ورود

View Full Version : سوال: ارتباط با کامپیوتر از راه دور

elecom 3
دوشنبه 15 شهریور 1389, 12:28 عصر
سلام دوستان
لطفا چگونگی برقراری ارتباط با یک کامپیوتر در یک شهر دیگر را هر کی میدونه بگه .

razeghi_loved
دوشنبه 15 شهریور 1389, 15:10 عصر
با چند تا نرم افزار می تونی این کار رو بکنی اگر اون طرف ای پی ثابت داره از برنامه VNC اگر نداره Teamviewer
اگر هم فقط می خواهی به هاردش دسترسی داشته باشی با استفاده از VPN که البته باز احتیاج به ای پی ثابت داری
البته نرم افزار net meeting هم می تونی استفاده کنی و احتیاج به ای پی ثابت نداره

elecom 3
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:35 صبح
با چند تا نرم افزار می تونی این کار رو بکنی اگر اون طرف ای پی ثابت داره از برنامه VNC اگر نداره Teamviewer
اگر هم فقط می خواهی به هاردش دسترسی داشته باشی با استفاده از VPN که البته باز احتیاج به ای پی ثابت داری
البته نرم افزار net meeting هم می تونی استفاده کنی و احتیاج به ای پی ثابت نداره
سلام ممنونم
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین،چون نحوه اجرای تنظیمات هر دو کامپیوتر به همراه تنظیمات مودمهای adsl جهت کانکت شدن رو بیشتر لازم دارم .
ضمنا چه مراحلی در یک شبکه wan برای اینکار طی میشه ؟

sajad_3dmax
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 04:33 صبح
با اجازه کاربر گرامی Razeghi_Loved خدمتتون عرض کنم که شما میتونید خیلی ساده بوسیله مودم و خط تلفن ، بدون نیاز به نرم افزار جانبی خاصی و با استفاده از امکانات خود ویندوز اینکار رو انجام دهید. البته اگه بخواهی از نرم افزار جانبی استفاه کنی PC-AnyWhere نرم افزار بسیار خوبی تو این زمینه هست.
اما نحوه کار:
همونطور که میدونید در اینگونه ارتباطات یکی از کامپیوترها نقش Host رو خواهد داشت و دیگری Guest کامپیوتر Guest کامپیوتری هست که میخواد به رایانه دیگری و در اینجا از راه دور وصل بشه. Host هم رایانه ای هست که قبل از اقدام Guest به اتصال، انتظار تماس اونرو میکشه.توجه داشته باشید که ابتدا Host باید در حالت Wait باشه. بنابراین ما هم ابتدا نحوه تنظیم Host رو بیان میکنیم.
1- برای انجام تنظیمات Host از کنترل پنل وارد پنجره Network Connection شده و از لیست فرامین سمت چپ گزینه Create a new connection رو انتخاب میکنیم.
2- کادر new connection wizard باز میشود. پیغام welcome رو Next میکنیم.
3- در پنجره بعدی که نمایان میشود 4 گزینه وجود دارد که ما چهارمین گزینه (set up andvanced connection)را انتخاب کرده و Next میکنیم.
4- در پجره بعدی دوگزینه وجود دارد. Accept incomming connection 1-و 2- Connect directly to another computer که ما گزینه اول را انتخاب کرده و مجددا Next میکنیم.
5- پنجره بعدی از ما میخواهد وسیله ای که سبب برقراری ارتباط میشود را انتخاب کنیم. گزینه مربوط به مودم رو انتخاب و مجددا Next میکنیم.
6- کادر بعدی رو هم با انتخاب Don’t allow VPN نکست میکنیم.
7- کادر بعدی که باز میشود از ما میخواهد که مشخص کنیم که کاربر Guest با کدام User سیستم Host میخواهد به سیستم او وصل شود. Userای که انتخاب میشود باید پسورد داشته باشد.این فرم و فرم بعدی را Next و در پایان Finish میکنیم.

