ورود

View Full Version : پیشنهاد شما در مورد نرم افزار!!

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 23:52 عصر
سلام.ببخشید عنوان مناسبی براش پیدا نکردم.
راستش سوالم اینه که اگر شما بخواهید یک برنامه بنویسید که هم از لحاظ تجاری مقرون به صرفه باشه هم نمونه اون یا کم باشه یا اصلا کسی روی اون موضوع یا زمینه کار نکرده باشه یک جورایی هم عمومی باشه.
منتظر پیشنهادات دوستان هستم.
زمان بندی تون و هزینه ای هم که به نظرتون میبره رو اعلام کنید.
ممنون.

salehbagheri
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:09 صبح
این دوره زمونه ایده های ناب خیلی کم پیدا میشه چون اکثراً در گذشته کشف شده و برنامه های خوبی هم واسش ساخته شده. باور کنید میخواستم یه برنامه واسه متراژ خیابانهای سطح شهر بنویسم دیدم قبلاً کارش انجام شده ! :قهقهه:

من خودم اگه ایده ای پیدا کنم با قیمت بسیار منصفانه در اختیار شما خواهم گذاشت! :لبخند:

----------
فعلاً بهترین کار واسه یک برنامه نویس بیکار ساخت بازی های کوچک و جالب هست! مثل همین Plants vs Zombies ! حداقلش اینه که دوسه نفری هستند که از نتیجه کار شما استفاده میکنند.

من خودم قبلا با دوستان یه نمونه خیلی ابتدایی شبیه به این بازی ساخته بودیم که خیلی جالب از آب در اومده بود. (Qbasic)

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:30 صبح
سلام.ممنون.ولی چطوریه که شرکتهای بزرگ و قدرتمند هر چند وقت یکبار یک چیزهای جدیدی رو روی کار میارن که تاحالا کسی هم کاری روش نکرده؟ اونا این ایده ها رو ازکجا میارن؟

Mehdi Asgari
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:33 صبح
راستش سوالم اینه که اگر شما بخواهید یک برنامه بنویسید که هم از لحاظ تجاری مقرون به صرفه باشه هم نمونه اون یا کم باشه یا اصلا کسی روی اون موضوع یا زمینه کار نکرده باشه یک جورایی هم عمومی باشه.
:متفکر: من نوعی چرا باید این کار رو بکنم ؟
{بعضیا هستن که روی نت ایده های نرم افزاری مختلفی رو ارائه کردن. مثلا Paul Graham سی تا از ایده هایی رو که حاضره روشون سرمایه گذاری کنه اینجا (http://ycombinator.com/ideas.html)لیست کرده. ولی باز هم بعید می دونم کسی حاضر باشه ایدۀ ناب قابل تجاری سازیش رو به راحتی در مکان های پابلیک قرار بده }

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:38 صبح
من معتقدم که باید فناوری ها رو با هم ادغام کرد و از تخصص افراد مختلف بهره جست . همین الان من طرحی تو سرم دارم که حاضرم تضمین کنم که تا دوس ال دیگه هرکی بخواد باهام همکاری کنه روزی یه ملیون تومن دستمزدش باشه . حاضرم سفته هم بدم . چهار تا آدم زرنگ میخوام که کارای اداریشو انجام بده . من شمال زندگی میکنم و این طرحی که میخوام پیادش کنم تا حالا هیچ جا اجرا نشده .
من ایده خوب زیاد دارم اما منحصر به فرد نیتند و نیاز به تخصص افراد مختلف دارند . خودم خیلی علاقه دارم که این ایده هارو که هرکدومش میلیاردی سود میاره پیاده کنم اما کسی نیست همکاری کنه . در واقع علاقه ای در مردم وجود نداره .

یه طراح وبسایت میخوام . یه نفر اسپانسر که لازم نیست زیاد پول خرج کنه فقط 1 میلیون تومن . یه نفر هم که کارای اداری رو بتونه جلو ببره .خودمم قراره بشینم پست فرمون سایت و رانندگیشو بکنم . میتونم اطمینان بدم از سال دوم به بعد این ایده میتونه توی کل کشور پیاده بشه و برای اعضا در آمد میلیاردی داشته باشیم .

salehbagheri
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:39 صبح
ببینید اینها همش برمیگرده به مدیریت اون شرکت!

هر شرکت نسبتاً بزرگ یا موفق حتماً یک بخش برای دریافت ایده های دیگران دارند که شرایط خاصی هم براش تعریف کردند.

هر کسی که ایده ای به ذهنش میرسه ارائه میده و اگه شرایط لازم رو داشت، با صاحب ایده قرارداد می بندند و در نهایت به صورت Win Win سود کارخودشون رو می برند.

