View Full Version : وسایل و ابزارهای سخت افزاری مناسب برای برنامه نویسان
arman_2006
سه شنبه 16 شهریور 1389, 23:42 عصر
سلام و خسته نباشید . این تاپیک رو برای این ایجاد کردم ، که کلاً کسایی که حرفه دارن برنامه نویسی را دنبال می کنن ، و مطمئناً ساعات بسیار زیادی رو پشت کامپیوتر می گذرونن ، بیان و وسایل و ابزارهایی که برای برنامه نویس ها مفید هست رو معرفی کنن ، مثلا کیبردها و ماوس های مناسب . البته وسایل دیگه مثل میز کامپیوتر ، صندلی که به نظر من خیلی مهم هست رو میشه در ابزارهای اصلی گذاشت. چون اگه در مواقع برنامه نویسی راحت نباشی یا زود خسته بشی ، در نتیجه آخری برنامه ها تأثیر مستقیم داره.
حمید محمودی
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:04 صبح
گذشته از اینکه باید کامپیوتر مناسبی داشت (گرچه با کامپیوترهای نامناسب هم میشه برنامه نویسی کرد)
ارگونومی هم به نظرم بایستی رعایت بشه/
تنها چیزی که حال آدمو میگیره اینه که با برنامه هایی مثل VB6 کار کنی بعد از کلی کد نوشتن برق بره و سورس کد رو ذخیره نکرده باشیم :دی
فکر کنم UPS نیازه! یا یه ADD-in براش بزاریم که بیاد طی فواصل زمانی معین عمل Ctrl+S رو انجام بده.
مهران رسا
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:14 صبح
فکر کنم UPS نیازه!
یک عدد لپ تاپ 17 اینچ بهترین گزینه هست .
PC2st
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:18 صبح
به نظر من:
۱) مونیتور full HD (و عریض)
۲) میز ساده و بزرگ
۳) صندلی با قابلیت چرخش و تغییر ارتفاع و شیب تکیهگاه پشت و قابلیت تغییر سطح نشیمنگاه
۴) صفحه کلیدی که USB نباشد (من فراسو دارم اما متاسفانه راضی نیستم! دو کلید Alt و Ctrl سمت چپاش سفت است).
۵) CPU هر چه سریعتر بهتر (رم هم به مقدار کافی!) (اگر CPU چند هستهای است، میتوانید در لینوکس با کمک دستور make، برنامههای خود را به کمک هستههای مختلف (multithread) کامپایل کنید احتمالا در ویندوز هم اینکار به روش دیگری صورت پذیر است).
Rejnev
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 00:33 صبح
اگه قصد خرید میز دارید توصیه میکنم همونطور که PC2st گفت، میز ساده باشه و از اطراف بسته نباشه و بشه پا رو روی میز گذاشت و به حالت نیمه دراز کش کار کرد که خب لازمه اش داشتن یک صندلی مناسبه که چرخ دار نباشه و اگر هم بود ترمز داشته باشه.
برای خرید صندلی هم مدلی رو انتخاب کنید که هنگام تکیه به عقب کف صندلی هم به بالا خم بشه.
حمید محمودی
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 01:52 صبح
یک عدد لپ تاپ 17 اینچ بهترین گزینه هست .
بله. اون جمله ای که یکم پایین ترش درمورد vb نوشتم جنبه شوخی داشت. (:
میلاد قاضی پور
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 02:49 صبح
بهترین سخت افزار یه نخ سیگار با یه لیوان چای یا قهوه هست . در درجات بعدی یه تبلت که نکات مهم رو توش یادداشت کنی که دور و ورت پر از کاغذ پاره نشه .
Vahid_moghaddam
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 10:09 صبح
بهترین سخت افزار یه نخ سیگار با یه لیوان چای یا قهوه هست . در درجات بعدی یه تبلت که نکات مهم رو توش یادداشت کنی که دور و ورت پر از کاغذ پاره نشه .