و اما عملیات مربوط به Guest.
پیش از شروع لازم هست که Userای که Host در مرحله 7 مشخص کرده و پسورد اونرو به همراه Computer Name سیستم Host رو از Host بگیرید چون در ادامه نیاز خواهید داشت.
سه مرحله اول Host دقیقا برای سیستم Guest تکرار میگردد اما در مرحله چهارم گزینه دوم یعنی Connect directly to another computer انتخاب میشود. بر روی Next کلیک میکنیم. در کادر بعدی گزینه Guest را انتخاب و مجددا Next میکنیم. در کادر بعدی Computer Name سیستمی که قصد متصل شدن به آن را دارینم از ما خواسته میشود. پس از وارد کردن Computer Name سیستم مقصد Next میکنیم. در کادر بعدی پورتی که مودم از آن استفاده میکند را انتخاب مینماییم.(معمولا COM1 یا COM3 میباشد).Next کرده و در انتها Finish.
از این به بعد سیستم میهمان هرگاه قصد اتصال به Host را داشته باشد با وارد کردن نام کاربری Userای که Host در مرحله 7 مشخص کرده به همراه رمزعبور آن User میتواند این عمل را انجام دهد.
موفق باشید...

sajad_3dmax
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 07:25 صبح
لازمه که از کاربران محترم خصوصا elecom 3 , sadeghilanisadeghعذرخواهی کنم.چون مطلب گفته شده دارای اشکاله.برای اتصال به سیستم Host باید شماره خط تلفنی که مودم host با اون درارتباط میباشد رو وارد کنیم که در مطلب نوشته شده توسط اینجانب هرگز چنین مطلبی ذکرنشده که نشان از نقص اونه. فکر میکنم توسط یک کانکشن DialUp بشود که به Hostای که طبق شیوه گفته شده ایجاد گشتهوصل شد.در قسمت User,Pass هم User,Pass سیستم Host را وارد میکنیم. دوستان اگر امتحان کرده اند کمک کنند.بنده هم در اسرع وقت امتحان میکنم

razeghi_loved
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:18 صبح
سلام ممنونم
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین،چون نحوه اجرای تنظیمات هر دو کامپیوتر به همراه تنظیمات مودمهای adsl جهت کانکت شدن رو بیشتر لازم دارم .
ضمنا چه مراحلی در یک شبکه wan برای اینکار طی میشه ؟
sajad_3dmax (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=111992) جان شما این راهی که گفتین برای اتصال دو سیستم توسط خط تلفن هست با سرعت حداکثر 4 کیلوبایت در ثانیه تازه هم هزینه تلفن ندارد هم سرعت پایین هم مشکلات ارسال و دریافت فایل
دوست عزیز شما تنظیمات مودم رو لازم ندارید فقط ای پی دو طرف برای شما کافیه اول بگین از کدوم برنامه می خواهید استفاده کنید تا کامل توضیح بدم در ضمن نگفتید ای پی ثابت دارید یا نه؟
و چه نوع دسترسی به سیستم دوم می خواهی کل سیستم یا فقط هارد

famarini
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:55 صبح
سلام به همه
دوست خوبمون razeghi_loved (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=24743) عزیز معرفی خوبی داشتن نرم افزار Team Viewer نرم افزار خیلی خوبیه که هم نصب آسونی داره و هم امنیت خوبی داره

موفق باشی

elecom 3
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 13:49 عصر
دوستان عزیزضمن تشکر فراوان از همتون
منظور من فقط برای ارتباطات تحت خط adsl هستش ، لطفا بیشتر توضیح بدین .
در ضمن من یک آی پی ولید هم گرفتم. میخواستم ببینم میشه با این بدون وصل شدن به isp ، به کامپیوتر دیگری کانکت شد ؟

razeghi_loved
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 21:05 عصر
این برنامه فرقی نداره شما بخواهید از طریق دایال آپ باشی یا ADSL فقط به اینترنت که وصل باشی کافیه در ضمن ای پی ثابت یا همون ولید که گرفتین می شه به شما از طریق اینترنت به استفاده از برنامه های ریموت مستقیممثل ریموت ویندوز vnc و غیره به شما وصل شد اما شما اگر بخواهید به کسی وصل شوید باید از نرم افزاری ریموت غیر مستقیم مثل همون Team Viewer استفاده کنی

nima_8m
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 22:34 عصر
سلام
منم با آقا سجاد موافقم PC-Anywhere به نظر من بهترینه تو چندین شهرستان تونستم سیستما رو به سرور تهران متصل کنم عالیه و بی نقص