View Full Version : dbgrid
shining_eye
یک شنبه 14 شهریور 1389, 09:35 صبح
خسته نباشید
من می خوام روی databasegrid م یک سری عملیات انجام بدم (درج و ویرایش و می خوام هربار همون خطی که عملیات روش انجام دادم روی همون وایسه میشه کدش و بزارین )یا اگه بخوام بره رو سطر اول؟
اگر بخوام یهedit فقط مقادیر integerبگیره باید کد بنویسم یا توپراپرتیز هاش هست؟اگه کد داره یه راهنمایی کنید
ممنون
pezhvakco
یک شنبه 14 شهریور 1389, 10:18 صبح
من می خوام روی databasegrid م یک سری عملیات انجام بدم (درج و ویرایش و می خوام هربار همون خطی که عملیات روش انجام دادم روی همون وایسه میشه کدش و بزارین )
هنگامی که روی ردیف های جدول هستین تا هیچ دستوری ندین، جابه جایی ردیف نداره .
اگه بخوام بره رو سطر اول؟
Table1.First;
با هر پست، یک پرسش ؟
گر بخوام یهedit فقط مقادیر integerبگیره باید کد بنویسم یا توپراپرتیز هاش هست؟
procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
begin
if ((key<'0') or (key>'9')) and (key<>#8) then
key:=#0;
end;
Felony
یک شنبه 14 شهریور 1389, 10:37 صبح
گر بخوام یهedit فقط مقادیر integerبگیره باید کد بنویسم یا توپراپرتیز هاش هست؟
اگر از دلفی 2009 یا 2010 استفاده میکنید تیک Number Only رو بزنید و در غیر این صورت از کد پست قبل یا کد زیر استفاده کنید :
if not (Key in ['0'..'9']) then
Key:= #0;
shining_eye
یک شنبه 14 شهریور 1389, 12:20 عصر
اگه من بخوام یه button بزارم واسه print گرفتن از databasegridتو delphi7چه کدی باید بزارم؟؟
ممنون می شم اگه ساده ترین راهش رو بگید
shining_eye
یک شنبه 14 شهریور 1389, 14:20 عصر
من می خوام روی databasegrid م یک سری عملیات انجام بدم (درج و ویرایش و می خوام هربار همون خطی که عملیات روش انجام دادم روی همون وایسه میشه کدش و بزارین )
وقتی درج می کنم میخوام بره رو رکوردی که جدیدا درج کردم وایسته ولی الان هربار که درج می کنم درج میکنه ولی میره رو خونه اول وای میسته؟راه حل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟
vcldeveloper
یک شنبه 14 شهریور 1389, 18:52 عصر
در هر تاپیک فقط یک سوال مطرح کنید. سوال درباره حرکت بین رکوردهای یک دیتاست، و تغییر خصوصیات یک Edit، و Print گرفتن از داده های یک دیتاست؛ ارتباطی با هم ندارند.
تاپیک به دلیل عدم رعایت قوانین سایت، قفل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.