View Full Version : سوال: افتادن دیو ها بررویcopyright
osamarahmani
یک شنبه 14 شهریور 1389, 04:27 صبح
چرا با کش اومدن دیو bodyدیوcopyrightبه صورت اتوماتیک پایین بیاد و در پایین صفحه قرار بگیره یعنی بعد ازbody؟
--------------------
چکار کنم که با کش اومدن دیو bodyدیوcopyrightبه صورت اتوماتیک پایین بیاد و در پایین صفحه قرار بگیره یعنی بعد ازbody؟
aspismylove
یک شنبه 14 شهریور 1389, 08:05 صبح
چرا با کش اومدن دیو bodyدیوcopyrightبه صورت اتوماتیک پایین بیاد و در پایین صفحه قرار بگیره یعنی بعد ازbody؟
--------------------
چکار کنم که با کش اومدن دیو bodyدیوcopyrightبه صورت اتوماتیک پایین بیاد و در پایین صفحه قرار بگیره یعنی بعد ازbody؟
سلام
برای اینکه از یک کلاس همزمان استفاده میکنن
شما کسلاها رو تغییر اسم بدین
ali_za
یک شنبه 14 شهریور 1389, 08:06 صبح
--------------------
باسلام اين مشكل زماني پيش مي آيد محتويات صفحه تون از ارتفاع مرور گر بيشتر بشه براي رفع اين مشكل شما مقدار خاصيت position برابر absolute و bottom رو صفر در نظر بگيريد(براي footer) حال با توجه به توضيحات فوق كد بالا در صورتي درست عمل خواهد كرد كه شما ديو footer خود را داخل يك ديو اصلي يا container قرارداده باشيد يعني شما در داخل اين div همه اجزاي صفحه اعم از header - sidebar -content - menu -footer- وغيره رو داخل div اصلي يعني container ساخته باشين در غير اين صورت با قراردادن كد بالا اگر محتويات صفحه بيش از ارتفاع مرورگر بشه footer همراه با آن به بالا و پايين حركت خواهد كرد. درآخر استفاده از css reset به شدت توصيه ميشه براي جلوگيري از نمايش هاي متفاوت در مرورگرهاي مختلف
اگر مشكلي داشتيد كد رو بگذاريد تصحيح مي كنم
با تشكر
hamiii
یک شنبه 14 شهریور 1389, 09:25 صبح
--------------------
ali_za پاسخ خوبی داده.روشهای زیادی هست .من خودم از float استفاده می کنم.البته زمانی این روش جواب میده که همه ی divهای موجود در container به یک سمت float شده باشند.
موفق باشی
xoogle.ir
یک شنبه 14 شهریور 1389, 11:16 صبح
به فوترتون این استایل رو هم اضافه کنید :
clear: both;
hamiii
یک شنبه 14 شهریور 1389, 12:26 عصر
به فوترتون این استایل رو هم اضافه کنید :
clear: both;
البته در صورتی که از float در footer استفاده نشده باشه.چون با نوشتن clear:both ویژگی float پاک میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.