View Full Version : آنتی ویروس مورد علاقه ی شما؟
hamid1988
دوشنبه 15 شهریور 1389, 18:23 عصر
لطفاَ در رابطه با آنتی ویروسی که استفاده می کنید، به سوالات زیر پاسخ دهید!
لطفاَ بدون تعصب و با دلایل علمی-منطقی پاسخ بدید.
اسم آنتی ویروس؛
ورژن؛
در چه سیستم عاملی استفاده می کنید؛
دلایل انتخاب این آنتی ویروس؛
یکی از نقاط قوت این آنتی ویروس که اون رو از سایرین متمایز می کنه.
مرسی
Rejnev
دوشنبه 15 شهریور 1389, 18:41 عصر
Eset Smart Security
V 3.0.65
XP and 7
Crack داره و راحت میشه ازش استفاده کرد. آپدیتش راحت و قابل حمله.
منابع سیستم رو خیلی کم می گیره. (بر خلاف کسپر). من حاضر نیستم که برنامه هایی رو روی سیستم نصب کنم که منابع رو بیش از حد معمول نسبت به سایر برنامه ها بگیرن.
از وقتی که ازش استفاده میکنم تا به حال سیستم ویروسی نشده (البته تقریبا همیشه آپدیت بوده)
Nima NT
دوشنبه 15 شهریور 1389, 19:31 عصر
Avast
5.0.X
Win7
رایگان بودن آن و تاثیر کم بر سرعت ( یک آنتی ویروس روشن ولی ضعیف بهتر از یک آنتی ویروس قوی ولی خاموش هستش ).
عدم تاثیر بر سرعت و کم بودن میزان False Detective یا به قولی گیر بیخود.
Felony
دوشنبه 15 شهریور 1389, 19:34 عصر
Eset Smart Security
V 3.0.65
XP and 7
منابع سیستم رو خیلی کم می گیره. (بر خلاف کسپر). من حاضر نیستم که برنامه هایی رو روی سیستم نصب کنم که منابع رو بیش از حد معمول نسبت به سایر برنامه ها بگیرن.
از وقتی که ازش استفاده میکنم تا به حال سیستم ویروسی نشده (البته تقریبا همیشه آپدیت بوده)
من هم همینطور ، فقط از ورژن 4 استفاده میکنم .
salehbagheri
دوشنبه 15 شهریور 1389, 19:54 عصر
واقعیتش اینه که ویروس با سیستم من میانه چندانی نداره نمیدونم چرا! سالهاست که موضوعی به نام ویروسی شدن رو به خاطره ها سپردم.
اما کلاً از آنتی ویروس فضول و پر حرف خیلی بدم میاد!
یادمه KasperSky (عروس تعریفی) رو نصب کرده بودم، یعنی نشد یه کاری رو انجام بدیم ولی این موجود دخالتی نداشته باشه ... آخرش هم یک ویروس اومد فایل exe و اصلی این انتی ویروس رو حذف کرد و اون رو برای همیشه در قبرستان خاطره های تلخم مدفون کرد ...
با آنتی ویروس خاصی هم عجین نیستم، فقط سرش تو کار خودش باشه قبولش دارم. فعلا هم آنتی ویروس Nod32 این موضوع رو محقق کرده ...
xxxxx_xxxxx
دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:22 عصر
Kaspersky PURE
9.0.0
Win XP
دقیقاً به همین دلیل که به کوچکترین چیزی گیر میده و کسی بدون اجازه کاسپر نفس نمیکشه (مخصوصاً وقتی میزان حساسیتش رو افزایش بدی)
حمید محمودی
دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:35 عصر
دقیقاً به همین دلیل که به کوچکترین چیزی گیر میده و کسی بدون اجازه کاسپر نفس نمیکشه (مخصوصاً وقتی میزان حساسیتش رو افزایش بدی)
واقعا همین طوره.این یکی از بهترین ویژگی های کاسپر هست. ولی خیلی ها نمیپسندنش.
Rejnev
دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:44 عصر
واقعا همین طوره.این یکی از بهترین ویژگی های کاسپر هست. ولی خیلی ها نمیپسندنش.
