ورود

View Full Version : سوال: ارشد نرم افزار يا ارشد هوش مصنوعي

omidd1315
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 11:48 صبح
با سلام خدمت تمامي كساني كه اينجا فعاليت مي كنند
غرض از زدن اين تاپيك اينه كه ، من بين اين دو رشته يكي رو ميخوام ادامه بدم
حالا من بايد از كساني كه خبره هستند و اطلاعاتي دارند كمك بخوام
و اين خودش باعث ميشه كه افراد امثال من با ديدي بهتر راهشون رو ادامه بدن
و در آخر از تمامي كساني كه راهنمايي كنند كمال تشكر و سپاس رو دارم و اميدوارم موفق و پيروز و سر بلند باشند.

paeeizan
جمعه 09 مهر 1389, 00:20 صبح
با سلام خدمت تمامي كساني كه اينجا فعاليت مي كنند
غرض از زدن اين تاپيك اينه كه ، من بين اين دو رشته يكي رو ميخوام ادامه بدم
حالا من بايد از كساني كه خبره هستند و اطلاعاتي دارند كمك بخوام
و اين خودش باعث ميشه كه افراد امثال من با ديدي بهتر راهشون رو ادامه بدن
و در آخر از تمامي كساني كه راهنمايي كنند كمال تشكر و سپاس رو دارم و اميدوارم موفق و پيروز و سر بلند باشند.

.
.
.
نرم.افزارررر

omidd1315
جمعه 09 مهر 1389, 13:43 عصر
ممنون paeeizan خان با بحثايي كه تو اين انجمن شده به اين نتيجه رسيدم كه نرم افزار گزينه ي سنجيده و عاقلانه اي هستش .چون حتي با نرم افزار ميشه هوش مصنوعي رو دنبال كرد و كلا كستره كار و فعاليت زياد تري داره و ميشه گفت كه دست آدم يه جورايي بازه.

omidd1315
جمعه 09 مهر 1389, 13:46 عصر
از كسايي كه چه رشته ي هوش و يا نرم مي خونن و تحصيلاتي دارن تقاضا دارم كه ساكت نباشند و گفتارشون رو به سمع نظر من برسونن من حتما نظراتشون رو مي خونم و به گفتارشون احترام ميگذارم.

omidd1315
شنبه 10 مهر 1389, 14:01 عصر
آقا هوش مصنوعياش دارند ميزنن جلو پس اون نرم افزارياي با غيرت كجا هستند.

محسن شامحمدی
شنبه 10 مهر 1389, 17:03 عصر
به نظر من هوش مصنوعی با این که دامنه کمتری داره ولی بجاش دستمزدهای بالاتری داره.
ولی نرم افزار با این که حوزه بیشتری داره ولی خب دستمزدش کمتر از هوش مصنوعیه.
البته من زیاد با این فرمایشتون موافق نیستم

حتي با نرم افزار ميشه هوش مصنوعي رو دنبال كرد افرادی که به سمت رشته نرم افزار میان نمی تونن بصورت عمقی وارد دنیای هوش مصنوعی بشن.و در این رشته اگر بصورت عمقی وارد نشی که دیگه بدرد نمی خوره.
البته نظر شخصی من بود و درست و غلط بودنش با شما

sarah1361
دوشنبه 12 مهر 1389, 01:27 صبح
راستش من هیچ شناختی از هوش ندارم تو دانشگاه همیشه نمرات مربوط به گرایش نرم افزاذم از
هوش بهتر بوده برنامه نویسی هم می کنم یعنی زمینه فعالیتم تا حالا تو حوزه برنامه نویسی بوده امامجبورم برای ارشد هوش بخونم چون شهر محل سکونتم این رشته رو داره ومن نمی تونم برم شهر دیگه . راستش خیلی دلم می خواد بیشتر در مورد هوش بدونم شاید با دلگرمی بیشتری بخونم .

