ورود

View Full Version : سوال: برای برنامه نویسی موبایل میشه روی قدرت جاوا به اندازه زبانهای ویندوز مولبایلی حساب باز کرد؟ (کمک!!)

fjfyjygjy
شنبه 13 شهریور 1389, 09:25 صبح
:ناراحت: شرمنده من خیلی تازه کارم، در واقع تازه شروع کردم، هیچی بارم نیست!

ولی می خوام یادگیریم را با ساخت یک نرم افزار موبایل شروع کنم (آموزش مبتنی بر پروژه عملی) ولی موندم با جاوا شروع کنم یا زبانهای ویندوز موبایلی!

چون هم می خوام بشه برنامه را روی گوشی های گلابی مثل مال خودم اجرا کرد (مثل جاوا) و هم توی بحث پردازش و فایلینگ و ارتباطات قوی باشه (مثل زبانهای ویندوزی)

اگه کمک کنید، خدا براتون چندین قصر تو بهشت میسازه! و هرچه من قویتر بشم و نرم افزارهای بهتری بنویسم خدا از سهام اونها شما رو سهیم می کنه!:خجالت::لبخند:

این پاراگراف آخر را دروغ گفتم بخندیم، من اصلا مسلمان نیستم!:شیطان:

silverfox
شنبه 13 شهریور 1389, 10:17 صبح
من خودم ASP.NET کار کرده بودم در نتیجه با C#‎ و .net آشنایی داشتم...ویندوز موبایل هم از اول داشتم خب واضحه که چرا رفتم سمت compact framework ولی ازون طرف ویندوز فون 7 که قراره بیاد امکانات خیلی زیادی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری در اختیار می ذاره و بر پایه silverlight و xna هست من هم سمت جاوا نرفتم و یکم با xna کار کردم باید ببینی برای خودت می خوای برنامه بنویسی(یعنی برای دل خودت :دی) یا برای فروشی چیزی،ویندوز موبایل داری یا می خوای چند ماهه دیگه ویندوز فون بگیری یا نه روی امولاتور همه کاراتو بکنی!
اگر ویندوز موبایل/فون نداری نمی خوایم بگیری خب به نظر من همون سمت جاوا برو که برات کاربردی ترم هست...اگر زمینه برنامه نویسی .netی داری چون خیلی یکپارچه و شبیه به هم هستن وب ویندوز و ویندوز موبایل/فون و silverlight و xna از نظر ساختار و زبان برنامه نویسی خب سمت اینا بیای واست جذاب تره...اینم بگم که به شخصه با جاوا کار نکردم...

mahdi68
شنبه 13 شهریور 1389, 16:30 عصر
این که کدوم زبان انتخاب کنید مربوط به کاری میشه که میخواین انجام بدین و هدفتون !!! من در زبان جاوا کمبودی نسبت به زبان های ویندوز موبایلی نمیبینم !!! ا