View Full Version : به نظر شما این مشکل بخاطر ویروسه؟
veniz2008
جمعه 12 شهریور 1389, 10:57 صبح
سلام دوستان،من مدتیه که یک مشکل در سیستمم دارم که احتمال میدم مربوط به ویروس باشه،من وقتی که میخوام یک فایل یا پوشه ای رو از یک جا(مثلا درایو c) کپی و در یک جای دیگه(مثلا درایو d)اون فایل رو paste کنم به جای اونکه اون فایل رو paste کنه میخواد درایو d رو paste کنه که بعد از چند ثانیه خودش پیغام خطا صادر میکنه و یک پوشه با نام درایو d ایجاد میکنه که البته براحتی پاک میشه یا مثلا اگر داخل درایو d بخوام اون فایل رو داخل یک پوشه دلخواه paste کنم،اون پوشه دلخواه paste میشه نه فایلی که من کپی کرده بودم،از آنتی ویروس های nod و kasper و norton هم بصورت آپدیت شده استفاده کردم ولی مشکلم حل نشده،هارد رو هم چندبار کاملا فرمت کردم و از نو پارتیشن بندی کردم و اولین کاری هم که کردم نصب آنتی ویروس آپدیت شده بوده ولی مشکل پابرجاست.
xxxxx_xxxxx
جمعه 12 شهریور 1389, 14:21 عصر
سلام،
من این مشکل رو زمانی دارم که Babylon فعال باشه. و حتم دارم که مشکل از Babylon هست. ظاهراً Babylon تو محتوای Clip Board فضولی میکنه و اونو تغییر میده. (البته نه همیشه)
برای همین وقتی میخوام فایل ها یا فولدر هایی رو Cut یا Copy کنم اول Babylon رو Exit می کنم تا این مشکل به وجود نیاد.
البته ممکن هست مشکل شما از جای دیگه ای باشه. ولی خواستم اینو بگم تا مطلع باشید.
veniz2008
جمعه 12 شهریور 1389, 23:33 عصر
سلام،
من این مشکل رو زمانی دارم که Babylon فعال باشه. و حتم دارم که مشکل از Babylon هست. ظاهراً Babylon تو محتوای Clip Board فضولی میکنه و اونو تغییر میده. (البته نه همیشه)
برای همین وقتی میخوام فایل ها یا فولدر هایی رو Cut یا Copy کنم اول Babylon رو Exit می کنم تا این مشکل به وجود نیاد.
البته ممکن هست مشکل شما از جای دیگه ای باشه. ولی خواستم اینو بگم تا مطلع باشید.
هرچی دنبال دکمه تشکر گشتم پیدا نکردم،پس میگم:تشششششششششششکر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.