ورود

View Full Version : سوال: کپی نشدن فایل Database

azv_2008
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 12:36 عصر
سلام به اهل فن و اساتید بزرگوار

من دیتابیس را توی sql server می سازم دیاگرام و همه چی اش هم حله فقط هنگام Create مثلاً آدرس یک درایوی رو میدم که اونجا Create بشه حالا که Create شده و کارم تموم شده می خوام دوتا فایل دیتابیس را که یکی فایل لاگ هست یکی Mdf می خوام کپی کنم توی یه پوشه ی دیگه ارور میده و اصلاً به هیچ وجهی کپی نمی شه من ارور رو عکس گرفتم و ضمیمه کردم .

sql server هم بستم کامپیوتر رو ریستارت هم کردم باز نشد که نشد ، یوزر و پسوورد هم ندادم خالیه رو پیشفرض

ahmad_eagle2002
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 13:22 عصر
يا از داخل managment studio عمل detachرا انجام دهيد يا سرويس sql را stop كنيد و بعد كپي كنيد

azv_2008
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:05 عصر
ممنون بخاطر راهنمایی من Sql Server 2005 دارم وقتی دیگه کامپیوتر رو ریستارت می کنی مسلماً sql متوقف می شه باز من exit هم کردم باز کپی نشد .

عکس رو یادم رفته بود ضممیمه کنم .

azv_2008
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 14:06 عصر
چطوریه عمل detach ؟

aghayex
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 18:22 عصر
باید با دیتا بیس مستر به sql وصل بشی و بعد sp ، دستور

exec sp_detach_db dbname='databasenam'

رو اجرا کنی . البته این کار در محیط برنامه نویسی هست

azv_2008
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 22:47 عصر
آقا نتونستم ، یعنی تو این فروم به این بزرگی کسی نیست این مشکل منو حل کنه ؟ بابا ناسلامتی اسمتون رو گذاشتید برنامه نویس

manij_mhm
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 23:54 عصر
سلام.
اگه کامپیوتر رو restart کنید sql در حالت start قرار می گیره نه stop.
sql رو stop کنید: از طریق عکس ضمیمه. از برنامه خارج نشید. بعد دیتابیس رو کپی کنید و از همونجا start.
اینم detach

موفق باشید.

chimeh
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 00:08 صبح
سلام به اهل فن و اساتید بزرگوار

من دیتابیس را توی sql server می سازم دیاگرام و همه چی اش هم حله فقط هنگام Create مثلاً آدرس یک درایوی رو میدم که اونجا Create بشه حالا که Create شده و کارم تموم شده می خوام دوتا فایل دیتابیس را که یکی فایل لاگ هست یکی Mdf می خوام کپی کنم توی یه پوشه ی دیگه ارور میده و اصلاً به هیچ وجهی کپی نمی شه من ارور رو عکس گرفتم و ضمیمه کردم .

sql server هم بستم کامپیوتر رو ریستارت هم کردم باز نشد که نشد ، یوزر و پسوورد هم ندادم خالیه رو پیشفرض

به نظر من ی رمز عبور و شناسه کاربری بدین شاید درست بشه و یا از داخل task manager سرویس اس کیو ال خودتونو متوقف کنید . ای شا الله حل می شه.

azv_2008
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 01:21 صبح
سلام.
اگه کامپیوتر رو restart کنید sql در حالت start قرار می گیره نه stop.
sql رو stop کنید: از طریق عکس ضمیمه. از برنامه خارج نشید. بعد دیتابیس رو کپی کنید و از همونجا start.
اینم detach

موفق باشید.

خدا خیرت بده جوون حل شد مرسییییییییی