View Full Version : مقدار دهی یک متغیر بانک اطلاعاتی از طریق کد دلفی.
kamran_dev
شنبه 13 شهریور 1389, 18:21 عصر
دوستان سلام.
آیا امکان این وجود داره که خارج از SQL Script یک متغیر رو مقدار دهی کنیم ؟
بعنوان مثال در کد زیر می خواهیم مقدار ID@ رو از داخل کد دلفی و بوسیله ADOQuery یا ADOCommand مقدار کنیم و سپس از Script مورد نظر خروجی بگیریم.
declare @ID int
* select
from Table1 where ID = @ID
ضمنا" از طریق ایجاد پارامتر بصورت دیگه ای این کار انجام پذیر هست! اما هدف این نیست.
Id=:ID
hadisalahi2
شنبه 13 شهریور 1389, 18:37 عصر
توی پروسیجرت همون پارامت رو به عنوان ورودی دستورات اس کیو ال تعریف کن
kamran_dev
شنبه 13 شهریور 1389, 18:45 عصر
با Stored Procedureها در SQL و پراپرتی Parameters از کلاس TADOStoredProc در دلفی کاملا" این کار امکان پذیر هست.
صورت سوال یک چیز دیگه هست...
hadisalahi2
شنبه 13 شهریور 1389, 20:59 عصر
با Stored Procedureها در SQL و پراپرتی Parameters از کلاس TADOStoredProc در دلفی کاملا" این کار امکان پذیر هست.
صورت سوال یک چیز دیگه هست...
دوست عزیز تا جایی که من اطلاعات دارم شما خیلی راحت میتونید با دستور SQl خود هر نوع مقداری یا رشته ای رو Attach کنید یا اینکه از پارامترها برای این کار استفاده کنید.
فکر میکنم این نوع مقدار دهی به پارامترها که شما نوشتید همون TADOStoredProc منظورتون باشه، چون روش مقدار دهی به پارمترهای Adoquery از داخل کد احتیاج به @ نداره.
اگه هم کار خاصی میخواید که با Adoqury انجام میشه فقط بهتره بیشتر در مورد توضیح بدید...
یا حق
kamran_dev
یک شنبه 14 شهریور 1389, 02:29 صبح
تا جایی که من اطلاعات دارم شما خیلی راحت میتونید با دستور SQl خود هر نوع مقداری یا رشته ای رو Attach کنید
همونطور در پست های قبل اشاره شد هدف مقدار دهی یک متغیر خارج از script هست.کاری به دستورات SQL نداریم !
یا اینکه از پارامترها برای این کار استفاده کنید.
پارامتر بحث کاملا جدایی داره...
فکر میکنم این نوع مقدار دهی به پارامترها که شما نوشتید همون TADOStoredProc منظورتون باشه، چون روش مقدار دهی به پارمترهای Adoquery از داخل کد احتیاج به @ نداره.
این مقدار دهی که کردم یک Script ساده هست که داخل اس کیول نوشته شده و اصلا" ارتباطی به دلفی یا کلاس های TDataset نداره !
اگه بخواهیم سوالم رو واضح تر بررسی کنیم این بود :
در مثال اول (پست اول تاپیک) ما اسکریپتی داریم که در اون یک متغیر تعریف شده حالا چطور میشه بدون تغییر در اسکریپت ، از داخل کد دلفی متغییر تعریف شده رو مقدار دهی کنیم؟
یا اصلا" این کار امکان پذیر هست ؟
دلفی می تونه متغیر های بکار رفته در یک اسکریپت رو برامون لیست کنه ؟
hadisalahi2
یک شنبه 14 شهریور 1389, 13:01 عصر
منظورتون از اسکریپت چیه؟
این اسکریپت کجا قراره نوشته بشه؟
و اصلا چی کاری میخواید با این اسکریپت انجام بدید؟
شاید برای کار شما راه حل بهتر و راحت تر و قابل فهمتری باشه
یا حق
kamran_dev
یک شنبه 14 شهریور 1389, 19:37 عصر
منظورتون از اسکریپت چیه؟
مجموعه دستورات SQL
ادامش هم فکر نمی کنم نیازی به توضیح داشته باشه
یه بار با دقت سوال من رو مطالعه بفرمائید.
ممنون از وقتی که گذاشتید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.