بهترین سخت افزار! :تشویق:
morrning
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 11:57 صبح
با سیگار موافق نیستم . ولی خود من وقتی برنامه نویسی میکنم بعد چهار پنج ساعت دور رو بر کامپیوترم پر میشه از شیشه ایستک و قوطی رد بول . تیبل هم لازمه اما من با برنامه ای که خودم نوشتم تمام نکات مهم رو روی پس ضمینه دکستاپم میزارم که خیلی کمک میکنه.
به نظر من سخت افزار اصلا مهم نیست که چی داشته باشید یادمه دوستم میگفت هر وقت دیدی ورژن جدید فتوشاپ رو کامپیوترت اجرا نشد(اصلا اجرا نشه )بدون باید کامپیوترت رو عوض کنی.
من هنوزم با اولین کامپیوتری که خریدم که پنتیوم 3 هست کار میکنم (البته فقط تفریحی)و باهاش کد سی ++ مینویسم و مسائل مربوط به کارم رو با کامپیوتر خفنی که دارم انجام میدم ولی هیچ وقت کامپیوتر خفنم اون کیف پنتیوم 3 رو نمیده . مقایسه کنید یه پژو ساده رو با یه پیکان جوانان رینگ اسپرت که فنراشو خوابوندن رو زمین و رو داشبردشم یه لنگ آرم آرسنال انداختن .
arman_2006
شنبه 20 شهریور 1389, 18:42 عصر
نظرات جالبی دادین بچه ها ، کاش از اون مدل صندلی که می گید عکسی چیزی می زاشتید ، راستی یه جا یه کیبردی دیدم که دکمه هاش مثله کیبردای معمولی مستطیل نبود ، به حالتِ لوزی شکلی داشتی که دست چپ و راست خیلی جالب روش قرار می گرفتن و چون اگه دقت کرده باشید ، انگشتای دستمون رو ما دقیقاً صاف نمی زاریم ، یه حالتی که دو تا دست به طرف همدیگه تمایل دارن.
من هنوزم با اولین کامپیوتری که خریدم که پنتیوم 3 هست کار میکنم
پسر من پنتیوم 4 رو که میبینم تا بیاد روشن بشه دق میکنم تعجب می کنم که تو تفریحی باش حال می کنی :خجالت:
راستی کسی درمورد ماوس چیزی نگفت !
amir-yeketaz
شنبه 20 شهریور 1389, 19:07 عصر
1- ارتفاع دکمه ها تو صفحه کلیدتون کم باشه خیل بهتره(آدم خیلی بیشتر حال میکنه با این صفحه کلیدا!!!!) ...
2- موس هر چی بزرگتر بهتر !!!
3- مانیتور کمتر از 22 اینچ نباشه!!!!
4-میزتون یه طوری باشه که بشه پشت سیستم به حداقل ده حالت مختلف نشست:قهقهه:
خوش بگذره:لبخند:
Babak.Hassanpour
شنبه 20 شهریور 1389, 19:31 عصر
یه چیزی توی این مایه ها بد نیست:
http://www.designcrash.com/wp-content/uploads/2009/05/workspace002.jpg
http://ergonomicofficefurnitures.com/wp-content/uploads/2009/12/computer-workstation-furniture-MYPCE.jpg
http://ergonomicofficefurnitures.com/wp-content/uploads/2009/12/computer-workstations-furniture-MYPCE.jpg
amir-yeketaz
شنبه 20 شهریور 1389, 21:56 عصر
رویایه من اون عکس اولیس ... اون دو تا که اصلا به درد نمیخوره و بیشتر به درد بازی کردن میخوره این استیل!!!
Rejnev
شنبه 20 شهریور 1389, 22:31 عصر
اون دو تا که اصلا به درد نمیخوره و بیشتر به درد بازی کردن میخوره
صندلي منظورته ديگه؟!
amir-yeketaz
یک شنبه 21 شهریور 1389, 00:25 صبح
صندلي منظورته ديگه؟!