SystemAnalyst
سه شنبه 13 مهر 1389, 14:10 عصر
تو ارشد هوش شما فقط هوش می خونین و کاملا تخصصی هست اما گرایش نرم افزار در واقع اصلا اسمش مناسب گرایش نیست.چون همه چیز شما می خونین یعنی اکثر دروسی که تو لیسانس خوندین رو پیشرفته همون ها را در ارشد نرم افزار می خوینین اما گرایش هوش کلیه دروس هوش هستند.این بستگی به خودتون داره که می خواین تخصصی جلو برید یا از اون ادم هایی هستین که دوست دارن علمشون وسیع باشه برین نرم افزار بهتره.البته کلیه گرایش ها تخصصی هستن به جز نرم افزار که وسیع هست

omidd1315
چهارشنبه 14 مهر 1389, 17:03 عصر
به این نتیجه رسیدم که علف باید به دهن بزی شیرین بیاد.
هر کسی باید طبق علاقه ای که داره تصمیم بگیره.
البته من قصد دارم هر دوتا رو شرکت کنم.
شاید با این فکر که یکیش بهتر شه.
دوستان اگه نظر خاصی دارند بفرمایین.

omidd1315
جمعه 23 مهر 1389, 15:01 عصر
دوستان گرامي گرچه اين تاپيك قصد موضع گرفتن در برابر گرايشي از كامپيوتر رو نداره ولي شما
به فرض اينكه بخوايين يك نفر رو راهنمايي كنيد ، شما كدام گرايش رو بهش توصيه مي كنيد.
تا حالا افراد زيادي به من در مورد گرايش نرم افزار توصيه كردند ولي شايد دليلش اين باشه كه تعدادشون نسبت هوش مصنوعي ها زيادتر باشه.
كلان اگه بخواييم امروز رو نگاه كنيم و نيم نگاهي به آينده داشته باشيم بايد فكر نرم افزار باشيم
اما اگه در انتظار فردا هستيم هوش مصنوعي حرف برا گفتن زياد داره.
از گرايش هاي آي تي اطلاعي ندارم ولي به نظر مي رسه بينابين امروز و فردا باشند كه خيلي ها مي گويند كه فرداش با شكوه تره.
در پايان.....
دوستان گرامي ما رو از نظرتون بهرمند كنيد.

omidd1315
چهارشنبه 12 آبان 1389, 17:03 عصر
دوستان گرامی با پرس و جو هایی که انجام دادم افراد زیادی من رو به نرم افزار ترغیب می کنند
حالا خودتون هستید و خودتون .
اگر سرتون برای اختراع درد می کنه برید هوش ولی اگر در فازهای کد و ..... قرار دارید من نرم افزار رو پیشنهاد می دهم.

omidd1315
جمعه 28 آبان 1389, 08:34 صبح
بازم سلام
خيلي وقته كه سر نزدم ولي كسي هم نظري نداده.
از تمام كساني كه در اين نظر سنجي شركت مي كنند تقاضا دارم علت انتخابشون رو بيان كنند.
منتظر نظرات شما هستم.

omidd1315
جمعه 28 آبان 1389, 08:39 صبح
دوستان لطفا فارسي بنويسيد.
از 500 نفر فقط 30-40 تا در نظر سنجي شركت كردند خواهشا دوستان همراهي كنند چون اين سوال افراد زيادي هست.

fbabaie
شنبه 29 آبان 1389, 13:34 عصر
سلام خدمت دوستان
من کارشناس نرم افزارم
میخوام ارشد هوش بخونم اما نمیدونم چی باید بخونم نه جزوه دارم:افسرده: نه منابع :افسرده:خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید
اگر هم جزوه داشتید و لازم نداشتید به من بفروشید
ممنون

omidd1315
چهارشنبه 03 آذر 1389, 00:30 صبح
سلام خدمت دوستان
من کارشناس نرم افزارم
میخوام ارشد هوش بخونم اما نمیدونم چی باید بخونم نه جزوه دارم:افسرده: نه منابع :افسرده:خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید
اگر هم جزوه داشتید و لازم نداشتید به من بفروشید
ممنون

دوست عزيزم سلام
اول اينكه به عنوان تاپيك توجه نكرده ايد.
دوما بحث شما به اين موضوع ارتباطي ندارد.

