View Full Version : سوال: مشكل با تگ table و td
bahar1667
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:30 صبح
سلام
ممكنه كسي راهنماييم كنه؟
من يه قالب آماده براي وب سايتم دانلود كردم و فايل index.htmlاون رو مطابق نيازم تغيير دادم(تغييرات جزيي مثل عوض كردن نوشته ها و..)بعد كه كل تگ html رو به تگ HTML مستر پيج وب سايتم كپي ردم متوجه شدم كه خصوصيت backgroundرو در تگtd و heightرو در تگ table نميشناسه
Warning 7 Validation (XHTML 1.0 Transitional): Attribute 'height' is not a valid attribute of element 'table'.
با ASP دارم مينويسم
چيگار بايد بكنم؟تگي رو با تگ ديگه جايگزين كنم؟يا اصلا به اين خطاها توجه نكنم چون ظاهر سايتم تو اكسپلوره مشكلي نداره با وجود اين خطاها
aspismylove
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:31 صبح
سلام
ممكنه كسي راهنماييم كنه؟
من يه قالب آماده براي وب سايتم دانلود كردم و فايل index.htmlاون رو مطابق نيازم تغيير دادم(تغييرات جزيي مثل عوض كردن نوشته ها و..)بعد كه كل تگ html رو به تگ HTML مستر پيج وب سايتم كپي ردم متوجه شدم كه خصوصيت backgroundرو در تگtd و heightرو در تگ table نميشناسه
Warning 7 Validation (XHTML 1.0 Transitional): Attribute 'height' is not a valid attribute of element 'table'.
با ASP دارم مينويسم
چيگار بايد بكنم؟تگي رو با تگ ديگه جايگزين كنم؟يا اصلا به اين خطاها توجه نكنم چون ظاهر سايتم تو اكسپلوره مشكلي نداره با وجود اين خطاها
اگه میشه کد و بزارین :متفکر:
binyaft
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 09:53 صبح
مقادیر سایز رو با سی اس اس بنویسید،اگه نشد کد رو بزارید
bahar1667
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 13:34 عصر
اينم از كدشيه نيم نگاهي بندازيد ممنون
binyaft
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:16 عصر
اقا انتی ویروس من به این گیر میده :قهقهه:
shahkaar
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:29 عصر
جدا آنتي ويروس صداش در اومد. آقا بمبه.......؟:تشویق:
aspismylove
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:33 عصر
اقا انتی ویروس من به این گیر میده :قهقهه:
راست میگه مال من هم اجازه دانلودش و نمیده :متعجب:
binyaft
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 15:23 عصر
کلا انتی ویروس ها با تگ iframe ای که سایزش کم باشه مشکل دارن ، اما این یکی ویروس به نظر میاد!!!
اقا میخواستی ما رو ویروسی کنی؟
aminghaderi
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 17:22 عصر
کلا انتی ویروس ها با تگ iframe ای که سایزش کم باشه مشکل دارن ، اما این یکی ویروس به نظر میاد!!!
اقا میخواستی ما رو ویروسی کنی؟ نه بابا ویروس کجا بوده ، یه فایل .tex هست ، من دانلودش کردم .
چيگار بايد بكنم؟تگي رو با تگ ديگه جايگزين كنم؟يا اصلا به اين خطاها توجه نكنم چون ظاهر سايتم تو اكسپلوره مشكلي نداره با وجود اين خطاهاخوب اول بگم ، خیلی نامرتب و غیر رعایت سنتکس کد رو نوشتید ، یا اون طراح قالبی که از سایتش دانلود کردی ، خیلی بد نوشته قالب رو.
در کل طوری کد رو بنویسید که قابل فهم باشه :
<html>
<header>
</header>
<body>
<div>
</div>
</body>
</html>
اگر از خود VS هم استفاده کنی ،این طوری بهت سنتکس می ده :
<%@ Page Language="C#" %>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<script runat="server">
</script>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
<title>Untitled Page</title>
</head>
<body>
<form id="form1" runat="server">
<div>
</div>
</form>
</body>
</html>
مشکلتون به علت شلوغی کد مشخص نشد.:ناراحت:
موفق باشی.
binyaft
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 19:33 عصر
من که نگفتم اون فایل txt ویروس هست ، وقتی کد اجرا میشه ممکنه ویروس از طریق تگ iframe وارد کامپیوتر بشه ، برای همین هم انتی ویروس ها بهش گییییییییییر میدن
bahar1667
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 16:36 عصر
به نظرم كلا بهتره بي خيال اين themplate بشم:چشمک:
من خوده home pageسايت رو با photoshop طراحي كردم خيلي تميز در اومد اما متاسفانه با منابعي كه تو اينترنت پيدا كردم نتونستم اون فايل psd رو به html و CSS تبديل كنم (منظورم با استفاده از ابزار Slice توي فتو شاپه )در زمينه html و css هم اونقد وارد نيستم كه بتونم template طراحي كنم يه منبع خيلي خوب ترجيحا فيلم و اگه فارسي باشه كه خيلي خوبه سراغ دارين شايد بشه اين psd رو بهhtml و css تبديل كرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.