ورود

View Full Version : بهترین روش یا ابزار برای دانلود ویدئو از Youtube

Mostafa_Dindar
شنبه 13 شهریور 1389, 23:03 عصر
سلام ,

یکسری ویدئوی آموزشی در یو تیوب هست که میخوام به صورت آفلاین اونها رو در کامپیوترم ببینم .

شما از چه روش یا نرم افزاری استفاده میکنید ؟

silverfox
شنبه 13 شهریور 1389, 23:23 عصر
zamzar.com لینکش رو میدی برات می تونه کانورت هم بکنه ایمیل می کنه برات!روش های زیاد دیگه ای هم هست ولی من ازین استفاده می کنم!

Mostafa_Dindar
شنبه 13 شهریور 1389, 23:31 عصر
مرسی
اگر راهی باشه که چند تا لینک رو بدیم و مثل نرم افزارهای مدیریت دانلود خیلی عالی میشد

ricky22
شنبه 13 شهریور 1389, 23:33 عصر
سلام
IDM
موفق باشید.

Mostafa_Dindar
شنبه 13 شهریور 1389, 23:45 عصر
سلام
IDM
موفق باشید.
با IDM میشه ویدئوهای یوتیوب رو دانلود کرد ؟

Salar Ashgi
شنبه 13 شهریور 1389, 23:55 عصر
بنظر من اگه از ف . ش درست حسابی استفاده میکنید ، IDM بهترین
گزینه است ، با سرعت عالی و بی عیب و نقص دانلود میکنه ، البته
طبیعیه که بستگی به سرعت اینترنت تون داره !

Web.Designer01
یک شنبه 14 شهریور 1389, 00:49 صبح
IDM یا OrbitDownloader

Mostafa_Dindar
یک شنبه 14 شهریور 1389, 00:57 صبح
مثل اینکه دوستان مشکل من رو متوجه نشدند , من میخوام ویدئوهای یوتیوب رو دانلود کنم , و الا نرم افزارهای مدیریت دانلود زیادی هست , به عنوان نمونه من خودم از FlashGet استفاده میکنم و از اون هم راضی هستم . ولی ویدئوی یوتیوب رو نیمتونم دانلود کنم .

دوستانی که IMD یا OrbitDownloader رو معرفی کردند , اشاره ای نکردند که آیا ویدئوهای یوتیوب رو هم دانلود میکنه یانه ؟ لطفا در این مورد راهنمایی کنید

Web.Designer01
یک شنبه 14 شهریور 1389, 01:15 صبح
دوستانی که IMD یا OrbitDownloader رو معرفی کردند , اشاره ای نکردند که آیا ویدئوهای یوتیوب رو هم دانلود میکنه یانه ؟ لطفا در این مورد راهنمایی کنید
هرکدوم از این دو نرم افزار رو که نصب کنید وقتی یه فایل ویدئو تو مرورگرتون شروع به پخش شه به صورت خودکار یه پنجره ای کنار ویدئو در حال پخش میاره که امکان دانلود اون رو بهتون میده حالا از هر سایتی که میخواد باشه فرقی نمیکنه.

میلاد قاضی پور
یک شنبه 14 شهریور 1389, 01:19 صبح
هیچ نرم افزار خاصی وجود نداره . تمامی نرمافزارهای دانلود نیاز به پراکسی مناسب جهت انجام اینکار دارن .
مگر اینکه هر از چند گاهی لینکی از یوتیوب یافت بشه که بشه بدون ف.ش بهش دسترسی داشت . سایتهایی هم که عمل کانورت و دانلود رو انجام میدن موقتی هستن و بالاخره مورد عنایت قرار میگیرن .
اما اینکه دوستمون گفتن بعضی سایتها لینک رو ایمیل میکنن روش خوبیه . اما دانلود از سرویسهای ایمیل هم مکافات خودشو داره .
متأسفانه عزیزان محترم وزارت ارتباطات روش مناسبی برای کنترل اینترنت اختیار نکردن و وقت نخبه های کشور به شدت با این بحثها و جستجو ها تلف میشه .

ricky22
یک شنبه 14 شهریور 1389, 07:46 صبح
شما کافی است دانلود را اغاز کنید و بعد فی:گیج:لت:خجالت:ر شکن را ببنید دانلود انجام میشه با IDM .

DAMAVAND
یک شنبه 14 شهریور 1389, 08:07 صبح
اگر از مرورگر FireFox استفاده ميکنيد از افزونه Downloadhelper استفاده کنيد خيلي راحت هر ويديو رو ميتونيد باهاش دانلود کنيد .

S.Reza
یک شنبه 14 شهریور 1389, 11:27 صبح
لینک فیلم رو در این سایت قرار دهید سپس با لینک مستقیم دانلود کنید

لینک سایت (http://keepvid.com/)

kazem.omara
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:18 صبح
با IDM 5.19 به راحتی می تونید فایلهای یوتیوب رو دانلود کنید!:متفکر:

حمید محمودی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:48 صبح
با IDM 5.19 به راحتی می تونید فایلهای یوتیوب رو دانلود کنید!

والا ما هم همین رو میگیم ولی گویا بعضی از دوستان نمیتونن دانلود کنن. فقط برای باز کردن سایت نیاز به *ف/ش* هست لینک رو که بدست اورد تموم شد راحت دانلود میشه.