ورود

View Full Version : پروانه کسب برای اداره سایت

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 23:37 عصر
سلام . قصد دارم یه سایت تجاری راه بندازم آیا سایتهای تجاری برای فعالیت احتیاج به پروانه کسب دارن ؟
اگر نه اگه من بخوام از مکانی برای اداره بهتر سایتم استفاده کنم و کمی رسمیش کنم چی ؟

afi_program
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 02:34 صبح
اگه بخواي با پرداخت الكترونيك كار كني يا با ادارات و صنايع و .. در ارتباط باشي تا جاييكه مي دونم بايد يا يه شركت ثبت كني و با نام اون كار كني يا مجوز از ارشاد و اينا بگيري.
موفق باشي

aminghaderi
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 17:26 عصر
سلام . قصد دارم یه سایت تجاری راه بندازم آیا سایتهای تجاری برای فعالیت احتیاج به پروانه کسب دارن ؟
اگر نه اگه من بخوام از مکانی برای اداره بهتر سایتم استفاده کنم و کمی رسمیش کنم چی ؟
برای داشتن یه سایتی که هدف خاصی رو دنبال می کنه (مثل سایت شما) ، باید بروید اداره ارشاد و از اون ها مجوز بگیرید .
اما گرفتم مکان و منسجم شدن باید برید اتحادیه کامپوتر و مجوز مربوط (که برای کار شما چه مجوزی می خوان بدهند ، رو نمی دونم؟!) رو اخذ کنید ، تا فردا اگر مشکلی به وجود امد (شاکی داشته باشید و یا ...) به مشکل قانونی نخورید.

mohsen_Iran
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 17:44 عصر
سلام
برای مجوز گرفتن می تونید به این سایت مراجعه کنید
http://www.samandehi.ir/mainMenu.html;jsessionid=60B30400201F95DFEDF7E5C3A 1829A6F
من دقیق نمی دونم ولی برای پرداخت آنلاین که نیاز به مجوز دارید فکر میکنم مجوز هم به شما ارائه میدن من ایمیل زدم گفتن که میشه ولی خودم هنوز نگرفتم