View Full Version : جستجو با adoquery
shining_eye
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 10:03 صبح
من ین کد رو نوشتم و ضمیمه اش کردم می خوام سرچ م رو با adoquery بنویسم ولی هر کاری می کنم نمیشه اگه ممکنه یه راهنمایی مفید بکنید.من قبلا هم این سوالم رو مطرح کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم گفتم دوباره مطرح کنم شاید جوابی بگیرم:گیج:
هم دیتا بیسم (که تو sqlserver2000)گذاشتم هم برنامه رو که با delphi7نوشتم.
عاجزانه تقاضای کمک دارم
nilidelphi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 10:47 صبح
عزیز برای یه سوال باید یه تاپیک بسازی نه چند تا.....؟؟؟؟؟
شما برای این سوال یه تاپیک قبلا ساختین می توانید آنرا بررسی کنید.
shining_eye
دوشنبه 22 شهریور 1389, 11:18 صبح
ولی من هنوزم جواب سوالم رو نگرفتم.اون جوا بی که به اون یکی تاپیک هم دادن هیچ کمکی به اجرای برنامه ام نکرد من می خوام اگه بشه روی همین برنامه ای که ضمیمه کردم تغییر بدین که مطمئن بلاشم جاب میده.
masood samadi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 13:13 عصر
سلام
دستور زیر را درخاصیت OnChange Edit1بنویس
procedure Tform1_Edit1Change(Sender: TObject);
begin
if (Length(Edit1.text.Text)=0) and (Length(Edit2.Text)=0) and (Length(Edit3.Text)=0) then
begin
Adoquery1.close;
Adoquery1.Sql.text:='Select * From TAbel '
AdoQuery1.open
Exit;
end;
Adoquery1.close;
if Length(Edit1.Text)>0 then
begin
Adoquery1.sql.text:=' Select * from TAbel Where Code Like '+QuotedStr('%'+Edit1.Text+'%');
end;
if Length(Edit2.Text)>0 then
begin
Adoquery1.sql.text:=' Select * from TAbel Where Name Like '+QuotedStr('%'+Edit2.Text+'%');
end;
if Length(Edit3.Text)>0 then
begin
Adoquery1.sql.text:=' Select * from TAbel Where NameFAter Like '+QuotedStr('%'+Edit3.Text+'%');
end;
AdoQuery1.open
end
سپس خاصیت OnChangeدیگرEditها را برابر با OnChangeهمانedit1قرار بده
یعنی در روی تب Event مربوط به هر Edit رفته و روی رویداد Onchangeرفته و از لیست کشوئی آن رویداد Edit1Changeرا انتخاب نمایید
اینک شما در هر کدام از Editها که اطلاعات را وارد نمایید جستجو بر اساس آن انجام می شود مثلا اگر edit1,Edit3 را پر کنید اطلاعات موجود معادل این دو راجستجو کرده و به ما می دهد
موفق باشید
vcldeveloper
دوشنبه 22 شهریور 1389, 15:30 عصر
ولی من هنوزم جواب سوالم رو نگرفتم.اون جوا بی که به اون یکی تاپیک هم دادن هیچ کمکی به اجرای برنامه ام نکرد من می خوام اگه بشه روی همین برنامه ای که ضمیمه کردم تغییر بدین که مطمئن بلاشم جاب میده.
جواب نگرفتید، دلیل نمیشه که نظم سایت را بر هم بزنید، و تاپیک جدید ایجاد کنید! اگر جواب نگرفتید، باید در همون تاپیک بگید که جواب نگرفتید، و توضیح بیشتر درباره مشکل تون بدید.
اگر همچنان به ایجاد تاپیک های مختلف درباره سوالات تکراری اصرار کنید، در سایت جریمه میشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.