ورود

View Full Version : سوال: درج و حذف و ویرایش در radgrid

r_khan
سه شنبه 16 شهریور 1389, 14:52 عصر
با سلام
من در برنامم از کنترل radgrid استفاده می کنم میخوام برای درج و حذف و ویرایش popup edit formباز بشه وکاربر اطلاعات را ویرایش یاحذف کرده و در radgrid نمایش بده
چطور پنجره popup edit form ایجاد کنم لطفا کمک کنید

r_khan
سه شنبه 16 شهریور 1389, 23:19 عصر
کسی از کنترل های تلریک استفاده میکنه؟؟
من چند وقتی شروع به یادگیری asp.net کردم میخوام از radgrid به صورتی که گفتم استفاده کنم
اگر کسی کمکم کنه ممنون میشم

بمب منطقی
سه شنبه 16 شهریور 1389, 23:46 عصر
از جستجو استفاده کنید و ایندو keyword رو بکار ببرید:
radgrid
تلریک

reza6966
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:03 صبح
دوست عزیز این میشه این کنترل های تلریک رو اینجا برای استفاده دوستان قرار بدید ؟؟؟ ممنون میشم :تشویق:

r_khan
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 02:06 صبح
از جستجو استفاده کنید و ایندو keyword رو بکار ببرید:
radgrid
تلریک

من میخوام وقتی کاربر دکمه edit رافشار داد یه پنچره کوچک (popup edit form) ایجاد شده وکاربر ویرایش را در انجا انجام دهد مشکلم اینه که همین popup edit form چطور ایجاد شده و هنگام تایید کاربر چطور در radgrid تغییرات ایجاد میشه از کمک شما ممنونم

Himalaya
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 03:09 صبح
http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/grid/examples/dataediting/popupeditform/defaultcs.aspx

http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/grid/examples/dataediting/templateformupdate/defaultcs.aspx

http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/grid/examples/dataediting/usercontroleditform/defaultcs.aspx

http://demos.telerik.com/aspnet-ajax/ajax/examples/manager/dynamicajaxsettings/defaultcs.aspx?product=grid

r_khan
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 17:52 عصر
ممنون دوست عزیز من تازه کارم در این زمینه یه توضیحی می خواستم من چیزی ازاین لینک یاد نمیگیرم اگر توضیح ساده ومبتدیانه بدید من تازه کار سر در بیارم بلکه چیزی دستگیرمون بشه :خجالت::خجالت:

Himalaya
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 18:40 عصر
اگه بری تو همون لینکا که گزاشتم، ته صفحه گفته واسه انجامش چه جوری باید کد بنویسی
کدای هر قسمت رو گذاشته.

اگر توضیح ساده ومبتدیانه بدید من تازه کار سر در بیارم بلکه چیزی دستگیرمون بشه

اگه اینقدر تازه کاری که یه کم واست مشکل میشه. کار کردن با تلریک نمیگم سخته ولی آسون هم نیست
(اینو واسه مثلا منوی تلریک و اضافه کردن آیتم بهش نگفتما. خودت که بری تو بهرش میفهمی)
به هر حال به sample های خود تلریک تو همون سایت نگاه کن. مطمئنا کسی بهتر از خود اونا نمیتونه برات توضیح بده (حسش نیست اون همه کدرو نگاه کنم بگم چی به چیه :لبخندساده:)

r_khan
جمعه 19 شهریور 1389, 12:17 عصر
با عرض پوزش من در اول کار موندم اگر اولش را انجام بدم بقیه را درست میکنم اولش اینه که وقتی که کاربر دگمه ویرایش یا حذف را فشار داد چطور پنچره popup برای ویرایش باز میشه دوستان کمک کنند ممنون میشم:لبخندساده::خجالت:

Himalaya
جمعه 19 شهریور 1389, 13:41 عصر
اول اینکه اینو زیر تگ form اضافه کن

<telerik:RadScriptManager ID="RadScriptManager1" runat="server">
</telerik:RadScriptManager>
<telerik:RadCodeBlock ID="RadCodeBlock1" runat="server">
<script type="text/javascript">
function RowDblClick(sender, eventArgs) {
sender.get_masterTableView().editItem(eventArgs.ge t_itemIndexHierarchical());
}
</script>
</telerik:RadCodeBlock>

بعد یه دیتا سورس بنداز رو صفحه و وصلش کن به دیتابیسو بعد این دیتا سورس رو بده به گرید...
خود ویژوال به گریدت یه سری تگ اضافه میکنه. تگ باز گریدت باید این خصوصیات رو داشته باشه

DataSourceID="SqlDataSource1" AllowMultiRowEdit="True"
AllowPaging="True" AllowSorting="True" AutoGenerateDeleteColumn="True" AutoGenerateEditColumn="True"

من دیتا سورس خودمو دادم تو واسه خودتو بده. ضمن اینکه تو اینجا فقط خاصیت edit رو میگم. بقیش
(درج و حذف) با خودت...(منظورم popup واسه ادیت هستش)
بعد از تگ باز grid یه تگ باز اضافه شده به اسم MasterTableView که خصوصیاتش باید اینطوری باشه

AutoGenerateColumns="False" DataKeyNames="id_group1" DataSourceID="SqlDataSource1
EditMode="PopUp"

خاصیت edit mode که برابر popup باشه ، میشه همونی که میخوای
بعد از تگ بسته <columns /> هم باید اینو اضافه کنی

<ClientSettings>
<ClientEvents OnRowDblClick="RowDblClick" />
</ClientSettings>

با عرض پوزش من در اول کار موندم اگر اولش را انجام بدم بقیه را درست میکنم اولش اینه که وقتی که کاربر دگمه ویرایش یا حذف را فشار داد چطور پنچره popup برای ویرایش باز میشه دوستان کمک کنند ممنون میشم:لبخندساده::خجالت:

خوب اینم اول کار. حالا ببینم چیکار میکنی