View Full Version : قیمت گذاری روی این سایت
L u k e
جمعه 12 شهریور 1389, 23:59 عصر
سلام
آقا یه سایت با همچین امکاناتی چقدر می آرزه ؟
250 تومن بگیرم خوبه ؟
می خوام این صفحه رو به آقایی که این سایتو می خواد نشون بدم تا ببینه اوضا از چه قراره
می گه از تهران پرسیدم گفتن یه همچین سایتی رو با 200 - 230 می سازن
- عضویت کاربر
- عضویت مدیر
- معرفی به دوستان
- جستجو
- ارتباط با ما
و ...
امکانات بخش کاربر :
پروفایل شخصی
- لیست دوستان
- لیست بلوکه شدگان ( واسه ارسال پیغامه )
- ویرایش مشخصات
- ارسال پیغام کاربرا به هم
- چک کردن شارژ کاربر و فرستادن فیش به بخش مدیریت
یک اکانت کاربر
username : Kicker pass:123456
امکانات بخش مدیریت :
- ارسال ایمیل به تمامی کاربران
- ارسال پیغام به تمامی کاربران
- ساخت اکانت مدیر
- حذف حساب کاربری یک کاربر
- شارژ حساب کاربر از طریق فیش های صادر شده
- پیغام های کاربران از طریق قسمت ارتباط با ما
- سیستم قرعه کشی ( انتخاب تصادفی چند کاربر که اکانتشان شارژ شده است )
یک اکانت مدیر
Username :Mohsen Pass:123
راستی بعضی جاهاش هم اژاکس ه
چه مدلی باید قیمت گذاشت روی یه سایت ؟
آدرس سایت
http://tinyurl.com/2c8qjul
aminghaderi
شنبه 13 شهریور 1389, 00:09 صبح
اون لینک تبلیغی رو حذف کن عزیز ، برای قیمت گزاری که نیاز به ظاهر سایت نیست؟!
بعدم 250 میلیون منظورت بود دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:لبخند:
کی با 250 این سایت رو می نویسه عزیز که شما این کار رو می خواهید انجام دهید ؟! خدایی نکرده قصد خودکشی که ندارید؟! :گیج: (شخصا بخوای این کار رو بکنی یکی دو ماهی باید کد بنویسی؟!:کف: (به قول دوستان لااقل کن!!:لبخند:))
L u k e
شنبه 13 شهریور 1389, 00:13 صبح
سایت واسه من نیس چه تبلیغی .... ؟
250 تومن وبلاگ می نویسن ؟ :دی
چشام در آومده تا تمومش کردم
چند جا قیمت گرفتن 170 تا 230 بوده
aminghaderi
شنبه 13 شهریور 1389, 00:25 صبح
سایت واسه من نیس چه تبلیغی .... ؟
250 تومن وبلاگ می نویسن ؟ :دی
چشام در آومده تا تمومش کردم
چند جا قیمت گرفتن 170 تا 230 بوده
خوب چطوری شما تصمیم می گیرید؟؟!؟؟!؟؟!؟!!:گیج:
وقتی یه پرسونل یه شرکت معمولی دارن 400 تومان ماهی می گیرند (همکار های قبلی خودم:اشتباه:) ، شما چطوری به قول خودتون چشتون در میاد ولی به 170 تومن راضی می شید؟؟؟؟:کف:
اون هایی که با 250 می گید سیستم وبلاگ می نویسند ، سیستم وبلاگ می فروشند ، وگرنه وبلاگ نویسی کار ساده ای نیست ؟!
گفتند ارزان و خدا پسندانه و مشتری مدار ، نه اینجوری؟!
به قول بابام خرج آب + گاز + برق + Adsl + موبایل + خط تلفن+خرد و خوراک + مسکن ( حتی مثل بنده که خونه بابام هستم ) + استحلاک کامپوتر + استحلاک خودتون :لبخند:+ .... یه چیزی هم تهش برات داشته باشه (دستمزد) می شه قیمت واقعی کار شما یا سایت شما ؟! (مخارچ در زمان انجام پروژه از زمان عقد قرار داد یا تحویل کامل).
همین مواردی که گفتم رو یه حساب کوچیک بکنی می بینی 200 تا 300 مخارج هست هر ماه و....
مفق باشی.
hp1361
شنبه 13 شهریور 1389, 01:08 صبح
با سلام
فکر کنم شما هنوز متوجه فشارهایی که بر روتون امده تا این کارها رو یاد بگیرید و حالا انجامش بدید نشدین!
قبلا ها دوستان می گفتند ما حاضریم کار نکنیم اما از این مدلی پول ها نگیریم من باورم نمی شد.
