View Full Version : سوال: مزیت نوشتن پروژه شخصی (asp) نسبت به dnn
reza6966
سه شنبه 16 شهریور 1389, 18:26 عصر
برتری و مزیت نوشتن پروژه شخصی (asp) نسبت به dnn (دات نت نیوک) چیست ؟؟؟
وقتی سیستم مدیریت محتوا رایگانی همچون dnn وجود داره , چرا باز هم ارزش نوشتن وب سایت و طراحی آن به صورت کاملا شخصی بیشتر است و حتی از نظر مادی هم گرون تر و سفارش دهنده پول زیاد تری رو باید در قبالش پرداخت کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:اشتباه:
ممنون میشم راهنمایی کنیییییییییییییییییید ؟؟؟؟؟؟:تشویق:
Saman Hashemi
سه شنبه 16 شهریور 1389, 18:31 عصر
برتری و مزیت نوشتن پروژه شخصی (asp) نسبت به dnn (دات نت نیوک) چیست ؟؟؟
وقتی سیستم مدیریت محتوا رایگانی همچون dnn وجود داره , چرا باز هم ارزش نوشتن وب سایت و طراحی آن به صورت کاملا شخصی بیشتر است و حتی از نظر مادی هم گرون تر و سفارش دهنده پول زیاد تری رو باید در قبالش پرداخت کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:اشتباه:
ممنون میشم راهنمایی کنیییییییییییییییییید ؟؟؟؟؟؟:تشویق:
در cms شما خودتو با اون هماهنگ می کنی ولی در پروژه های به قول شما شخصی پروژه با ما سازگار میشه،این فرق عمده آنهاست!!
reza6966
سه شنبه 16 شهریور 1389, 18:42 عصر
میشه بیشتر توضیح دهید ؟؟؟؟
اگه به شما پیشنهاد طراحی یک سایت بدهند , کدام راه رو انتخاب می کنی ؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------------------
از نظر امنیت و زیبایی و راحتی کار , میشه بررسیشون کنید ؟؟؟
Saman Hashemi
سه شنبه 16 شهریور 1389, 19:51 عصر
اگه به شما پیشنهاد طراحی یک سایت بدهند , کدام راه رو انتخاب می کنی ؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلما طراحی شخصی را انتخاب می کنم چون افکار و نیاز های کارفرما و خودم را بهتر می تونم پیاده کنم.در مواردی که ذکر کردین خودمو صاحب نظر نمی دونم چون با dnn کار نکردم.از دوستان می خوام با نظراتشون به تکمیل شدن این تاپیک کمک کنن
aserfg
سه شنبه 16 شهریور 1389, 20:28 عصر
این دات نت نیوک دیگه چیه اگه می شه یه کم توضیح بدین
reza6966
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:11 صبح
این دات نت نیوک دیگه چیه اگه می شه یه کم توضیح بدین
دوست عزیز یه سر به سایت http://www.irandnn.ir/ بزن مشکلت رفع خواهد شد
لطفا دوستان صاحب نظر بیشتر راهنمایی کنند ... متشکرم:لبخندساده:
Omid4Omid
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 23:03 عصر
سلام
به نظر من بستگی داره به ساختار و معماری سی ام اس
اگه اصولی نوشته شده باشه و کاملا متن باز باشه و بشه بهش اطمینان کرد ارزششو داره که باهاش کار کنی
kohyar
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 08:05 صبح
دوستان در خصوص امنیت خدممتون عرض کنم که اصولاً هکرها بدنبال شناسائی باگ های امنیتی در پرتال ها همانند DNN هستند زیرا در صورتیکه در ورژنی از هر پورتال یک راهکاری را برای نفوذ پیدا کنند از طریق همون ضعف امنیتی می توانند تعداد زیادی ز وب سایت ها را که از پرتال مذکور با ورژن برار استفاده می کنند را هک نمایند و این برای یک هکر در سایت ZoneH امتیاز بیشتری دارد.
لذا هکر تمایلی به تست وب سایت های کد نویسی شده توسط برنامه نویس شخصی ندارد و در صورتیکه این کار را نیز انجام باید وقت زیادی را برای پیدا کردن ضعف امنیتی صرف نماید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.