اما این بخش اصلاً در شرکتهای اینجا تعریف نشده ...

صدا و سیما هم یه بخشی شبیه به همین رو چند وقت پیش واسه ایده های سریال یا فیلم ایجاد کرده بود که متأسفانه به دلیل عدم قانونگذاری صحیح و ... استقبال چندانی ازش نشد.

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:45 صبح
حالا یه سوأل از اهالی فن . من در مورد ایده ای که دارم میخوام برم با یه شرکت انفورماتیک صحبت کنم اما میترسم به من بگن نه نمیشه ولی خودشون طرح رو پیاده کنن . آدم باید چیکار کنه ؟

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 00:52 صبح
یعنی من الان باید چطوری در مورد این مسأله با افراد صحبت کنم ؟
راستی ایده شما چی بود ؟

ای بابا آقای مدیر پستهای خودتم حذف میکنی ؟:لبخند:

Web.Designer01
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 01:09 صبح
یه نفر اسپانسر که لازم نیست زیاد پول خرج کنه فقط 1 میلیون تومن . میتونم اطمینان بدم از سال دوم به بعد این ایده میتونه توی کل کشور پیاده بشه و برای اعضا در آمد میلیاردی داشته باشیم .
اگه شما لنگ 1 میلیونی تا ایده میلیاردیتو پیاده کنی من حاضر به همکاری هستم!:لبخندساده:

syntiberium
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 01:41 صبح
سلام.ممنون.ولی چطوریه که شرکتهای بزرگ و قدرتمند هر چند وقت یکبار یک چیزهای جدیدی رو روی کار میارن که تاحالا کسی هم کاری روش نکرده؟ اونا این ایده ها رو ازکجا میارن؟

یه مثال براتون می زنم . ببینید مثلا ترکیب هایی که اطراف ما وجود دارند مثل آب که از اکسیژن و هیدروژن درست شده عناصری درش بکار رفته که توی همین کره ی خاکی یافت می شه . روی کره ی زمین فقط صد و چند نوع اتم وجود داره ولی می شه با همین مقدار میلیارد ها ترکیب ساخت که با همدیگر و با اتم های سازنده ی خود متفاوت هستند اما بعضی اتم ها هم با هم دیگر ترکیبات سودمندی نمی سازند .

ایده ها هم همین طور هستند ایده های اولیه زیاد نیستند اما با ترکیب کردن ایده ها می شه ایده های جدید تر ساخت که با ایده های دیگه متفاوت هستند و البته بعضی ایده هارو هم نباید با هم ترکیب کرد و شما باید آن ها را با آزمایش و خطا شناسایی کنید . شما باید ایده های جدید ترکیبی را از نظر جدید بودن و مفید بودن و قابل اجرا بودن شناسایی کنید و در صورتی که این سه مشخصه همزمان روی یک ایده ی ترکیبی جدید یافت شوند و شما توانایی و میل انجام آن را داشته باشید آن ایده به نتیجه خواهد رسید .

موفق باشید .

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 01:55 صبح
اگه شما لنگ 1 میلیونی تا ایده میلیاردیتو پیاده کنی من حاضر به همکاری هستم!:لبخندساده:
نه مسأله فقط یه میلیون نیست . خودم هم این پول رو دارم و اگه 10 برابر بیشتر لازم داشتم هم میتونم جور کنم . موضوع بقیه موارد هست . منظورم این بود که برای شروع اینکار فقط همین موارد لازمه .

afi_program
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 02:24 صبح
من ميگم براي اينكه يه ايده خوب و درنهايت يه نتيجه پرسود بدست بياد بايد حداقل چند نفر به هم اعتماد داشته باشن تا مثل دوستمون نشه كه جرات نداره ايدشو بگه كه يه موقع دزديده نشخ.البته من از اين اتفاقا زياد ديدم كه خيليش به مسئولين هم برميگرده و وضعيت جامعه.
اعتماد كم شده.يكي ايده داره يكي پول يكي مهارت يكي .... اما اينا يكجا جم نمي شه تا نتيجه بده.مشكل اينه نه ايده نداشتن.البته نظر من بود.چون خودمم يه بار يه بلايي اينجوري سرم اومد كه ايدم به باد رفت:ناراحت:
حالا اگه كسي ميخواد كاري از پيش ببره يا بايد همه فن حريف باشه(:متعجب:)يا اينكه همون كه گفتم چندتا بشن.
موفق باشيد

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 03:04 صبح
به نظر شما حالا من نوعی اگه برم توی یه شرکت درخواستمو مطرح کنم و فقط بخوام از اعتبار و مکان و امتیاز شرکت برای پیشبرد کارهام استفاده کنم در قبال این استفاده چند درصد باید پیاده بشم که نه من ضرر کنم نه اونا؟

JaguarXF
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 04:54 صبح
سلام.ببخشید عنوان مناسبی براش پیدا نکردم.
منتظر پیشنهادات دوستان هستم.
زمان بندی تون و هزینه ای هم که به نظرتون میبره رو اعلام کنید.
ممنون.