کلا منظورم این بود که اونا به درد برنامه نویسی نمیخوره!! بابا آدم باید جلوش کلی دفتر دستک باشه!!!!!!:لبخند:
arman_2006
سه شنبه 23 شهریور 1389, 00:16 صبح
اون دو تا که اصلا به درد نمیخوره و بیشتر به درد بازی کردن میخوره این استیل!!!
اشتباه می کنی ، یه حالی می ده اینطوری لم بدی ، اصلا خسته نمی شی.
بابا آدم باید جلوش کلی دفتر دستک باشه
خوب اونی که 2 تا مانیتور داره ، یکی رو میزاری روی برنامه نویسی ، یکی دیگه رو هم برنامه Onenote باز می کنی ، هرچقدر دوست داری متن و عکس و این چیزا میریزی توش ، سریع ترم هست.
amir-yeketaz
سه شنبه 23 شهریور 1389, 00:36 صبح
خوب اونی که 2 تا مانیتور داره ، یکی رو میزاری روی برنامه نویسی ، یکی دیگه رو هم برنامه Onenote باز می کنی ، هرچقدر دوست داری متن و عکس و این چیزا میریزی توش ، سریع ترم هست.
آخه قربونت فازی که نوشتن با خودکار و دفتر و دستک و برگه ها رو مچاله کردن داره کجا و این برنامه ها کجا ...
کلا من از اون دو تا خوشم نیومد و همون اولی رو تو رویام دارم ... (حالا شما هر چی بگین من یکی نظرم عوض نمیشه:لبخند:)
به امید روزی که ...
mostafag
سه شنبه 23 شهریور 1389, 01:19 صبح
این تاپیک چه تاپیک رویایی شده :قهقهه:
همه درون رویا بسر می برند
به نظر من برنامه نویس باید با یه کامپیوتر قرن عتیق هم بتونه برنامه نویسی کنه
(کسی که میخواد برنامه نویسی کنه با هر چیزی میتونه، مگر اینکه بخواد کار دیگه هم در کنارش انجام بده :متفکر:)
میز چیه صندلی چیه!!!!؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!1
آدم باید با هر چیزی بسازه
حالا نشد رو زمین رو هوا هر جایی.....!!!!! :قهقهه:
ببین دوست من از قدیم گفتن
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد :متفکر:
پس زیاد به فکر راحتی نباش :لبخند:
(البته بعضی جاهای این مطلبو زیاد جدی نگیر :چشمک: )
amir-yeketaz
سه شنبه 23 شهریور 1389, 01:31 صبح
(کسی که میخواد برنامه نویسی کنه با هر چیزی میتونه، مگر اینکه بخواد کار دیگه هم در کنارش انجام بده :متفکر:)
:قهقهه:
من میگم بهتره که باشه ... حالا بده که اینجوری باشه :لبخند:
قربونت ما هم جور هندوستان میخوایم یا یه پر کلاغی چیزی که داریم جون میکنیم بهش برسیم (اصلا فکر نکن اون سوتی بود!!!!!!!)... پس رویا چیزه بدی هم نیست بعضی ها اصلا فکرشون به اینجاها راه نمیده که بخوان رویا داشته باشن ...