اما جهت راهنمايي شما مي توانيد در تاپيك هاي ديگر اين تالار جستجو كنيد.
مطمئن هستم به به نتيجه ي خوبي مي رسيد.

omidd1315
چهارشنبه 03 آذر 1389, 00:33 صبح
دوستان گرامي خواهشان در جهت راهنمايي در پرس و جو شركت كنند و اگر مايل بوديد دليل انتخاب گرايش خود را توضيح مختصري بدهند.
با تشكر فراوان از همكاري شما دوستان گرامي.

strongxxx
شنبه 06 آذر 1389, 08:18 صبح
من معماري را انتخاب كردم چون رشته خودمه :لبخند: البته ليسانس نرم افزار خوندم ولي
به خاطر تنفر از درس كامپايلر :گیج: تغيير گرايش دادم :لبخندساده:

omidd1315
شنبه 09 بهمن 1389, 10:12 صبح
سلام مجدد خدمت دوستاني كه همشون رو دوست دارم
يك ماه ديگه به كنكور ارشد مونده.
حالا
شما شير هستيد يا روباه؟
تجربه ثابت كرده كه اگه در يك گرايش شركت كني شانست واسه قبولي بيشتره.
پس
يادمون باشه كه رو يك گرايش تاكيد داشته باشيم.

benyamin367
یک شنبه 10 بهمن 1389, 20:50 عصر
به نظر من هوش مصنوعی خیلی رشته با حالتریه البته اگه علاقه داشته باشید اون وقت دیگه اصلا حرف نداره!
البته مهم نظر و علاقه خودتونه.

omidd1315
دوشنبه 11 بهمن 1389, 09:44 صبح
بسيار متشكر ميشم از دوستاني كه نظرشون رو اعلام مي كنند
خواهشمند است علت انتخاب خودتون رو بزارين كه همه با اطلاع شوند.

omidd1315
شنبه 30 بهمن 1389, 12:03 عصر
نرم افزارياش زياد شدن شما چي؟؟

Mahdi1001
چهارشنبه 18 اسفند 1389, 19:38 عصر
سلام
من نرم انتخاب کردم البته هم لیسانس هم فوق گرایش نرم بودم اما واقعا بسته به علاقه داره .
اینم بگم که ارشد واسه نرم هم تخصصی میشه و دوستانی که میگن این طور نیست بیان من چارت بهشون بدم ، شما نی تونین هر چی لیسانس خوندین ارشد پیشرفتشو بخونین اما می تونینم نخونینو تویه حوزه خواص درس انتخاب کنین متناسب با علاقه خودتون . تز ارشدتونم در هر ضمینه ای بخواین میتونین بردارین حتی هوش :چشمک:

SilverLearn
پنج شنبه 19 اسفند 1389, 21:39 عصر
سلام مي دونم كه الان خيلي براي جواب دير شده ولي منم مي خواستم نظرمو بگم من كه الان فعلا كارشناسي نرم افزار مي خونم و اين گرايش رو خيلي دوست دارم ولي اين باعث نميشه كه من از هوش مصنوعي دست بكشم
بگذار تا يه چيزي بگم ما كه رشته كامپيوتر حالا هر گرايشي را براي ادامه تحصيل انتخاب كرديم نبايد به درسهاي كزايي توي دانشگاه اكتفا كنيم و بگيم كه با گذراندن واحد هاي درسي در دانشگاه اطلاعات ما كافي هست همونجور كه خودتون مي دونيد بعضي از رشته ها مثل رشته ما اطلاعات آن هم فرار هست و هم با آمدن تكنولوژي يا فناوري جديد حتي مي تونه اطلاعات قبلي رو نقض كنه پس بايد به منابع ديگري فكر كرد و تا بينهايت به دنبال علم ( علم كامپيوتري) رفت آيا با من هم عقيده نيستيد؟
خوب من خودم در مورد هوش مصنوعي در برنامه نويسي تحقيق زيادي كردم پس هوش مصنوعي هم مي تونه به نرم افزار هم ربط داشته باشه نه؟