نیازی به ایده ناب و جدیدی نیست.
کافیه شرکتی بیاد و یکی از همون نرم افزارهای موجود در بازار رو بصورت " حرفه ای - آبرومند - قابل عرضه در بازارهای جهانی - " بنویسه.
و برنامه ای فروش میکنه. بسیاری از نرم افزارهای وطنی که دیده ام "شرم آور " بوده .

Web.Designer01
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 14:06 عصر
يكي ايده داره يكي پول يكي مهارت يكي .... اما اينا يكجا جم نمي شه تا نتيجه بده.مشكل اينه نه ايده نداشتن.
موافقم...

خودمم يه بار يه بلايي اينجوري سرم اومد كه ايدم به باد رفت:ناراحت:

حالا اون ایدت که دیگه الان به باد رفته چی بود؟:متفکر:

Web.Designer01
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 14:19 عصر
یه طراح وبسایت میخوام . یه نفر اسپانسر که لازم نیست زیاد پول خرج کنه فقط 1 میلیون تومن . یه نفر هم که کارای اداری رو بتونه جلو ببره .خودمم قراره بشینم پست فرمون سایت و رانندگیشو بکنم . میتونم اطمینان بدم از سال دوم به بعد این ایده میتونه توی کل کشور پیاده بشه و برای اعضا در آمد میلیاردی داشته باشیم .

نه مسأله فقط یه میلیون نیست . خودم هم این پول رو دارم و اگه 10 برابر بیشتر لازم داشتم هم میتونم جور کنم . موضوع بقیه موارد هست . منظورم این بود که برای شروع اینکار فقط همین موارد لازمه .
آخه گفتی یه اسپانسر میخوای،خب پس اسپانسر نمیخوای!
میمونه یه طراح سایت و یه نفر هم که کارای اداری رو بتونه جلو ببره،طراح سایت که ماشالا هزار ماشالا فراوونه،شخص وارد به کارای اداری هم بگردی پیدا میشه (اگه پیدا نمیکنی بگو من بهت معرفی کنم) هیچ کدوم از این دو مورد جز موانع محسوب نمیشه،مورد اصلی اسپانسره که اونم خودتی دیگه.حالا دیگه الان لنگ چی هستی؟!:چشمک:
اگه مطمئنی که ایدت یه ایده نابه دست دست نکن.

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 15:02 عصر
آخه گفتی یه اسپانسر میخوای،خب پس اسپانسر نمیخوای!
میمونه یه طراح سایت و یه نفر هم که کارای اداری رو بتونه جلو ببره،طراح سایت که ماشالا هزار ماشالا فراوونه،شخص وارد به کارای اداری هم بگردی پیدا میشه (اگه پیدا نمیکنی بگو من بهت معرفی کنم) هیچ کدوم از این دو مورد جز موانع محسوب نمیشه،مورد اصلی اسپانسره که اونم خودتی دیگه.حالا دیگه الان لنگ چی هستی؟!:چشمک:
اگه مطمئنی که ایدت یه ایده نابه دست دست نکن.
به شدت دنبالشم .اما طراح سایت هنوز به اون صورت سراغ ندارم میخوام از سی ام اس استفاده کنم اما سایت خیل انحصاریه شاید جواب نده ..

Felony
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 16:40 عصر
اگر مشکل مادی نداری ( با توجه به گفته خودت ) برای کارهای اداریت میتونی یک وکیل بگیری ، خیلی راحت کارت جلو میره ...

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 19:59 عصر
آقای تاجیک شوخی نکن تو روخدا . من برم تا به وکیل بفهمونم که وبسایت چیه نصف عمرم شکرک زده دادا .
فعلا با یکی از آشنا ها تصمیم گرفتیم به عنوان اولین گام یه شرکت ثبت کنیم بعد ببینیم چی میشه .خدا کریمه .

Web.Designer01
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 20:45 عصر
من برم تا به وکیل بفهمونم که وبسایت چیه نصف عمرم شکرک زده دادا .
فک کردی وکیل گاگوله که ندونه سایت چیه؟!
به نظر من که پیشنهاد خیلی خوبی هم دادن.
در هر حال موفق باشید.
[/quote]