PDA

View Full Version : Page Title

Happy_davood
چهارشنبه 22 تیر 1384, 00:35 صبح
سلام
من توسط عبارت زیر یه POPUP ایجاد کرده و رمز عبور و نام کاربری رو بصورت دنباله آدرس به این POPUP ارسال می کنم :

window.open('Authorize.aspx?Username=' + window.MyForm.elements['TextBoxUserName'].value + '&Password=' + window.MyForm.elements['TextBoxPassWord'].value, 'null', 'width=770,height=550,left=110,top=0');

مسئله اینجاست که مقادیر ارسالی در قسمت Title پنجره جدید نمایش داده میشه . چطوری میشه مانع از نمایش این مقادیر در Title شد .
ممنون ار همگی

Masuod
چهارشنبه 22 تیر 1384, 23:55 عصر
استفاده از query string جهت فرستادن نام و پسورد اونهم بصورت کد نشده اصولا کار به صلاحی نیست... با توجه به کد شما معلمومه که asp.net هم بلدی خب سعی کن از روشهای دیگه انتقال اطلاعات بین دو صفحه استفاده کنی
در این مورد در بخش asp.net سرچی در رابطه با " انتقال متغییر بین دوصفحه" کن حتما به جوابتون میرسید..
اگر هم حتما میخواهی با querystring این کار رو بکنی لاقر کدش کن ، مثل خیلی از سایتهای معروف ...

Happy_davood
جمعه 24 تیر 1384, 00:44 صبح
ممنون ار جواب شما
البته من می دونم که رمز عبور و نام کاربری رو باید کد کرد ولی برنامه طوری هست که نیازی به این کار نیست (رمز عبور و نام کاربری جهت امنیت پیاده سازی نشده) و از طرف دیگه باز هم در صورت کد کردم مثلاً مثل یاهو دوباره Title دیده خواهد شد .
در کل سئوال من به خاطر امنیت نبود . دلیلش این هست که من می خوام تا برنامه درست شبیه Windows App باشه و کاربر زیاد متوجه تفاوت نشه ولی Title صفحه از زیبایی کار کم میکنه .

shahroozj
شنبه 25 تیر 1384, 13:48 عصر
کافی است که از form استفاده کنی و متد post و فرمت را submit کنی