ورود

View Full Version : سوال: استفاده از Pump برای تهیه پشتیبان

neg_2006
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:20 صبح
سلام به همه

از دوستان عزیز کسی می دونه چطوری میشه از پارامترهای pump برای تهیه پشتیبان استفاده کرد ؟

من می خوام با استفاده از پارامترهای Pump که تو یه فایل مثلا back.bat نوشته میشه و از

رو سرور اجرا میشه یه نسخه پشتیبان Full Export Mode بگیرم

اگر هم کسی می تونه در رابطه با این پارامترها یه توضیح بده ممنون میشم

expdp hr/hr DIRECTORY=dpump_dir2 DUMPFILE=expfull.dmp FULL=y NOLOGFILE=y

expdp hr/hr FULL=y DUMPFILE=dpump_dir1:full1%U.dmp, dpump_dir2:full2%U.dmp

FILESIZE=2G PARALLEL=3 LOGFILE=dpump_dir1:expfull.log JOB_NAME=expfull

مرسی

oracle_dba
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 10:01 صبح
سلام دوست عزیز
توی لینوکس می خواهید اینکار رو انجام بدید یا تو ویندوز ؟

neg_2006
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 07:15 صبح
سلام
تو ویندوز 2003 یا 2008 .

البته تو سایت اوراکل رفتم ولی خیلی مبهم کفته بود

ممنون میشم کمک کنید

oracle_dba
شنبه 20 شهریور 1389, 01:33 صبح
hr/hr username o pass vase ettesal be banke .directory ke mikhaeid backup dar onn gharar begire . file name ham ke moshakhase . logam vase log kardan amaliyat backup giri.
shoma bezan expdp help=y

neg_2006
یک شنبه 21 شهریور 1389, 09:06 صبح
oracle_dba عزیر سلام
ممنون که جواب دادی ( تشکر هم کلیک شد )

فرمایش شما کاملا درسته ولی من متوجه نمی شم که hr چیه ! چون تو سایت اوراکل که سرچ زدم گفته بود برای جداول است در حالی که من میخوام فول بگیرم

یه سئوال دیگه : برای PUMP باید یوزر و پسورد اوراکل رو داشته باشیم حالا اگه نداشتیم یا فراموش شده باشه چه باید کرد ؟

سئوال دوم : چه جوری میشه سرویسهای اوراکل رو از تو یه برنامه ( نه بصورت دستی ) استوپ کرد ؟

oracle_dba
یک شنبه 21 شهریور 1389, 10:11 صبح
oracle_dba عزیر سلام
ممنون که جواب دادی ( تشکر هم کلیک شد )

فرمایش شما کاملا درسته ولی من متوجه نمی شم که hr چیه ! چون تو سایت اوراکل که سرچ زدم گفته بود برای جداول است در حالی که من میخوام فول بگیرم

یه سئوال دیگه : برای PUMP باید یوزر و پسورد اوراکل رو داشته باشیم حالا اگه نداشتیم یا فراموش شده باشه چه باید کرد ؟

سئوال دوم : چه جوری میشه سرویسهای اوراکل رو از تو یه برنامه ( نه بصورت دستی ) استوپ کرد ؟

سلام
ببخشید که انگلیسی جواب دادم بارقبل از طریق موبایل پاسخ دادم
دیتا بیس شما هنگام ساخت یک سری نام کاربری پیش فرض داره که برخی فعال و برخی غیر فعال هستند . کاربر فوق هم یکی از همین کاربران پیش فرض هست . شما نام هر کاربری که می خواهد به بانک متصل شود رو بنویسید و / کلمه عبورش رو
شما باید کاربرتون مجوز انجام عملیاتی که می خواهید رو روی بانک داشته باشد
در صورت فراموش کردن کلمه عبور هم یه راه است که خیلی طولانیه . سعی می کنم آماده کنم و بصورت یه فایل پی دی اف بگذارم براتون
موفق باشید

--------------------

oracle_dba

این مورد رو نمی تونم ولی حتما سئوال می کنم و بهتون میگم

devil00x
یک شنبه 21 شهریور 1389, 13:22 عصر

دوست عزیز منظور شما از برنامه دیگه چیه؟
آیا منظورتون اینه که خودتون تو کد یه برنامه ای که خودتون نوشتید اینکار رو انجام بدید؟
اگه جوابتون مثبت هست میتونم کد دلفی این عمل رو براتون بزارم.

ghasemi414
سه شنبه 23 شهریور 1389, 14:26 عصر
سلام
بجاي hr/hr بايد يوزر و پسوردي را بدهيد كه مالك جداول شما هستند و با آن به اوراكل لاگين مي كنيد.
U% به معناي اينست كه اگر os شما در حجم فايل محدوديت دارد بجاي اين عبارت يك عدد از 01 تا 99 مي گذارد و بك اپ شما رو به صورت فايلهاي مختلف با نام يكسان و شماره مختلف ذخيره مي كند.
PARALLEL=3 هم به اين معناست كه به طور همزمان چند پروسس وظيفه انجام بك آپ رو داشته باشند تا سرعت افزايش پيدا كند .
بقيه رو دوستان توضيح دادند اگر سوالي بود بپرسيد تا پاسخ بديم.