ورود

View Full Version : گفتگو: برنامه مروگر وب مخصوص

m_basij
یک شنبه 14 شهریور 1389, 04:23 صبح
یک مشکل اساسی من میخواهم یک ارتباط میان برنامم که با C++‎ هست و سایتم که با php هست برقرار کنم. سیستم مدیریت محتوای سایتم را طوری برنامه ریزی کردم که وقتی یک ادرس به خصوص و یک متن خاصی که به صورت post هم باسش ارسال میشه یک فایلی را برمیگردونه که داخل این فایل یک متنی به این صورته

post{image="xxxx";text="matn";link="link";}
post{image="xxxx";text="matn";link="link";}
end

البته چیز های دیگه هم داره ولی خلاصش همینه. حالامن نرم افزاری می خواهم بنویسم که اون صفحه بخوصوص را باز کنه و پیغامی را که باسش مشخص می کنم به صورت post ارسال کنه و قابلیت یک دانلود منیجر را هم داشته باشه. حالا مشکل اصلی من اینه که چه جوری باید به سرور متصل بشم و چجوری اطلاعات را ازش بگیرم. در زمن برنامم با C++‎ هست و برای گرافیکش از open gl بهره میبرم.
البته بهتره بگم که خروجی سایت من اچ تی ام نیست و در عوضش یک فایلی میده که اون کدهایی را که گفتم به صورت کد شده میده و فقط می خواهم به اون صفحه مورد نظر وصل بشم و این فایل را دریافت کنم و جایی ذخیرش کنم ، بقیش را نرم افزار انجام میده.
اگه یک یک مرورگر کوچیک را توضیح بدید یا بگید حداقل باید از چه کتابخانه ای استفاده کنم خوبه.

m_basij
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 01:38 صبح
کسی نیست و بیاد بگه چجوری باید درخواست های تحت وب را ارسال کرد ، فقط بگید از چه کتابخانه ای استفاده کنم یا توضیح کلی برای ارسال و دریافت اطلاعات بگید.

m_basij
جمعه 19 شهریور 1389, 01:18 صبح
کسی جواب ما را نداد ولی چیزی که من بش رسیدم اینه که شما یک راست از api های ویندوز استفاده کنید . اینم منابع http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa674399.aspx
انشا الله که یکی چیدا بشه کلاسی معرفی کنه.