View Full Version : اضافه کردن پخش زنده iSpy
MEhdi Sobhani
سه شنبه 16 شهریور 1389, 00:02 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستات و مدیران محترم این انجمن .
من تازه حدود چند روز هست که وارد این انجمن شدم و در همین چند روز واقعا مطالب اینجا برام مفید بودند .
اگر قابل بدونید جسارتا یه پیشنهاد داشتم در مورد اضافه شدن موردی به این انجمن .
در پلاگین های وی بولتین موردی وجود داره به نام iSpy که در انجمنهای فارسی به نام پخش زنده مشهور شده .
کار این پلاگین این هست که به صورت ریل تایم پستهای جدید رو نشون میده بدون نیاز به رفرش کردن صفحه .
فکر میکنم اگر امکانش باشه که این پلاگین به انجمن اضافه بشه خیلی مفید خواهد بود هم به خاطر استفاده کاربران از اون و هم اینکه جلوی خیلی از رفرش کردنهای صفحه پستهای جدید رو میگیره و پهنای باند کمتری هم مصرف خواهد شد .
با تشکر مجدد و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
modirmasool
سه شنبه 16 شهریور 1389, 22:25 عصر
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه.(مخصوصا برای افراد بیکار مثل بنده که بعضی وقت ها هر 30 ثانیه هی ریفرش می کنم تا ببینم کی چی گفته.! فکر کنم کم کم دارم معتاد میشم.:لبخند:)
mostafag
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 05:30 صبح
این کار واقعا عالیه
اگه مدیران این پلاگین رو هم اضافه کنند فکر کنم دیگه همه اینجوری کف کنن :کف:
از مدیران خواهش میکنم این کار رو انجام بدن
mehdi5106
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 07:34 صبح
هر کاربر پس از ورود به سایت با نام کاربری خود آخرین پست های بازدید نشده توسط کاربر به صورت Bold نمایش داده می شوند.
من که مشکلی ندارم.
فکر نکنم نیازی باشه.
hi.alir
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:02 صبح
هر کاربر پس از ورود به سایت با نام کاربری خود آخرین پست های بازدید نشده توسط کاربر به صورت Bold نمایش داده می شوند.
من که مشکلی ندارم.
فکر نکنم نیازی باشه.
چرا، چیز خوبیه. گاهی وقتا تو تاپیک هایی که شبیه chat میشه لازم میشه :d
MEhdi Sobhani
چهارشنبه 14 مهر 1389, 20:42 عصر
سلام
اینجا یه نمونه هست
ببینید
خیلی عالیه
http://forum.sarmaye.com/vaispy.php
البته بخش پست های جدید هم وجود داره .
mohsen.dbnet
چهارشنبه 14 مهر 1389, 23:20 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستات و مدیران محترم این انجمن .
من تازه حدود چند روز هست که وارد این انجمن شدم و در همین چند روز واقعا مطالب اینجا برام مفید بودند .
اگر قابل بدونید جسارتا یه پیشنهاد داشتم در مورد اضافه شدن موردی به این انجمن .
در پلاگین های وی بولتین موردی وجود داره به نام iSpy که در انجمنهای فارسی به نام پخش زنده مشهور شده .
کار این پلاگین این هست که به صورت ریل تایم پستهای جدید رو نشون میده بدون نیاز به رفرش کردن صفحه .
فکر میکنم اگر امکانش باشه که این پلاگین به انجمن اضافه بشه خیلی مفید خواهد بود هم به خاطر استفاده کاربران از اون و هم اینکه جلوی خیلی از رفرش کردنهای صفحه پستهای جدید رو میگیره و پهنای باند کمتری هم مصرف خواهد شد .
با تشکر مجدد و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
آره واقعا. این جوری هر دو طرف سود می کنن. برنامه نویس یه خاطر پهنای باندش و هم ما به خاطر افزایش سرعت و کم شدن جنگ اعصاب رفرش.
نمونه ای هم دوستمون ارائه کردن ، بنده دیدم بحق بخش زنده برازندشه. اینجوری آدم احساس می کنه خیلی به هم نزدیکیم.
با آرزوی موفقیت برای دوستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.