View Full Version : سوال: بازنشدن sqlserver2008
zhashemi
جمعه 12 شهریور 1389, 09:59 صبح
سلام
من دوباره با یه عالمه سوالات ابتدایی برگشتم sQLSERVER ام بازنمیشه!فایروالم هم خاموشه! تصویرخطاش رو میذارم درضمن گشتم ولی چیزی پیدانکردم ممنون میشم سریعتر:گریه:کمک کنید
mmd2009
جمعه 12 شهریور 1389, 11:10 صبح
دوست عزیز سلام.
این ارور چطوری بوجود اومده با کد نویسی در برنامه ؟
zhashemi
جمعه 12 شهریور 1389, 13:46 عصر
دوست عزیز سلام.
این ارور چطوری بوجود اومده با کد نویسی در برنامه ؟
نه دوست عزیز فقط نصبش کردن حالا بازنمیشه!
دوبار دیگم پاکش کردم و دوباره نصبش کردم اما بازم همینه!
توروخدا یه جوابی بدید زیاد وقت ندارم. انگارهمه چیز دست به دست هم داده تا من از برنامه نویسی دست بکشم!!!!!!!!!!!:گریه::گریه:
آقا جدیدا این خطارو میده!
TITLE: Connect to Server
------------------------------
Cannot connect to HASHEMI.
ADDITIONAL INFORMATION:
Login failed for user 'HASHEMI\Administrator'. (Microsoft SQL Server, Error: 18456)
For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=18456&LinkId=20476
BUTTONS:
OK
k.asasi_programmer
شنبه 13 شهریور 1389, 01:00 صبح
گرصبر کنی ز قوره حلوا سازی
k.asasi_programmer
شنبه 13 شهریور 1389, 02:24 صبح
با سلام . دوست عزیز تا جایی که اطلاعات بنده اجازه می دهد این خطا ناشی از موازد ذیل است:
1- احتمالا SQL Server service در حال اجرا نباشد:
برای حل این مشکل مسیر ذیل را طی کن All Programs >> Microsoft SQL Server 2008 >> Configuration Tools >> SQL Server Configuration Manager >> SQL Server Services و بررسی کن SQL Server Services در حال اجرا(Running) باشد.اگر در حال اجرا نبود بر روی آن کلیک راست نموده و start را بزن.
2- احتمالا پورت SQL Server توسط firewall ویندوز بسته شده است:
برای حل این مشکل باید آن پورت را وارد لیست exception فایروال وارد نمود.
Control Panel >> Windows Firewall >> Exceptions >> Add Port و
Name : SQL
Port Number: 1433
Protocol: Select TCP
این احتمال هم وجود دارد که توسط نرم افزار های امنیتی نصب شده بر روی سیستمتان این مشکل 2 بوجود امده باشد.
3- احتمالا اجازه اجرای sqlbrowser.exe توسط firewall داده نمی شود:
برای حل این مشکل باید مسیر نصب sqlbrowser.exe در کامپیوتر خود را به لیست exception فایروال اضافه کنید.(مرحله 2)
4- برو به مسیر زیر
Start >> Programs >> Microsoft SQL Server 2005 >> Configuration Tools >> SQL Server 2005 Surface Area Configuration >> Surface Area Configuration for
Services and connectionsو در اینجا به مسیر sqlexpress/data base engine/remote connections و بررسی کن که گزینه (local and remote connections/(using tcp/ip only فعال باشد.
از اساتید اگر نظر دیگری دارند لطف کنند قرار بدهند.
در ادامه راه موفق باشید. :تشویق:
atena_arb
شنبه 13 شهریور 1389, 16:15 عصر
سلام
من دوباره با یه عالمه سوالات ابتدایی برگشتم sQLSERVER ام بازنمیشه!فایروالم هم خاموشه! تصویرخطاش رو میذارم درضمن گشتم ولی چیزی پیدانکردم ممنون میشم سریعتر:گریه:کمک کنید
من هم همین مشکل رو با sql server express2005 داشتم.
وقتی که خواستم دوباره نصب کنم(بعد از حذف قبلی) خطا میداد.هم برای 2005 هم برای 2008
zhashemi
یک شنبه 14 شهریور 1389, 00:45 صبح
من هم همین مشکل رو با sql server express2005 داشتم.
وقتی که خواستم دوباره نصب کنم(بعد از حذف قبلی) خطا میداد.هم برای 2005 هم برای 2008
ممنون به خاطرمعرفتی که به خرج دادید اما مجبورشدم SQL ام رو پاک کنم و دوباره نصب کنم اما متاسفانه هنگام پرشدن پروگرس که میرسه DatabaseEngin رو نصب نمیکنه و خطا میده که فایلش رو نشناخته!چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:گر ه::عصبانی++::عصبانی++:
گلیم بخت مرا سیاه بافییییییییییییییدن!
atena_arb
یک شنبه 14 شهریور 1389, 23:17 عصر
ممنون به خاطرمعرفتی که به خرج دادید اما مجبورشدم SQL ام رو پاک کنم و دوباره نصب کنم اما متاسفانه هنگام پرشدن پروگرس که میرسه DatabaseEngin رو نصب نمیکنه و خطا میده که فایلش رو نشناخته!چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:گر ه::عصبانی++::عصبانی++:
گلیم بخت مرا سیاه بافییییییییییییییدن!
منم گفتم که همچین مشکلی دارم.
نمیدونم چرا کسی جواب نمیده!
k.asasi_programmer
دوشنبه 15 شهریور 1389, 00:33 صبح
zhashemi و atena_ar عزیز به مطلب شماره 5 که توسط بنده در این تاپیک قرار گرفت،توجهی کردید و ایا کارساز بود یا نه؟
atena_arb
دوشنبه 15 شهریور 1389, 16:06 عصر
برای من کارساز نبود.
روش اولی که گفتید رو انجام دادم.سرور در حالت stop بود اما من وقتی start رو میزنم error میده.
راه دوم هم... ویندوز من seven هستش و این راهی که شما گفتید رو پیدا نکردم اما sql server رو جز استثناها قرار دادم اما شماره پورت و اینا رو پیدا نکردم
ولی مشکلم حل نشد
حتی آنتی ویروسم رو به کل حذف کردم
اما حل نشد
k.asasi_programmer
دوشنبه 15 شهریور 1389, 23:51 عصر
--------------------
برای من کارساز نبود.
روش اولی که گفتید رو انجام دادم.سرور در حالت stop بود اما من وقتی start رو میزنم error میده.
راه دوم هم... ویندوز من seven هستش و این راهی که شما گفتید رو پیدا نکردم اما sql server رو جز استثناها قرار دادم اما شماره پورت و اینا رو پیدا نکردم
ولی مشکلم حل نشد
حتی آنتی ویروسم رو به کل حذف کردم
اما حل نشد
دوست من روش 4 که در جواب 5 تازه پیشنهاد کردم امتحان کن ببین جواب میده یا نه.
zhashemi
شنبه 20 شهریور 1389, 00:03 صبح
zhashemi و atena_ar عزیز به مطلب شماره 5 که توسط بنده در این تاپیک قرار گرفت،توجهی کردید و ایا کارساز بود یا نه؟
به خاطر توجهت ممنون ولی دیگه SQL نصب نمیشه یعنی قسمت database engin چه کارکنم؟؟؟؟؟؟؟ دیگه تصمیم دارم برنامه نویسی رو کناربذارم اگه شد یه تاپیک راجع به بدبختی های دوران برنامه نویسیم میذارم:عصبانی++:کمک................ ..... کسی نمیتونه کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:نا راحت::گریه::متعجب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.