ورود

View Full Version : سایت های دانلود ، نرم افزارها را با اینترنت پرسرعت آپلود می کنند یا رپید لچ؟

web4web
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 19:23 عصر
با سلام.
یک سوالی که چند وقتی است ذهن من رو به خودش مشغول کرده فعالیت سایت های دانلود است.می خواستم از دوستانی که اطلاعاتی در این ضمینه دارند بپرسم سایت های دانلود بزرگی مثل پی سی دانلود،آسان دانلود،وطن دانلود و میهن دانلود و ... نرم افزارهایی که اکثرا حجم زیادی دارند رو با اینترنت پرسرعت 1 مگابایت و بالاتر خودشون روی سایت آپلود می کنند یا به روش دیگه !!! من در برخی از سایت ها در مورد اسکریپت رپیدلچ در جایی خونده بودم که لینک دانلود نرم افزار رو به رپیدلچ می دند و سیستم با سرعت سرور که 100 مگابایت است به سرور مورد نظر شما انتقال می ده و شما می تونی با چند تا ویرایش داخل فایل و تغییر اسم سایت ، نرم افزار ها رو با لینک مستقیم سایت خودت انتشار بدی؟ آیا سایت های دانلود ما از این سیستم ها تبعیت می کنند یا اینترنت پر سرعت خودشون ؟
اگر اطلاعات کاملتری در مورد رپیدلچ دارید ممنون میشم توضیح بدید.
در ضمن رپیدلچ فقط از سایت آپلود سنتر مثل رپیدشیر و مگاشیر فایل قبول می کنه یا از سایت هادی گه هم قبول می کنه(مثل همین سروهای سایت های عادی با لینک مستقیم) و چه دیتاسنترهایی از این سیستم پشتیبانی می کنند و سیستم خاصی مورد نیاز است؟

با تشکر