ورود

View Full Version : سوال: تفاوت اجرای برنامه در ویندوز xp و سون

Mask
دوشنبه 15 شهریور 1389, 15:06 عصر
با سلام
برنامه ای در محیط ایکس پی طراحی و اجرا میکنم.
میخاستم بدونم اگه قرار شد این برنامه در سون اجرا بشه باید چه نکاتی رو مد نظر قرار بدهم.
ممنون.

Delphi Skyline
دوشنبه 15 شهریور 1389, 15:49 عصر
برنامه شما مشکل خاصی در ویندوز سون نخواهد داشت ولی اگر قصد استفاده از قابلیت های جدید ویندوز سون مانند قابلیت های جدید Taskbar و یا شیشه ای کردن قسمت هایی از فرم و ... را دارید میتوانید از توابع و کامپاننت های مربوط به این کار که در دلفی 2010 نیز موجود است استفاده کنید . یک کامپاننت مربوط به کار با قابلیت های جدید taskbar ویندوز سون در همین سایت قرار دادم . جستجو کنی پیداش میکنی .
کلا پیشنهاد میکنم یک سری به Windows 7 Developers Training Kit خود شرکت بزنی .
آدرس : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1C333F06-FADB-4D93-9C80-402621C600E7&displaylang=en

حمید محمودی
دوشنبه 15 شهریور 1389, 17:23 عصر
به نظر من نمیتونید مطمئن باشید که صددرصد مشکلی نخواهد داشت.

چون کدهایی وجود دارن که در ایکس پی خوب عمل میکنن ولی در سون یا کار نمیکنن یا حداقل فقط یه قسمتش کار میکنه.

نظرم اینه که یکبار برای چند ساعت هم که شده برنامه تون رو توی سون اجرا و آزمایش کنید ( حداقل اون قسمت های مهمشو) اینکار باعث میشه که حداقل از اجرای برخی قسمت ها در سون خیالتون راحته و بقیه قسمت ها رو به کاربران بسپارید که نظر بدهند.

Felony
دوشنبه 15 شهریور 1389, 17:40 عصر
برنامه شما مشکل خاصی در ویندوز سون نخواهد داشت ولی اگر قصد استفاده از قابلیت های جدید ویندوز سون مانند قابلیت های جدید Taskbar و یا شیشه ای کردن قسمت هایی از فرم و ... را دارید میتوانید از توابع و کامپاننت های مربوط به این کار که در دلفی 2010 نیز موجود است استفاده کنید . یک کامپاننت مربوط به کار با قابلیت های جدید taskbar ویندوز سون در همین سایت قرار دادم . جستجو کنی پیداش میکنی .
کلا پیشنهاد میکنم یک سری به Windows 7 Developers Training Kit خود شرکت بزنی .
آدرس : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1C333F06-FADB-4D93-9C80-402621C600E7&displaylang=en

به نظر من نمیتونید مطمئن باشید که صددرصد مشکلی نخواهد داشت.

چون کدهایی وجود دارن که در ایکس پی خوب عمل میکنن ولی در سون یا کار نمیکنن یا حداقل فقط یه قسمتش کار میکنه.

نظرم اینه که یکبار برای چند ساعت هم که شده برنامه تون رو توی سون اجرا و آزمایش کنید ( حداقل اون قسمت های مهمشو) اینکار باعث میشه که حداقل از اجرای برخی قسمت ها در سون خیالتون راحته و بقیه قسمت ها رو به کاربران بسپارید که نظر بدهند.

اگر برنامتون رو روی اصول نوشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد ، حرف آقای dCamera هم درست نیست ( در مورد کار نکردن دستورات ! ) چون تو همه نسخه های ویندوز از توابع پیشین به عنوان Backward compatibility پشتیبانی میشه ( مثلا تابع WinExec از ویندوز 3.2 به نسخه های کنونی به ارث رسیده ) اون هم فقط به خاطر پشتیبانی ؛ پس از لحاظ کار کردن توابع یا ... مشکلی نیست .

در آخر یکسری قوانین که از قبل هم وجود داشت در ویندوز 7 سخت گیرانه تر پیگیری میشه ، مثلا قبلا خود مایکروسافت تو منابع گوشزد میکرد که از خود program Files که برنامتون توش نصب میشه برای ذخیره اطلاعات برنامه ( از قبل Dtabase , تنصیمات و ... ) استفاده نکنید ، برای این منظور پوشه APP Data در ویندوز در نظر گرفته شده ؛ در ورژن های قبلی ویندوز مثل XP این امر فقط به برنامه نویس به صورت یک نکته گوشزد میشد و خود ویندوز روش نظارت و کنترلی نداشت ولی در حال حاضر ( ویندوز 7 ) روی این امر نظارت میکنه و اگر پوشه برنامتون دسترسی ادمین نداشته باشه اجازه نوشتن در این پوشه ( داخل Program Files ) رو ندارید ( پس بهتره توصیه ها رو جدی بگیرید و تو همون پوشه APP Data اطلاعات برنامتون رو ذخیره کنید ) .

از این دست قوانین زیاد هستن که در 7 بهشون اهمیت داده شده که میتونید با کمی مطالعه اونها رو فرا بگیرید ولی در آخر اگر برنامتون بر طبق اصول نوشته بشه مشکلی ندارید .

حمید محمودی
دوشنبه 15 شهریور 1389, 18:41 عصر
حرف آقای dCamera هم درست نیست ( در مورد کار نکردن دستورات ! ) چون تو همه نسخه های ویندوز از توابع پیشین به عنوان Backward compatibility پشتیبانی میشه ( مثلا تابع WinExec از ویندوز 3.2 به نسخه های کنونی به ارث رسیده ) اون هم فقط به خاطر پشتیبانی ؛ پس از لحاظ کار کردن توابع یا ... مشکلی نیست .

بله Backward compatibility انجام میشه. ولی من هم منظورم این نبود که دستورات کار نمیکنن.

برای من بارها پبش اومده که از یه فانکشن یا Procedure که برای یه کار خاص بود استفاده کردم، این کدها توی ویندوز ایکس پی بدون مشکل اجرا میشدن و کار میکردن ولی در ویندوز سون که تست کردم مشکل داشتن یا اصلا اجرا نمیشدن.
این خودش دلایل مختلفی میتونست داشته باشه، یکیش که به نظر میاد مهمتره و خودتون هم ذکر کردید، اینه که برنامه طبق اصول (و دیدکلی برای ویندوزهای مختلف) نوشته نشده بود.
ضمن اینکه همه افراد که در یک سطح نیستند. فرض کنید یک برنامه نویس مبتدی میخاد برنامه ای رو که نوشته و توی ایکس پی کار میکرده رو توی ویندوزهای دیگه هم مطمئن باشه مشکلی نداره. یه راه خیلی ساده و بدون دردسرش اینه که برنامه اش رو توی ویندوز دیگه (حداقل در محیط مجازی هم که شده ) تست کنه.

الان متاسفانه دم دست یه مثالی ندارم که اینجا بیارمش. احتمالا برای شما یا دیگر دوستان هم پیش اومده که کدی که در ویندوز ایکس پی کار میکرد در سون خوب جواب نده، اینطور نیست؟؟ (برای من که پیش اومده و از اون موقع وقتی نرم افزاری رو توی ایکس پی نوشتم درصورتی که مطمئن نیستم کدش بدون مشکل در ویستا و سون کار بکنه حداقل یه بار هم که شده توی اون ویندوزها تست میکنم.)