هر چیزی باید از فیلتر کسپر رد بشه که خودش باعث کندی انجام عملیات میشه(مثلا کپی فایل، ساده ترین عمله!). ولی توی قدرت کشفش شکی نیست.
بعضی مواقع ما شاهد اینیم که یک ویروس وارد میشه و مثلا فلان آنتی ویروس میشناستش و فلانی نمیشناسش! شاید بشه گفت در بعضی موارد خود شرکتهای آنتی ویروس با توجه به نقطه ضعف رقیبشون همچین عملی رو انجام میدن تا خودشون رو بالا ببرن. در نتیجه اگه دیدید یک آنتی ویروس یک ویروس رو نمیشناسه زیاد بهش بد بین نشید. این اتفاق هم برای کسپر و هم برای نود برای من افتاده.
حمید محمودی
دوشنبه 15 شهریور 1389, 20:53 عصر
بحث سر همین قدرت کشف ویروسه. همین مسئله خیلی خوبه دیگه.
ضمن اینکه من خوم از NOD32 استفاده میکنم وچون کلا از آنتی ویروس بدم میاد و این NOD32 همیشه Disable هست. :دی
Rejnev
دوشنبه 15 شهریور 1389, 22:14 عصر
البته پیش گیری بهتر از درمانه!
همه چی از نظر من ویروسیه مگه اینکه خلافش ثابت بشه! (لیست سفید)
کارایی که معمولا انجام میدم:
-روی فلش Vaccine رو نصب میکنم(Autorun)
-هرگز روی فلش برای بازکردنش دابل کلیک نمی کنم(از آدرس بار برای ورود استفاده میکنم).
-پوشه های مشکوک رو قبل از باز کردن چک میکنم که Application نباشن.
-توی سایت های اینترنتی روی لینک های تابلو کلیک نمی کنم!
-تا حدودی به اسم فایل های سیستمی آشنا هستم(فرق بین NTDETEC.com و NDETECT.exe رو میدونم (دومی ویروسه!))
و...
اگه قرار باشه سیستم قشر IT مملکت ویروسی باشه وای به حال کاربران عادی!
من اگه ببینم سیستم دوستان هم رشته ام ویروسیه کلی سرزنششون می کنم که چه وضعشه؟!
-----------
این 50 درصد امنیت رو برام تامین میکنه. بقیش کار آنتی ویروسه.
modirmasool
دوشنبه 15 شهریور 1389, 23:41 عصر
من از کسپر استفاده می کنم(مواقی که در اینترنت نیستم خاموشش میکنم ). اگه بنا رو به آپدیت بذاریم که همشون راحت آپدیت میشن.
کسپر جدیدا خیلی عالی شده، موقع اجرا یه برنامه ی جدید از هفت خان می گذرونش.
اتورانم از بیخ غیرفعاله.
قبل از اتصال فلش، از USB Scanner استفاده میکنم.
تنظیمات کسپر رو روی دستی ست کردم تا یه موقع فایل ها رو (مخصوصا کرک ها رو) سرخود پاک نکه.
راستش هر آنتی ویروسی برای یه جایی خوبه. نمیشه بگیم فلان چیز خوبه و بقیه به درد نخورن. کاربر باید ببینه بیشتر با چی سر و کار داره. مثلا همش تو اینترنته، تو فتوکپی کار میکنه، با نرم افزارهای زیادی سر و کار داره و کرک زیاد مصرف میکنه:لبخند: یا هر چیز دیگه ای.
به هر حال تجربه ی شخصی ام میگه که AVG و Kasper تو بحث اینترنت خوبن.NOD هم برای ویروس های معمولی که توی جامعه هم خیلی زیادن خوبه. فقط یه چیزی میگم به کسی بر نخوره ها:چشمک: اونم اینکه چرا بعضی ها شیفته ی Avira هستن؟
kazem.omara
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:09 صبح
Eset Smart Security
V 4
win 7
از وقتی که ازش استفاده میکنم تا به حال سیستم ویروسی نشده (البته تقریبا همیشه آپدیت بوده):تشویق::متفکر::چشمک::متف کر:
حسین فلاحی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:23 صبح
با آقای XXXXX_XXXXX و دوستمون dcamera موافقم.
kaspersky internet security
2011
win 7
دلیلش هم به همون دلایلی که دو تا دوستمون گفتن.آپدیت هاش معمولا حجم بالایی دارن در حدود 2 مگابایت هر روز. همه چیز رو در کنترل خودش داره و هر روز هم چندین حمله رو جلوگیری می کنه. کاری که بقیه آنتی ویروس ها نکردن.
