ورود

View Full Version : Senior C# Developer یعنی چی دقیقا ؟

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 19:36 عصر
سلام . اغلب وقتی تو سایتهای انگلیسی زبان در مورد مشاغل برنامه نویسی جستجو میکنیم این اصطلاح رو میاره . سوأل اینه یک برنامه نویس کجا ارشد میشه تخص میگیره؟ ملاکش چی هست ؟ آیا برنامه نویسا برای کار در همچین مکانهایی تست میدن که معلوم میشه در اون حد هستند یا موسسه ای وجود داره که مدرک میده و باید برای کاردر اماکن این چنینی مدرک گرفت ؟

Felony
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 22:12 عصر
تا جایی که من اطلاع دارم بر اساس سابقه کاری دسته بندی میشن .

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 23:02 عصر
یعنی چی سابقه کاری ؟ چطور میفهمن داریم واقعیت رو میگیم . من اگه بگم فلان پروژه رو انجام دادم یا ده سال تو کارای سی شارپ هستم از کجا میفهمن ؟

Felony
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 23:11 عصر
یعنی چی سابقه کاری ؟ چطور میفهمن داریم واقعیت رو میگیم . من اگه بگم فلان پروژه رو انجام دادم یا ده سال تو کارای سی شارپ هستم از کجا میفهمن ؟

برادر من اونجا ایران نیستا ! حتی تو ایرانش هم به این ولبشویی نیست !

هم پروژه های قبلیتون رو بررسی میکنن ، هم ازتون مدارک کار در شرکت های قبلی و میزان رضایت اونها رو میخوان ( فکر میکنم یه سازمان واحد هم برای این موضوع دارن ) و هم باهاتون مصاحبه میکنن و میزان اطلاعاتتون رو ارزیابی میکنن .

afrooz_rahmati63@yahoo.com
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 23:42 عصر
به کسی گفته می شه که بتونه یک تیم C# را مدیریت کنه ، کسی که آنالیز قوی داشته باشه. معمولا بعد از اینکه در ابتدا به عنوان یک Junior Software Engineer عضو یک تیم نرم افزاری می شوید بعد از گذشت مدتی اگر شما نسبت به بقیه در کدهای c# مسلط تر باشید و توانایی مدیریت و ارتباطات بسیار قوی و به خصوص develope یک نرم افزار و نه تنها کد نویسی داشته باشید بسته به شرکت و مدیریت آن شما به پست senior software engineer ارتقا پیدا می کنید. در اکثراین شرکت ها CV شما فقط ملاک کار شماست و نیازی به مدارک مستند نمی باشد ولیکن شما یک مصاحبه کاملا حرفه ای خواهید داشت که در آن تمامی سوال های مرتبط با سابقه کار شما از شما پرسیده می شود که در این مصاحبه اگر شما به عنوان senior software engineer خود را معرفی کنید سوال های بسیار تخصصی تر نسبت به Junior از شما پرسیده می شود.

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 17 شهریور 1389, 23:51 عصر
که اینطور !
توضیحات همه دوستان کمکم کرد . حالا به نظر شما یک سینیور دامنه اطلاعاتش در چه حدی هست ؟
با چه تکنولوژی هایی آشنایی داره . چقدر به مباحث ساختمان داده مسلط هست . چقدر باید با الگوریتمها آشنایی داشته باشه ؟
با چه دیتابیسایی کار کرده باشه ؟

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:30 عصر
حالا یه مدیر میخوام بیاد پست جناب باقری رو پاکنه مقابل دلیل هم بنویسه سوألات جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید :لبخند:
گذشته از شوخی بحث مدارک و نشانها برای من هم خیلی جذابه اگه از دوستان کسی باشه توضیح بده همه استفاده میکنیم .

amir-yeketaz
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:35 عصر
http://up.iranblog.com/Files7/05e43b4bdc354723ade1.png

کسی میتونه در مورد این نشان توضیح بده؟

چه جوری این نشان یا مدال به شخص واجد الشرایط تعلق میگیره؟
تو صندلی داغ یکی از استادان (فکر کنم استاد ثباتی بودن) در موردش حسابی توضیح داده بود...
بفرمایید اینم پست مربوطه:

http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1007322&postcount=76

موفق باشید