حالا برای این کارت نمیدونم چی بگم اما برای کارهای بعدیت خودت رو باور داشته باش که چیزه خاصی بلدی که 1 دکتر بلد نیست!همونطور که اون چیزایی بلده که تو بلد نیستی(دکترها هم بعد از چند سال فقط تکرار مکررات می کنند و چیز جدیدی یاد نمی گیرند مگر تعداد اندکی، اما تو باید هرسال چیزای جدیدی یاد بگیری که از معرکه عقب نمونی)
موفق باشیم
***ویرایش شده توسط مدیر***
توهین به قشر خاص ممنوع است
Saman Hashemi
شنبه 13 شهریور 1389, 01:54 صبح
دوست عزیز الان 1سیستم در تهران ویروس کشی میکنند تا 20هزار تومن نگیر بیخیالت نمیشن!!
کجای تهران آمار گرفتن آن دوستان که این سایت گفتن 200-230؟بگید ازین به بعد پروژه میبریم اونجا انجام بده حق دلالی بگیریم!!
الان پروژه دانشجویی در تهران 50تا100 که عموما 50% برنامه ام کار نمی کنه بعد سایت با این امکانات 230-200؟
آقا شاید یه خالی بستن که شما عقب نشینی کنی؟
بعدم کاری نداری 4تا تلفن و 5تا ایمیل بزن به چند تا شرکت ببین چند میگن؟
فکر کنم حدود 500 مناسب باشه
پیروز باشید.
silverfox
شنبه 13 شهریور 1389, 10:33 صبح
تهران یه سی دی/دی وی دی بازی که می خری اگه شوت باشی مثلا!نتونی نصب کنی 15تومان میگیرن کیس رو می بری واست نصب می کنن!!!!!40تومن ویندوز رو پیسی 70تومن ویندوز رو لپتاپ می ریزن!(تهران ازین خبراس)خودت حساب کن دیگه زحمتی که واسه این کار می کشی رو مقایسه کن با نصب ویندوز!چقدر وقت گذاشتی واسه این سایت؟این یکی از ملاک هاست و اینکه سیستمی جدید نوشتی یعنی شاید با یه cms نمی شد این امکانات رو داشت...اگه طرف قبول نمی کنه به یکی از شرکتایی که این کارو می کنن زنگ بزن حدود قیمت بگیر...شاید 200 تومن بگیرن یه cms واسه طرف نصب کنن و یکم configureش کنن!
raziee
شنبه 13 شهریور 1389, 11:01 صبح
می گه از تهران پرسیدم گفتن یه همچین سایتی رو با 200 - 230 می سازن
:گیج:
ببینید چند تا مسئله مطرح هست.
برای نمونه من یه پروژه رو 1.5 قیمت دادم. بعد از 1 ماه یه فکس برام اومد که از طرف اون شرکت بود و قیمت سایت هایی بود که اون شرت گرفته بود.
سایت تک زبانه 250 و دو زبانه 350.
من که بهش نگاه کردم دیدم که اون شرکت(طراح وبسایت) اومده یکی از سیستم های رایگان (مثل جوملا) رو برداشته یه ظاهر براش درست کرده و میفروشه.(برای اون شرکت میصرفه که با این هزینه سایت بزنه چون کاری نکرده که)
اما اگه من بخوام بشینم یک ماه وقت بزارم برای یه پروژه معلومه که این هزینه برام نمیصرفه.
پیشنهاد میکنم کارفرما رو آگاه کنید.
مثلا من به اون شرکت گفتم که این سیستم ها از پیش نوشته شده اند. یک سری امکاناتی دارند که شما باید خودتون رو با اون سازگار کنید نه اینکه نیاز های شما رو براورده کنند. و البته 2 سال دیگه اگه قرار باشه امکاناتش رو زیاد کنید نمیشه.
===================
چیزی که مشخص هست برای قیمت دادن:
1: خودتون (ممکنه من در یک زمانی با 500 تومن سایت بنویسم تو یه زمانی زیر 2 تومن برام نصرفه)
2: این که شخصی کار میکنید یا از طرف شرکت(معمولا پروژه های شرکتی 30 تا 40 درصد افزایش قیمت دارند.)
3: این که برای کجا دارید مینویسید( اگه برای ممد آقا بقال سر کوچه باشه که نمیتونید 1 میلیون پول بگیرید ولی برای یه شرکت رقم بالاتر هست)
ولی در آخر اگه من جای شما بودم از اول این کار رو قبول نمیکردم.
دلیل: سر کار گذاشتن خودم
خراب کردن بازار کار
اگه 4 تا برنامه نویس مثل شما بیان پروژه هایی با این قیمت بگیرند که نمیشه برادر.
این پروژه براتون چقدر زمان برده؟
1هفته ؟2 هفته؟ 1 ماه؟
نمیصرفه.
ولی خوب حالا که نمیتونید بگید نه نمیصرفه!!!
