ورود

View Full Version : کسی مثالی برای کامپوننتی که مثل TChart با دابل کلیک پنجره باز می کنه داره؟

mbshareat
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:32 عصر
من چند وقت پیش مقصودم رو تو این تاپیک[/COL (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=242877)OR] گفته بودم
اما ظاهرا عنوان تاپیکم مناسب نبود.
من می خوام تنظیمات کامپوننتم رو با پنجره انجام بدم.مثل کامپوننت TChart که با دابل کلیک پنجره باز می کنه یا TcolorDialog.
تا توانی به جهان خدمتِ محتاجان کن [COLOR="Red"]*** به دمی یا درمی یا قلمی یا قدمی

bootshow
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:58 عصر
متوجه نشدم دقیقا چی میخواهید.
ولی به سایت زیر سربزنید یک کامپوننت داره مثل object Inspector خود دلفی میتونه property کامپاننتها را در زمان اجرا عوض کنه.
http://www.greatis.com/delphicb/runtime
ولی در حالت کلی باید تنظیمات برنامه یا کامپاننت را در یک فرم جداگانه طراحی کنی و سپس یک دکمه بزاری روی فرم و با کلیک روی اون پنجره تنظیمات باز بشه و یک سری تنظیمات را از کاربر دریافت کنه و روی کامپاننت مورد نظر با کد نویسی اعمال کنی.

mbshareat
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 12:36 عصر
منظورم اینه که با دابل کلیک روی کامپوننت پنجره ای باز بشه که مثلا یه لغزنده برای تنظیم رنگ توش باشه و TImage هم داشته باشه که پیش نمایشی با رنگ انتخابی ارائه بده.:قهقهه:
من یه نمونه ساده داشتم که فکر کنم زمان طراحی یه پنجره ساده داشت که رنگ انتخاب می کردیم.ولی حذفش کردم!:ناراحت:

bootshow
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 13:26 عصر
میتونی از یونیت acSelectSkin از کامپوننت AlphaControls استفاده کنی.باید بگردی سورسشو پیدا کنی.
روش کار اینجوریه که باید یک نمونه از کامپوننت(ها) را که میخواهی برای اونا پنجره تنظیمات طراحی کنی در یک فورم جدا گانه(فرم یک) بزاری.یک فرم دیگه(فرم دو) درست کنی که در اون مثلا قابلیت انتخاب رنگ و فونت را داشته باشه.یک TPanel روی فرم دو بزار.پس از انتخاب رنگ و فونت تنظیمات ار فرم دو باید با کد نویسی روی فرم اولی تغییرات اعمال شود.

Form1.button.color:=colordialog.color;
Form1.Button.Font:=Fontdialog.font;
Panel.parent:=Form1;
Form1.Show;

یا اینکه میتونی بجای Panel از Timage استفاده کنی و یک عکس از فرم اولی بگیری و در فرم دو بزاری
یک نمونه گزاشتم که فقط روش کارو نشون میده و ظاهر زیبایی نداره

mbshareat
یک شنبه 14 شهریور 1389, 10:22 صبح
با سلام و خدا قوت :لبخند:
ببخشید که قبل از دیدن برنامتون نظر می دم.من می خوام کامپوننت طراحی کنم.(پس استفاده از .Form1 یعنی چه؟)می خوام وقتی کامپوننتم رو روی فرم می ذارم به جای اینکه برای تعیین رنگ از کادر کمبوی پراپرتی رنگ استفاده بشه کاربر بتونه پیش نمایشی از اعمال رنگ رو روی ظاهر کامپوننت ببینه.چون اگه بخوایم پراپرتی رو با کادر کمبو و روشنایی و غیره رو به صورت حدسی تعیین کنیم همش باید آزمون و خطا کنیم که چیز جالبی از آب در نمیاد.:متفکر:
اگه Tchart رو دیده باشید باید متوجه منظورم از پنجره در زمان طراحی فرم بشوید.
در هر صورت از لطف و عنایت شما ممنونم.:قلب:

bootshow
یک شنبه 14 شهریور 1389, 21:28 عصر
حواسم نبود شما میخواهید کامپوننت طراحی کنید.بهر حال با اینکه خودم کامپوننت طراحی نکردم ولی اگر سورس کامپوننتهای دیگر را دیده باشید (مثل AlphaControl) از Form استفاده کرده.acSelectSkin.pas و acSelectSkin.dfm را برای شما آپلود میکنم.