mostafag
سه شنبه 23 شهریور 1389, 06:15 صبح
ببین دوست من
یه نصیحت دوستانه میخوام بکنم :لبخند: :قهقهه:
زیاد تو رویا به سر نبر چون معمولا کسایی که فقط توی رویا هستن به هیچ جایی نمیرسن :متفکر:
به نظر من همیشه به این فکر کن که چیکار کنی که بهتر باشی، همین
JaguarXF
سه شنبه 23 شهریور 1389, 08:24 صبح
http://www.humanscale.com/products/product_detail.cfm?group=KeyboardSystems&CFID=23761773&CFTOKEN=30088870&jsessionid=f030f81d67d777020552372a7339141d2677
arman_2006
سه شنبه 23 شهریور 1389, 21:43 عصر
مگه ما گفتیم نمی تونیم ، بحث ما سر اینه که مثلاً یه بنده خدایی که 13 ساعت مثلا پشت کامپیوتره بعد از یک سال صد تا درد و مرض نگیره .:افسرده:
به نظر من چیزی که استاندارد باشه بهتر ، لب خیابون هم میشه نشست برنامه نویسی کرد ولی وقتی که جات مناسب باشه و سریع خسته نشی میتونی برنامه هات رو بهتر و با حوصله بیشتری بنویسی :لبخندساده:
حالا هرجور راحتید دوس دارید جور هندوستان بکشید بفرمایید :تشویق:
eshpilen
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 08:29 صبح
یخورده ورزش کنید؛ وگرنه هیچ سخت افزاری افاقه نمیکنه.
FastCode
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 18:30 عصر
من نمیدونم چرا تاپیک رفت توی گوشت افزار و استخون افزار.مگه سخت افزار نبود؟
نظرتون راجع به این قطعه چیه؟
HRNG (http://en.wikipedia.org/wiki/Hardware_random_number_generator)
mostafag
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 22:13 عصر
یخورده ورزش کنید؛ وگرنه هیچ سخت افزاری افاقه نمیکنه.
آهان ، این درسته. :تشویق:
arman_2006
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 23:27 عصر
من نمیدونم چرا تاپیک رفت توی گوشت افزار و استخون افزار.مگه سخت افزار نبود؟
چه ربطی به موضوع ما داره برادر:چشمک:
FastCode
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 01:11 صبح
چه ربطی نداره؟
من منتظر یه تیکه قشنگتر از خودم بودم.زدی تو ذوقم.
arman_2006
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 17:32 عصر
چه ربطی نداره؟
من منتظر یه تیکه قشنگتر از خودم بودم.زدی تو ذوقم.
این لینکی که دوست عزیز در پست قبلی گذاشته درباره قطعه
h.alizadeh
شنبه 27 شهریور 1389, 17:46 عصر
به نظرمن برنامه نویس باهمه چی میسازه...
ولی سخترین چیز کمبوده رم ه ...!
بعدش هم هارد به میزان مورداستفاده ش باشه...
//////
ماوس به نظرمن خوبه دکمه هاش سفت و سخت نباشه که وقتی زیاد ماوس رو کلیک کنیم نشکنه ...شیبش هم مناسب باشه تا بدست اسیب نرسونه و دستتون توی یه حالت تقریبا صافی قراربگیره و ماوس پد هم قسمت مچ دستش بالا باشه.
صفحه کلیدهم نازک باشه خوبه دکمه هاش سریع میخوره .
صندلی هم هرچی باشه من مطمئنم برنامه نویس ه خودشو باهاش مچ میکنه:D
میز هم خوبه یه چندتا جایی برای تکیه دادن پاهامون داشته باشه.
و...
ایمان اختیاری
یک شنبه 28 شهریور 1389, 12:47 عصر
موس باید بزرگ باشه که قشنگ توی دست جا بشه .. هیچوقت نتونستم با این موس های لب تاپی کار کنم..صندلی هم باید اونقدر نرم و راحت باشه که وقتی مجبور شدی یه هفت هشت ساعتی پای سیستم باشی کارت تموم شد عین صندلی نشی ..
مونیتور و اینا هم که دوستان اشاره کردن .. اما یه چیز مهم یادتون رفت.. یه کابل فیبر نوری که مستقیم بیاد توی سیستمت ... اون از واجباته
Saeed_m_Farid
یک شنبه 28 شهریور 1389, 13:39 عصر
این لینکی که دوست عزیز در پست قبلی گذاشته درباره قطعه
راست میگه، منم مشتاق شدم بدونم این Hardware random number generator چه ربطی به بحث داره؟ البته خیلی کارت خفنی هست، در اینش شکی نیست.