صحبت هاتون رو کردین ، قراراتون رو گذاشتین. موقع تحویل پروژه که نمیشه زیر قرارا زد. قیمت رو باید قبل از تولید براورد کرد نه در پایان پروژه!!!
saeedalg
شنبه 13 شهریور 1389, 11:12 صبح
خدا پدر دات نت نیوک و جوملا رو بیامرزه که اینجوری ملت و به مفت کاری عادت داره، اگه انقدر گرفتی توضیح بده آماده بود دو روز دیگه خواست یه چیز customize بزنه نگه 250 تومان
exlord
شنبه 13 شهریور 1389, 12:23 عصر
با این مشخصاتی که دادی حداقل 1.5 میلیون ....
حالا اگه با مثلا جوملا کار کنی بازم حداقل 300 تومن ....
L u k e
شنبه 13 شهریور 1389, 12:45 عصر
من یه سایت خیلی ساده رو 250 قبول کردم ولی آقایی که این سایتو می خوان هی امکانات بیشتر رو پیشنهاد می دادن منم که نمی دونستم مشکل مالی دارن
ولی 250 نمی ارزه قاب کنم بزنم دیوار بهتره
هزینه ی پیشتیبانیش چقدر می شه ؟
فکر کنم اون از 250 بیشتر باشه :دی
raziee
شنبه 13 شهریور 1389, 12:54 عصر
معمولا 10 تا 20 درصد کل قرارداد رو برای پشتیبانیش میگیرند.
aspismylove
شنبه 13 شهریور 1389, 13:29 عصر
من کمتر از 3 میلیون نمیگیرم این سایت رو با این شرایطی که گفتی :لبخندساده:
نمیدونم رو چه حسابی و چه کسی گفته توی تهران که این سایت رو با 230 - 200 میسازن
من ارزونترین سایت که ساختم 700 تومن بود اون هم چون برای برادرم بود ازش کم گرفتم :لبخند:
Mohandes2009
شنبه 13 شهریور 1389, 13:59 عصر
خیلی کمه حداقل 2 میلیون را باید بگیری وگرنه ننویسی بهترین کار در حق خودت کردی:چشمک:
A.Eimani
شنبه 13 شهریور 1389, 14:53 عصر
سلام دوست عزیز
شما سعی کنید از یک اصول خاص پیروی کنید تا در همان زمان تحویل گرفتن پروژه در مرحله تحلیل و برنامه ریزی بتوانید قیمت دهید (قبل از شروع طراحی قیمت را اطلاع دهید)
اول سعی کنید حدود قیمت را تعیین و ابلاغ کنید و قبل از شروع %50 از کل هزینه را دریافت کنید
اصول خاص اعم از : (به عنوان مثال)
1-طراحی قالب سایت بین 100 هزار تا 200 هزار
2-طراحی صفحات داخلی هر صفحه 100 هزار (توجه داشته باشید که این میانگین است و کد نویسی ممکن است در یک صفحه 10 خط و در دیگری 1000 خط باشد)
3-استفاده از jquery یا java برای طراحی گالری 100 هزار
4-تماس با ما 50 هزار
5-و ...
(این موارد به عنوان مثال بود)
با این تفاسیر راحت میتوانید برآورد قیمت کنید
میلاد قاضی پور
شنبه 13 شهریور 1389, 16:58 عصر
اوفف خیلی باحاله ده میلیارد دلار قیمتشه . آقا کمتر از 600 700 قیمتش نیست .
راستی من رفتم تو اون آدرس عضو شدم . :کف:
morrning
شنبه 13 شهریور 1389, 21:53 عصر
تهران یه سی دی/دی وی دی بازی که می خری اگه شوت باشی مثلا!نتونی نصب کنی 15تومان میگیرن کیس رو می بری واست نصب می کنن!!!!!40تومن ویندوز رو پیسی 70تومن ویندوز رو لپتاپ می ریزن!(تهران ازین خبراس)خودت حساب کن دیگه زحمتی که واسه این کار می کشی رو مقایسه کن با نصب ویندوز!چقدر وقت گذاشتی واسه این سایت؟این یکی از ملاک هاست و اینکه سیستمی جدید نوشتی یعنی شاید با یه cms نمی شد این امکانات رو داشت...اگه طرف قبول نمی کنه به یکی از شرکتایی که این کارو می کنن زنگ بزن حدود قیمت بگیر...شاید 200 تومن بگیرن یه cms واسه طرف نصب کنن و یکم configureش کنن!