omidd1315
شنبه 12 شهریور 1390, 19:11 عصر
نتيجه======================================== ====================> آخرش علاقه (هر كاري)

fa_karoon
چهارشنبه 25 آبان 1390, 19:00 عصر
سلام به همه دوستان
بحث جالبی بود. من هم دقیقا سر این دو راهی مانده ام از طرفی علاقه ام وافرم به هوش و شبیه سازی روبات(شبیه سازی روبات های انسان نمای فوتبالیست) و نیز عدم علاقه به مطالعه درسهای کامپایلر و طراحی پیاده سازی و پایگاه داده باعث می شه بیشتر به سمت هوش بروم. اما ترس از اینکه اگر قبول هم بشوم نتوانم واحد های این گرایش را(به خاطر سطح دشواری دروس) پاس کنم دو دل می شوم.
از طرفی یکی از اساتید دانشگاهمان هم می گفت نرم افزار بخوان اما واحد هایت را هوش بردار، و نیز می گویند به لحاظ بازار کار مدرک نرم افزار را بیشتر می خواهند، اما در مورد بازار کار خودم معتقدم که درسی که می خوانیم می تواند تا یک جایی متفاوت از فعالیت های درآمد زایمان باشد. و پس از تخصص در هوش به بحث درآمدزایی آن بپردازیم
هنوز هم نمی دانم کدام

soroushp
یک شنبه 27 آذر 1390, 14:39 عصر
خب ما هم یک نظری بدیم:
اگر به مباحث تحلیلی ، ریاضیات پیشرقته علاقه دارید هوش گزینه ی برتر هست اما اگر به تحلیل سیستم ، کد نویسی ، بازار کار علاقه مندید نرم افرار رو پیشنهاد می کنم ، هوش مصنوعی درحال حاضر بیشتر جنبه ی تحقیقاتی داره و کمتر تو جهان بهش توجه میشه به خاطر بحث humanless و اینو بگم که شما اگر نرم افزار بری 3 واحد بیشتر نمی تونی هوش برداری و استادتون به احتمال زیاد سرکار گذاشته...

Gangstar
شنبه 01 بهمن 1390, 18:04 عصر
من واسه اینکه بفهمم تو رمینه هوش قوی تر هستم یا نرم افزار، تو یک ترم نظریه زبانها و ماشینها با طراحی الگوریتم و مدار منطقی رو ورداشتم، نمره هام به ترتیب 19، 20، 20 شد معدل کل من هم حدود 19 شد و یک جلسه هم غیبت نداشتم، ترم بعد هم طراحی و پیاده سازی و مباحث ویژه و اصول طراحی پایگاه داده ورداشتم نمره هام به ترتیب 19. 17 . 19 شده، معدل کل هم حدود 17 شد

به نظرم من دروس هوش رو قورت می دم و بی نهایت از مطالعه دروسش لذت می برم امیدوارم شما از انتخابی که می کنی پشیمون نشی، برای تصمیمات بزرگ اول علاقه خودت رو در نظر بگیر بعد تجربه دیگران رو بکار بگیر

از انتخاب خودت و تجربه هات هم به ما بگو تا بتونیم ازشون استفاده کنیم

امیدوارم موفق باشی

micro24
یک شنبه 09 بهمن 1390, 23:45 عصر
با سلام

بنظرمن اول علاقه حرف اول را میزند ولی کسی که می خواهید ایران زندگی کند نرم افزار بخواند، هوش مصنوعی توی خارج از کشور بازار خیلی خوبی دارد و راحت تر میشود در زمینه هوش مصنوعی مقاله داد.

aakh1361
سه شنبه 01 فروردین 1391, 21:28 عصر
به سمت هر کدوم که علاقه داری برو

fakhravari
چهارشنبه 09 فروردین 1391, 15:14 عصر
به نظر من هوش چیزی نیست جز الگریتم.
و در ایران هم تازه وارد شده . من که اطلاع دقیق ندارم اما باید جز رشته های الگریتمی و شبیه سازی باشه. و با بدست اوردن اطلاعات میشه نرم افزاری درست کرد