ولی quantum phenomena، cryptographic، chaos theory و ... مسائلی هستند بسیار متفاوت از وسایل و ابزارهای سخت افزاری مناسب برای برنامه نویسان! راستش یه مدت هست که من هم شدیداً به این موارد علاقه پیدا کردم، شما که "منتظر یه تیکه قشنگتر از خودت بودی" میخوای یه سر به اینجا (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=245412)بزن، البته اگه حوصله و وقت درست حسابی داری! :چشمک:
FastCode
یک شنبه 28 شهریور 1389, 17:38 عصر
وسایل و ابزارهای سخت افزاری مناسب برای برنامه نویسان
خب, اون چیزی که من گفتم سخت افزار حساب میشه.
صندلی سخت افزار نیست.
Rejnev
یک شنبه 28 شهریور 1389, 19:41 عصر
وسایل و ابزارهای سخت افزاری مناسب برای برنامه نویسان
ولی چه مناسبتی داره با برنامه نویسی؟ کاربردش چیه این تولید کننده اعداد تصادفی(اگه درست حدس زده باشم!)
برای برنامه نویسی یک سیستم قوی فقط لازمه تا سرعت کار رو بالا ببره.
بقیش بر میگرده به قدرت تطبیق برنامه نویس با محیط.
من خودم سابقه برنامه نویسی به صورت درازکش، نشسته، پشت میز، و ... رو به مدت طولانی دارم.
درازکش و نشسته رو زمین: خونه دانشجویی با حداقل امکانات شامل یک میز ازون کوچولوها که فقط مانیتور روش جا میشد (مانیتور 13 که عکسش رو هم گذاشته بودم با فرکاسن 60 و رزولوشن 800*600) و یک کیس که صورت نداشت! و p3 1100Mhrz با 384 مگ رم و هارد 8GB که دائما خرت خرت میکرد و یک cd rom که غیر از سی دی های اوریجینال و آکبند دیگه نمیخوند که شرکت لطف کرده بود و موقتا بهم داد و باهاش با vb6 پروژه دانشجویی مینوشتم(چه روزایی بود:افسرده:).
نشسته پشت میز و صندلی هم که منزل و محل کار خب قطعا موجوده.
فقط توی محل کار با صندلی و میز مشکل دارم و زیاد راحت نیستم.
صندلیش چرخ داره و نمیشه خیلی درازکش به عقب رفت چون حرکت میکنه.
میزش هم زیاد باز نیست که پاها رو بشه دراز کرد.
Saeed_m_Farid
یک شنبه 28 شهریور 1389, 22:51 عصر
صندلی سخت افزار نیست.
آهان از اون لحاظ :لبخند:
منم خواهر زاده ام سال اول ابتدایی درساش رو 20 گرفت واسش این سیستم رو جایزه گرفتم:
http://www.neowin.net/images/uploaded/ps3-supercomputer.jpg
البته مانیتورش رو هم تا دم اتاقش کشیدم تا نره تو اون اتاق یخ سردش بشه:
http://romain-levesque.com/wp-content/uploads/2008/10/highimpactpc.jpg
اینم سیستم خنک کننده نیتروژن مایع که یه وقت خواست هرکدوم از CPU ها رو اورکلاک کنه، راحت باشه:
http://images.bit-tech.net/content_images/2009/04/gigabyte-open-overclocking-championship/LN2_s.jpg (http://images.bit-tech.net/content_images/2009/04/gigabyte-open-overclocking-championship/LN2_l.jpg)
قبلاً مگه ما جرات داشتیم یه مطلب غیر علمی تو این فروم بگیم؟! حالا به لطف این بخش پر محتوا که درهاش یه مدت بسته بود و بچه های بیچاره افسرده شده بودن، هرکس هرچی دل تنگش میخواد میگه.
حداقلش بچه ها روحیه شون که تقویت میشه!
h.alizadeh
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 09:55 صبح
کاش من خواهرزاده شما بودم :(
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.