واو عجب قیمتی
اینجا (کرمانشاه) نصب ویندوز فقط 1000 تومان.
mf_007
شنبه 13 شهریور 1389, 23:54 عصر
من طراح سایت نیستم ولی یه سوال برام پیش اومده
اینکه یکی قیمت میده بالای 1تومن بعد یکی میگه مثلا 300 تومن اگه باجوملا بود ، در آخر نتیجه کار فرق می کنه؟ یعنی تفاوت رو میشه احساس کرد که مثلا این از کارهای آماده استفاده کرده و اون یکی خودش از اول همه کار رو انجام داده؟
یا فقط به خاطر زحمتی که کشیده و علمی که داره قیمت میره بالا؟
نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه
ولی اگر نتیجه کار در نهایت یکسان باشه معلومه که مشتری میره سراغ اونی که قیمت پایین تر داره
من هم می خوام طراحی صفحات وب رو شروع کنم برا همین این سوال به ذهنم رسید
Nima NT
یک شنبه 14 شهریور 1389, 01:36 صبح
متاسفانه چیزی که در ایران هست ، اینه که استانداردی وجود نداره و قیمتها کاملا" سلیقه ای هستن و همین باعث گرفتاری خودمون میشه ، یادم هست یکی از دوستانم کارش این بود که سایتهایی با قیمت بالای 500 تومان رو با 300 تومان انجام میداد با این کارش گند میزد به بازار و عده ای هم بودن که برای یه صفحه ساده که معلوم نبود کدوم تمپلیتی رو میخواستن قالب کنن حداقل 1 میلیون میخواستن ، خلاصه خانه کلا" ویران است.
L u k e
یک شنبه 14 شهریور 1389, 17:44 عصر
من طراح سایت نیستم ولی یه سوال برام پیش اومده
اینکه یکی قیمت میده بالای 1تومن بعد یکی میگه مثلا 300 تومن اگه باجوملا بود ، در آخر نتیجه کار فرق می کنه؟ یعنی تفاوت رو میشه احساس کرد که مثلا این از کارهای آماده استفاده کرده و اون یکی خودش از اول همه کار رو انجام داده؟
یا فقط به خاطر زحمتی که کشیده و علمی که داره قیمت میره بالا؟
نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه
ولی اگر نتیجه کار در نهایت یکسان باشه معلومه که مشتری میره سراغ اونی که قیمت پایین تر داره
من هم می خوام طراحی صفحات وب رو شروع کنم برا همین این سوال به ذهنم رسید
خوب کارهایی که با Cms طراحی می شه همونطور که دوستان گفتن امکان پیشرفت نداره یه چیز ثابته البته با پلاگیناش می شه ولی همه چیزش آمادس دیگه اگه خواستی یه چیزی بش اضافه کنی باید منتظر بشینی پلاگینش بیاد :دی
silverfox
یک شنبه 14 شهریور 1389, 20:05 عصر
اگه بتونی این رو به کسی که کار رو سفارش داده توضیح بدی و قانع بشه و اگر بخواد بفهمه ها!مشکلت کامل حل می شه یعنی آدم منطقی باشه و کاری که می خواد هم واقعا با یه cms نشه پیاده سازی کرد باید حرفت رو قبول کنه هر چند این صحبت باید قبل از شروع پروژه می شد نه الان که کار تمومه!
ali_za
یک شنبه 14 شهریور 1389, 21:05 عصر
من یه سایت خیلی ساده رو 250 قبول کردم ولی آقایی که این سایتو می خوان هی امکانات بیشتر رو پیشنهاد می دادن منم که نمی دونستم مشکل مالی دارن
ولی 250 نمی ارزه قاب کنم بزنم دیوار بهتره
با سلام دوست عزيز
به نظر من بايد طرز برخورد با اين جور آدم ها رو بلد بود اگر به من پيشنهاد مي شد اولا كه قيمت رو مشخص مي كردم ثانيا با برخورد با طرف ميشه فهميد سطح درك طرف از كار چيه ولي من اگرببينم كسي سايت معمولي و استاتيك مي خواهد صرف كد نويسي نميكنه ميشه 24 ساعته با web expression نوشت و به طرف داد ولي براي سايت شما والا 200 تومان خداييش كمه
با تشكر
Modifier
یک شنبه 14 شهریور 1389, 22:16 عصر
سلام
من توی نیازمندیهای اصفهان یه آگهی دیدم :
نوشته بود :
با 5 هزار تومان صاحب سایت شوید :-)))))))))))))))))))))))))))
در حالی که قیمت خود آگهی بیشتر از 5 تومن بود...
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
یا علی
L u k e
دوشنبه 15 شهریور 1389, 12:28 عصر
به نظر من هر کاری اولش خوبه و پول توشه
بعد یه مدتی یه همچین آدمایی پیدا می شن که کار و خودشونو ما رو ضایع می کنن
و دیگه ادامه ی کار واسه ما سودی نداره
ما ایرانیام که همش دنبال چیز مفتیم حالا هر مشکلی داشته باشه مهم نیس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.