برتری دیگش هم محیط حرفه ای ، جم و جور و در عین حال ساده ای که داره.
یک چیز هم یادم رفت و اون اینه که اتفاقا به خاطر این که کرک نداره.
اون رو به صورت trial استفاده می کنم.
معمولا بعضی ها اولین آنتی ویروسی که از بچگی داشتن عاشقش می شن و طرف دار دو آتیشه. اما به نظر من نیت مهمه!
DAMAVAND
سه شنبه 16 شهریور 1389, 02:23 صبح
الان يه دو سه ماهي ميشه که مشتري AVG شدم هم سرعتش خوبه هم امنيتش .....:لبخند:
morrning
سه شنبه 16 شهریور 1389, 10:45 صبح
nod32 استفاده میکردم و میکنم و خواهم کرد
حسین برنامه نویسی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 15:02 عصر
هر چیزی باید از فیلتر کسپر رد بشه که خودش باعث کندی انجام عملیات میشه(مثلا کپی فایل، ساده ترین عمله!). ولی توی قدرت کشفش شکی نیست.
بعضی مواقع ما شاهد اینیم که یک ویروس وارد میشه و مثلا فلان آنتی ویروس میشناستش و فلانی نمیشناسش! شاید بشه گفت در بعضی موارد خود شرکتهای آنتی ویروس با توجه به نقطه ضعف رقیبشون همچین عملی رو انجام میدن تا خودشون رو بالا ببرن. در نتیجه اگه دیدید یک آنتی ویروس یک ویروس رو نمیشناسه زیاد بهش بد بین نشید. این اتفاق هم برای کسپر و هم برای نود برای من افتاده.
Kaspersky PURE
9.0.0
Win XP
کسپر سیستم من چند وقتیه قاتی کرده.یعنی ویروس رو می شناسه در ظاهر پاکشم میکنه ولی در حقیقت هیچ کاری نمیکنه.از جمله در مورد ویروس virut این هنرنمایی رو کرد!!!!!!!!!!!
حسین برنامه نویسی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 15:09 عصر
عیب بعدی کسپر اینه که ظاهرا ویروس نویس ها باهاش بد هستند و یه ویروس کوچولو میتونه اونو غیرفعال کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------
بهترین ویروس کش و نرم افزار امنیتی همون برنامه امنیتی ویندوز 7 است که اگه آپدیت باشه پشه رو تو هوا نعل میکنه.
b.mahsa
سه شنبه 16 شهریور 1389, 16:27 عصر
منم node32 استفاده میکنم چون راحت update میشه.
kaspersky که داشتم. یکی از dll هایی که برای برنامم استفاده میکردم رو به عنوان ویروس میشناخت. بی رحم در جا میکشتش. پیغام add to tansy zone رو هم نمیداد:ناراحت: فقط میکشتش.
حسین فلاحی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 16:35 عصر
منم node32 استفاده میکنم چون راحت update میشه.
.
ببخشین یعنی چطور راحت آپدیت می شه؟
من kaspersky رو طوری تنظیم کردم که هر روز در یک ساعت مشخص update کنه. بدون این که من حتی یک دکمه هم بزنم. راحت تر از این؟!:لبخندساده:
(من اصلا متعصب kaspersky نیستم اما این دلیل خوبی برای استفاده از nod نبود.)
kaspersky که داشتم. یکی از dll هایی که برای برنامم استفاده میکردم رو به عنوان ویروس میشناخت. بی رحم در جا میکشتش. پیغام add to tansy zone رو هم نمیداد:ناراحت: فقط میکشتش
داخل تنظیماتش هست که خودش عمل کنه یا از ما کسب تکلیف کنه.
