View Full Version : سوال: مشکل در Text Editor آنلاین
shahin_mahvareh
دوشنبه 15 شهریور 1389, 23:28 عصر
سلام دوستان من یه ویرایشگر آنلاین متن دارم که وقتی صفحه باز میشه که نوشتن در اون به صورت پیش فرض از چپ به راست هست.میخوام که وقتی باز میشه به صورت پیش فرض از راست به چپ باشه ولی من هر چی توی فایلاش سرک کشیدم نتونستم چیزی پیدا کنم.لطفا دوستانی که به زبان java آشنایی دارند یه نگاهی بندازن ببینند میتونن کمکی به من بکنند.فایلاش هم با همین پست پیوست کردم.فقط اگه میشه لطفا ذکر کنید که کجاها رو تغییر دادین.ممنون از لطفتون.
ali_za
دوشنبه 15 شهریور 1389, 23:54 عصر
سلام دوستان من یه ویرایشگر آنلاین متن دارم که وقتی صفحه باز میشه که نوشتن در اون به صورت پیش فرض از چپ به راست هست.میخوام که وقتی باز میشه به صورت پیش فرض از راست به چپ باشه ولی من هر چی توی فایلاش سرک کشیدم نتونستم چیزی پیدا کنم.لطفا دوستانی که به زبان java آشنایی دارند یه نگاهی بندازن ببینند میتونن کمکی به من بکنند.فایلاش هم با همین پست پیوست کردم.فقط اگه میشه لطفا ذکر کنید که کجاها رو تغییر دادین.ممنون از لطفتون.
با سلام دوست عزيز خاصيت dir رو برابر rtl كنيد البته من درست كردم براتون آيا منظورتون همين بود!!!!!!!!!!!! لطف كنيد فايل ضميمه رو دانلود كنيد.
با تشكر
shahin_mahvareh
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:50 صبح
آقا خدا پدر و مادرت رو بیامرزه.مرسی درست شد.
shahin_mahvareh
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:58 صبح
دوست عزیزاگه بخوایم به صورت پیش فرض نوشتن از وسط شروع بشه باید چی کار کنیم؟و راهی هست که به طور پیش زبانش فارسی بشه؟
binyaft
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:14 عصر
text-align رو برابر center بزارید
shahin_mahvareh
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 17:27 عصر
نه اینجوری درست نمیشه.
binyaft
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 19:30 عصر
شما فایل index.html رو باز کن به جای
style="width:800;"
اینو بزار
style="width:800;text-align:center;"
shahin_mahvareh
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:51 عصر
نه اینجوری هم نمیشه!!!:گریه:
یه چیز عجیب دیگه که اعصابمو خرد کرده تو رو خدا کمک کنید.
وقتی فروم رو ریست میکنیم این اصلا ریست نمیشه نمیدونم چیکار کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.