ورود

View Full Version : باز کردن یک فایل با یکی از کلیدهای صفحه کلید

samaneh1363
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 10:21 صبح
سلام
چطوری می تونم با زدن یک دکمه مثلا F1 یک فایل ورد رو باز کنم؟

Felony
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 11:03 صبح
یکسری از صفحه کلیدها همراه خودشون یک CD دارن که با نصب نرم افزار داخل اون میشه تنظیم کرد هرکدوم از کلیدهای عملیاتی چه کاری انجام بدن ، در غیر این صورت یه نرم افزار بنویسید که کلید F1 رو هوک کنه و وقتی این کلید زده شد کار مورد نظرتون رو انجام بدید .

samaneh1363
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 11:35 صبح
خب از کجا بفهمم که این نرم افزار رو صفحه کلیدم نصبه؟؟

Felony
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 12:47 عصر
همراه صفحه کلیدتون CD نرم افزار هم بود یا نه ؟ اگر بود نصب کنید و ببینید برنامه خاصی اضافه میکنه یا نه ، اگر اضافه کرد بریسد تو تنضیمات نرم افزار و بررسی کنید ببینید این امکان رو در اختیارتون گزاشته یا نه .

samaneh1363
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:05 عصر
من تو یک اداره کار می کنم و اینجا هیچ کس نمی دونه سی دی های درایور این صفحه کلیدها کجاست.
تو اینترنت هم سرچ زدم درایور این مدل پیدا نکردم. مارک DP مدل FK9100
....Please help me

حمید محمودی
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:39 عصر
یه کار خیلی خوب و ساده تر اینه که از بعضی نرم افزارها که میشه توی خودشون یه Hot-Key تعریف کنید و با زدن همون کلید، یه کار مشخصی نظیر باز کردن یک فایل و... رو انجام داد؛ بهره بگیرید.
متاسفانه الان اسم این نرم افزار خاترم نیست، یک جستجویی انجام بدید میتونید نمونه هایی بیابید.

یه راه ساده دیگه اینه که از فایل WINWORD.EXE یه شورت کات بزارید روی دسکتاپ، بعد روش راست کلیک کنید و وارد Propertiesش بشید و درقسمت Shurtcut Key یه کلید رو تعریف کنید.

این فایل (WINWORD.EXE) برای Office 2010 در مسیر زیر هست.

%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office14

samaneh1363
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 13:15 عصر
نمی تونم قسمت shortcut key چیزی وارد کنم. پیش فرض none و تغییر هم نمی کنه.
نرم افزار directory opus رو هم نصب کردم اما قسمتی برای تعریف hotkey پیدا نکردم...
:گریه::گریه::گریه:

حمید محمودی
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 13:33 عصر
نمی تونم قسمت shortcut key چیزی وارد کنم. پیش فرض none و تغییر هم نمی کنه.
والا برای ما که تغییر میکنه (تصویر ضمیمه)

حالا اگه با خود ویندوز مشکل داشتید و عملی نشد، راه حل اولی که در پست قبل عرض کردم هم میتونه مناسب باشه.

اینم یه نرم افزار ساده و خیلی کم حجم برای اینکار http://www.brianapps.net/hotkeyplus
اینم لینک دانلودش http://www.brianapps.net/hotkeyplus/hotkeyplus100.zip

موفق باشید