Rejnev
سه شنبه 16 شهریور 1389, 17:11 عصر
منظورم آپدیت اتومات نیست!
آپدیت های نود رو میشه از یک سیستم به سیستم دیگه کپی کرد.
از پوشه appliation data پوشه updateFiles باید کپی بگیری و در مقصد پیست کنی ...
بر عکس برای آپدیتش اگه کرک نباشه باید هر چند وقت یکبار یوزر پسورد از اینترنت بگیری تا فعال بشه و یک مهلت 20 30 روزه بهت میده که نسخه اصلیش رو خرید کنی. با دادن یوزر پس از توی اینترنت بهش، دوباره مهلتش تمدید میشه.
حسین فلاحی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 17:23 عصر
منظورم آپدیت اتومات نیست!
آپدیت های نود رو میشه از یک سیستم به سیستم دیگه کپی کرد.
از پوشه appliation data پوشه updateFiles باید کپی بگیری و در مقصد پیست کنی ...
بر عکس برای آپدیتش اگه کرک نباشه باید هر چند وقت یکبار یوزر پسورد از اینترنت بگیری تا فعال بشه و یک مهلت 20 30 روزه بهت میده که نسخه اصلیش رو خرید کنی. با دادن یوزر پس از توی اینترنت بهش، دوباره مهلتش تمدید میشه.
چه جالب! شما آقای باقرانی و آقا یا خانم b.mahsa دقیقا یک جمله رو گفته بودین.
واقعا؟
kaspersky داخل تنظیماتش قسمت update می شه تنظیم کرد که وقتی update می کنه یک نسخه رو جایی ذخیره کنه. دقیقا همون کاری شما فرمودین.
بعدا می شه اون پوشه رو به عنوان منبع update تعیین کرد تا از اون هم استفاده کنه.
خیلی اتفاق افتاده که دوباره دست به دامن همین پوشه شدم و update های چندین مگابایتی (الآن به بزرگی 200 مگابایت شده) رو در عرض چند ثانیه استفاده کردم.
در کل به نظر من آنتی ویروس یک برنامه صلیقه ای هست. اما نباید انکار کرد که بعضی ها هم خوب نیستن.
returnx
سه شنبه 16 شهریور 1389, 17:50 عصر
من از USB Disk Security استفاده می کنم خیلی هم ازش راضی ام خیلی راحت update میشه گارد فوق العاده قوی در مقابل usb داره.یک Repair Registry داره که خیلی خوبه.
حدود 2 ساله که من با این انتی ویروس دارم کار میکنم شاید تو این مدت یکی دوبار سیستمم ویروسی شد .
b.mahsa
سه شنبه 16 شهریور 1389, 23:16 عصر
چه جالب! شما آقای باقرانی و آقا یا خانم b.mahsa دقیقا یک جمله رو گفته بودین.
من نگفتم فایل update kaspersky رو نمیشه جا به جا کرد..... من خودم هم این کار رو کردم.
چند وقتی kasper داشتم. از نظر امنیت خیلی بالاست. (مخصوصا روی شبکه کافیه که سرور رو تنظیم کنیم که تو یه مسیر اون رو ذخیره کنه و client ها از اون مسیر بخونن)
kasper انتی ویروس مناسبی برای شبکه هست. ولی برای client تنها ..............
زیادی گیر میده. رو هر چیزی. و اون هم که گفتین تنظیم کنم که بپرسه ، تنظیم بود اتفاقا . ولی تو هر بار اجرا dll من رو میکشت .
و البته dll ای که میکشه قابل بازگشت هست یعنی delete نمیکنه فقط قرنطینش میکنه.
و قابل restore کردن هست.
ولی با همه اینها تعاریف. کار کردن با node32 برام راحت تر بود . مخصوصا که به dll ام گیر نمی داد.:لبخند:
و امنیتش هم خوبه یادمه که اون اوایل که ویروس وسعت نفوذ اومده بود kasper نتونست از بین ببرتش ولی node32 که نصب کردم مشکلم حل شد. (منظورم اینه که از kasper چیزی کم نداره.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.