View Full Version : کمک در مورد ارتباط یک دیتابیس با سایت شخصی
babak869
چهارشنبه 22 تیر 1384, 00:19 صبح
با سلام
من میخوام که یک سایت طراحی کنم و در اون یک سری اطلاعات از کاربر بگیرم.و بتونم اونو پردازش کنم و بررسی کنم.
کسی می تونه منو کمک کنه که چه راهی رو انجام بدم.اگه بتوننین منو کاملا راهنمایی کنید ممنون میشم.
البته من با زبان Html کاملا آشنایی دارم اما با Asp یا Php چندان کار نکردم
بازم ممنونم
javad_hosseiny
چهارشنبه 22 تیر 1384, 09:05 صبح
طراحی سایت که دارای دیتابیس باشد تنها از طریق زبانهای برنامه نویسی active server page امکان پذیر است
اما در رابطه با گرفتن اطلاعات و پردازش آن و ... از طریق طراحی یک فرم و کنترل محتویات ورودهای از طریق جاوا اسکریپت امکان پذیر است (در صورت تمایل فرم موردنظر خود را مشخص کنید تا بیشتر توضیح بدهم)
و نهایتا اطلاعات خروجی را پس از پردازش به ایمیلی خاص بفرستید و سپس برنامه application دیگری داشته باشید (یعنی بنویسید اگر با برنامه نویسی تحت ویندوز آشنایی دارید) که اطلاعات آن ایمیل را خوانده (با توجه به فرمت ثابت موجود در ایمیل) و آن را به دیتابیس موردنظر شما (بر روی سیستم خودتان) اضافه کند
babak869
چهارشنبه 22 تیر 1384, 12:53 عصر
با سلام
من میخوام بدمنم چطور میتونم پایگاه SQL Server رو به یک سایت مرتبط کنم.مثل یاهو که اسم کاربری میگیره و یک جستجو میکنه اگه کسی با اون اسم نبود ثبت نام میکنه در غیر اینصورت پیغام خطا میده.
و یا اینکه کاربر برای یک نرم افزار خاص در دیتابیس سایت سرچ میکنه و نتیجه نمایش داده میشه مثل همه سایتها.
اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
javad_hosseiny
چهارشنبه 22 تیر 1384, 16:50 عصر
نوع دیتابیس اینجین فرقی نمی کند چه mysql, mssql,oracel و ... همگی موتور بانکهای اطلاعاتی قدرتمندی هستند که معمولا در پروژه های بزرگ (webAplication,webBase,... ) که نیازمند به یک بانک (جدول) باشد از آن استفاده می شود و خوب نحوه اتصال به هر کدام از این دیتابیس اینجین ها با توجه به زبان برنامه نویسی شما c#,php,asp,... متفاوت است
به طور نمونه در php جهت اتصال به دیتابیس از کد زیر:
$connect = mysql_connect('localhost','username','password');
البته نام سرور دیتابس , یوز و پسورد موردنظر خود را به آن می دهید
وهمین طور در بقیه زبانها
پیشنهاد من انتخاب یکی از زبانها جهت یادگیری و کار بهتر برای شما می باشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.