PDA

View Full Version : مدیریت زمان و نحوه برنامه ریزی برای یادگیری ASP.net 3.5

mosi123
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 16:53 عصر
باسلام خدمت دوستان گرامی
من مشکلی در زمینه یادگیری برنامه نویسی دارم. و اون هم مربوط به مدیریت زمان در یادگیری برنامه نویسی است. من به خاطر مشغله کاری تنها روزی 2 ساعت می توانم برای یادگیری برنامه نویسی وقت بزارم. تازه کار هستم و نمی دونم از این دو ساعت چطور استفاده کنم. اگر بیام مطالب یادگرفته شده قبلی را بصورت عملی روی نرم افزار تمرین کنم تمام وقتم رو پر می کند و برای یادگیری مطلب جدید وقتی نمی ماند. اگر بیام فقط به دنبال یادگیری مطالب جدید باشم که مطالب قبلی رو فراموش می کنم. چه راه حلی دارید. به نظر شما من از این دو ساعت باید چطور استفاده کنم.
باتشکر

aminghaderi
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 17:44 عصر
باسلام خدمت دوستان گرامی
من مشکلی در زمینه یادگیری برنامه نویسی دارم. و اون هم مربوط به مدیریت زمان در یادگیری برنامه نویسی است. من به خاطر مشغله کاری تنها روزی 2 ساعت می توانم برای یادگیری برنامه نویسی وقت بزارم. تازه کار هستم و نمی دونم از این دو ساعت چطور استفاده کنم. اگر بیام مطالب یادگرفته شده قبلی را بصورت عملی روی نرم افزار تمرین کنم تمام وقتم رو پر می کند و برای یادگیری مطلب جدید وقتی نمی ماند. اگر بیام فقط به دنبال یادگیری مطالب جدید باشم که مطالب قبلی رو فراموش می کنم. چه راه حلی دارید. به نظر شما من از این دو ساعت باید چطور استفاده کنم.
باتشکر
به نظر من دوست عزیزم شما اصلا دنبال نرم افزار نرو ؟! چرا که با این وقت کم شما سالهای زیادی باید کار کنی تا به یه طراح ایده ال برسی.
بنده شخصا 3 تا 4 سال از اولین ورودم به دنیای ASP.NET می گذره که برای من علاقه + کسب درامد حرف اول زندگیم بود ، و با روزی 4 ساعت شروع (ماه های اول) و بعدا به روزی 10 تا 12 ساعت رسد و بعضی اوقات هم بنده 16 ساعت پای سیستم فقط کد می نوشتم و اون موقع من دانشجو بودم که تمام کلاس ها رو حد مجازش غیبت (3 روز) رو که پر می کردم ، یه 3 تا 4 روز دیگه هم با بهانه های مختلف غیبت می کردم و این روز ها که غیبت داشتم ، رو پروژه های مختلف کار می کردم (چه وب و چه ویندوز) خلاصه نه زندگی درست و حسابی ، نه دانشگاه درست و حسابی ، این جوری کار کردیم الان وضعمون اینه ، شما اگه بخوای کارتون رو هم داشته باشید و زندگی و برنامه هاتون رو هم داشته باشید و فقط 2 ساعت وقت بزارید به نظر من همون 2 ساعت هم وقت خودتون رو تلف کردید ، چون کامپوتر فرار تر از اونی که تصور کنی .
دوستی دارم که 4 سال می خواد گرافیست وب بشه؟! اون هم مثل شما با برنامه ریزی کار می کنه و الان که من خدمتونم ایشان که دوست صمیمی بنده هم هست هنوز نمی دونه چطوری باید 2 تا باکسی که سایه دار شده رو زیر بنر قرار بده و اصلا براش قابل درک نیست که چطوری این تصویر طراحی شده تبدل به یه سایت می شه؟!:ناراحت:

موفق باشی.

مرتضی پیروزی
جمعه 12 شهریور 1389, 02:15 صبح
سلام دوست عزیز؛
اگر ASP.NET مد نظرتون هست، روزی دو ساعت فوق العاده زمان کمی هستش. مگر اینکه بتونید تصور کنید که در آینده زمان رو حداقل به 6 ساعت برسونید. که به مرور بیشتر هم خواهد شد. ولی برای یادگیری شش ساعت خوبه.
ولی با این زمان شما "به نظر من" اگر از PHP رو به کار بگیرید و برید از CMS ها استفاده کنید بازدهی بیشتری با این زمان مطرح شده داره. چون راستش 2 ساعت برای تفریحی کار کردن هم کافی نیست..............
اگر تمایل داشتی میتونی از دوستانی که با CMS ها کار کردند سوال کنید تا بیشتر راهنمایی تون کنند.
شاید به جمعشون پیوستید!
موفق باشید