ورود

View Full Version : مشکل در فاکس

mahdiyeh
سه شنبه 21 تیر 1384, 15:52 عصر
میشه یه کمک به من کنید

من یه برنامه دارم که با فاکس نوشته شده وقتی در بخط یه قسمت از برنامه رو modi comm می کنم پنجره ای بدون هیچ گونه اطلاعاتی باز می کنه " در خود برنامه هیچ تغییری برای خراب شدن رخ نداده " پنجره ای که باز می کنه مثلا m.prg خالی از هرگونه اطلاعاتی است در ضمن وقتی وارد فاکس میشم فوری یه پنجره میاد که در اون مثلا dos و اسم خود برنامه و فاکس و.. که اگر روانها هم کلیک کنم به هیچ چیزی که مشکل رو حل کنه هم نمی رسم واگر باesc از این پنجره رد شوم فوری در پنجره command فاکس منویسد
restore from c:\user.mem
erase c:\user.mem
ودر خود صفحه فاکس مینویسد file has been deleted

مشکل از برنامه فاکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اصلا فایلی با این نام وجود نداره حتی در سیستمهایی که با این مشکل روبرو نیستند

rezaTavak
سه شنبه 21 تیر 1384, 17:22 عصر
سلام

این برنامه را خودتون نوشتید یا فرد دیگه ای؟

mahdiyeh
سه شنبه 21 تیر 1384, 19:16 عصر
من ننوشتم وهیچ گونه دسترسی هم به اون فرد ندارم

rezaTavak
چهارشنبه 22 تیر 1384, 08:07 صبح
سلام

خب با ریفاکس برش گردون و ببین چه اتفاقی می افته.

javad_hosseiny
چهارشنبه 22 تیر 1384, 08:51 صبح
البته فایلهای با پسوند mem برای ذخیره سازی اطلاعات حافظه و معمولا متغیرهای عمومی که در کل برنامه مورداستفاده قرار می گیرند و بصورت ثابت می خواهد باشد (که در اجرای های مجدد مقدار ثابت داشته باشد) (مثلا تنظیمات شخصی برای هر کاربر در برنامه )
اگر فایل confi.fp مقدار دارد در محتوای آن نیز دقت کنید

mahdiyeh
چهارشنبه 22 تیر 1384, 14:44 عصر
چه جوری ریفاکس کنم؟

javad_hosseiny
چهارشنبه 22 تیر 1384, 16:33 عصر
اگر برنامه ریفاکس را دان لود کنید با دیدن برنامه متوجه خواهید شد که کار کردن با اون خیلی ساده است
به راحتی از طریق جستجوی گوگل قابل ردیابی است (هرچند البته امکان دادن لینکش نیست) (به دلیل مغایرت با قوانین داخلی سایت )
(با انتخاب فایل exe به fxp های داخلی آن و سپس به سورس کد prg آن دسترسی پیدا خواهید کرد)
(البته برای برنامه های تحت داس همون نسخه قدیمی ریفاکس 7 هم خوب جواب می دهد)

rezaTavak
پنج شنبه 23 تیر 1384, 09:15 صبح
سلام

توی BrifCase خودمون هست. آقای حیدری کیا زحمتش را کشیدند