View Full Version : سوال: جاوا؟
free
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 08:03 صبح
سلام دوستان گرامی!من قبلا با دلفی برنامه نویسی کرده ام با اس کیو ال سرور.اما حدودا یک ساله که بنا به شرایط تحصیلی نتونستم برنامه نویسی را ادامه بدم.حالا میخوام یه زبان خوب برای برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرم.در محل کارم جاوا پیشنهاد شده است.به نظر شما با توجه به سابقه قبلی در برنامه نویسی جاوا گزینه مناسبی است؟یا c#?یا asp.net؟
متشکرم.
rezaricky
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 21:43 عصر
سلام
جاوا اصولا برای پروژه های بزرگ استفاده میشه ویادگیری جاوا حدودا دو سه سال زمان میبره
برای برنامه نویسی تحت وب من ASP.NET رو پیشنهاد میکنم.ضمنا بازار کار ASP تو ایران خیلی بهتره !
powerboy2988
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 23:30 عصر
چرا نباید مناسب باشه؟ شما از جاوا چه استفاده ای می خوای بکنی؟
سلام
جاوا اصولا برای پروژه های بزرگ استفاده میشه ویادگیری جاوا حدودا دو سه سال زمان میبره
برای برنامه نویسی تحت وب من ASP.NET رو پیشنهاد میکنم.ضمنا بازار کار ASP تو ایران خیلی بهتره !
درسته.. جاوا واسه سیستم های بزرگ استفاده میشه. اما تو زمان کمتر از یک سال هم میشه جاوا رو یاد گرفت!!!
باز هم میگم که تو چه محیطی می خوای کد بزنی بد برو سراغ تکنولوژی..... چون هزینه خیلی مهمه
mohsen306
جمعه 19 شهریور 1389, 02:32 صبح
با سلام:
راستش رو بخواهید من برنامه تحت فریم ورک رو به طور حرفه ای تو چند تا شرکت نرم افزاری تجربه کردم اما وقتی از کارم ابراز نا رضایتی می کردم ، مدیر های شرکت ها به ازدیاد برنامه نویس قریم ورک اشاره میکرد . پارسال به دنبال یک جایگزین برای برنامه نویسی های مایکروسافتی می گشتم و با جاوا آشنا شدم.
راستش خیلی سخت تر از سایر زبانهاست ولی هر کسی دنبالش نیست و از لحاظ دستمزد کاری از سایر برنامه نویسی ها درآمد بیشتری داره. و خوبی که داره اینه کل دنیا ازش استفاده میکنن و جا افتاده ست. برای مهاجرت هم یک امتیاز به شمار می یاد.
با یادگیریش و دنبال کردنش ضرر نمیبینی.
تحت وب هم که حرفی باقی نذاشته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.