View Full Version : ساختن ظاهر دگمه راست چین bold و ...
silverfox
جمعه 12 شهریور 1389, 12:01 عصر
سلام خسته نباشید من می خواستم بدونم چجوری این دگمه هارو درست کنم...دگمه bold که حالا یه B می تونه باشه ولی برای راست چین،right to left و اینجور دگمه ها کاراکترش رو تو charmap پیدا نکردم راه خاصی داره یا یه کاراکتر داره تو ویندوز؟یا مثلا اون دگمه cut(قیچی) و ...
عکسش رو می ذارم تا بهتر متوجه بشین!
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=55293&stc=1&d=1283500687
پ.ن (شاید خیلی هم به C# ربط نداره ولی جایی که مربوط تر هم باشه به نظرم نرسید)
cimiarnm
جمعه 12 شهریور 1389, 12:35 عصر
دوست عزیز دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم کاراکتری برای این دکمه ها بتونی پیدا کنی ولی میتونی خیلی راحت از صفحه نمایشت یک print screen بگیری و بعد تو یه برنامه ویرایش تصویر مثل فتوشاپ بیای اون تصاویر داخل تکمه ها را کات کنی و به عنوان یه تصویر مجزا ذخیره کنی بعد تو برنامه ات تو خاصیت image تکمه خودت اوت تصویر رو قرار بدی لازم هم نیست که دیگه برای تکمه ات متنی قرار بدی همون تصویر کافیه من خودم تو چندین مورد اینکار را کردم و راضی هم بودم
salehbagheri
جمعه 12 شهریور 1389, 13:45 عصر
در داخل پوشه Visual Studio در محلی که نصب کرده اید، یک پوشه به نام Common7 وجود داره!
درون این پوشه، یک فایل Zip به نام VisaulStudioImageLibrary قرار داره که تمامی تصاویر مورد نیاز یه پروژه رو درخود ذخیره کرده ...
silverfox
جمعه 12 شهریور 1389, 20:42 عصر
مرسی مشکلم حل شد!
خیلی مجموعه کامل و کاربردی ای داره بازم ازتون ممنونم چون می دونم خیلی موارد زیاد دیگه ای هم به اینا نیاز پیدا می کنم...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.