتونستم کدی پیدا کنم تا بتونه از JS به xml ارتباطی به این صورت پیدا کنه... البته اگر توی aspx میخواستید خیلی راحت بود که یه فایل xml یا text رو با scroll ترکیب کنه..
اگه این سوال رو توی asp یا aspx بپرسید حتما در مورد اخبار سایت و نحوه آپلود شدن آنها اطلاعات بهتری بدست میآورید.
واما کد
Masuod
دوشنبه 20 تیر 1384, 19:19 عصر
یه مطلب رو هم نمیدونم میتونم بنویسم یا نه اما برای مدیریت یک سایت خبری بهترین و کاملترین برنامه موجود در دنیا ! (البته به نظر من) برنامه marcomedia contribute که الان ورژن جدیدش هم آمده.. میتونید از سایتش یک کپی تهیه کنید البته حدود 60 مگابایت است.
لااقر به سایت برید و معرفی برنامه رو ببینید و به حرف من میرسید.
bita_s
سه شنبه 21 تیر 1384, 14:37 عصر
ممنون از لطفتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.