ورود

View Full Version : رسید دریافت مبلغ

aminghaderi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 10:25 صبح
با سلام و ارادت خدمت به اساتید و دوستان

سوالی داشتم در رابطه با رسید دریافت وجه در قرار داد.
می خواستم بپرسم ، چگونه ما رسیدی به کابر بدهیم که مطمئن باشیم احتمال سوء استفاده از آن توسط افراد سودجو وجود نداره؟؟؟؟
(رسید شخصی است نه شرکتی یا سازمانی ، مهر هم نداره ، فقط امضا داره)

و سوال دوم اینکه ، در صورت جعل و سوء استفاده از ان چگون باید ثابت کرد که این رسید رو ما ندادیم؟؟؟:کف:

مثلا :

رسید پرداخت
رسید شماره 12387
جناب آقای علی رضایی مبلغ 200 هزار تومان به آقای امین قادری بابت طراحی سایت پرداخت کرده است.

امضای امین قادری
لطفا دوستان باتجربه راهنمایی کنند.:ناراحت::ناراحت::ناراحت :
همکنون نیازمند تجربه طلایی دوستان هستم.
من رو از راهنمایی خودتان محروم نفرمایید.:قلب:
ممنون.

Behrouz_Rad
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 12:23 عصر
اینجور رسیدها رو دستی مینویسن و در صورتی که بعداً سوء استفاده ای بشه، کارشناسان بررسی جرم با بررسی دست خط این مورد رو مشخص می کنند.

موفق باشید.

m.hamidreza
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 13:24 عصر
برای محکم کاری + حفظ پرستیژ کاری میتونی یه مهر ساده بدی برات درست کنن. چاپ یه سربرگ A5 معمولی هم هزینه ای نداره. بهتره شماره چاپی هم بخوره.
در این شرایط میتونی رسید رو تایپ شده با امضاء و مهر روی اون سربرگ بدی به مشتری.
+ شرایط و زمانبندی پرداخت پول باید جزئی از بندهای قراردادت باشه.
موفق باشید.

hamid1988
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:11 عصر
پیشنهاد می کنم موقع عقد قرارداد از قراردادی مثل قرارداد ضمیمه که گذاشتم استفاده کنی تا بعداَ به مشکل نخوری.
قرارداد زیر در 4 صفحه، دارای 14 ماده به همراه تبصره های مربوطه جهت محکم کاری هست.
این قرارداد مخصوص طراحی و برنامه نویسی وب سایت هست، جاهایی رو که با رنگ زرد هایلایت کردم، متناسب با مشخصات خودت پر کن.
موفق باشید

حسین فلاحی
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:49 عصر
بهترین کار فیش واریزی بانکی هست.

توی اون فرمی که m.hamidreza گفتن شماره فیش بزنین و تمام. یک نسخه ش که دست شماست و یک نسخه هم دست طرف دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه.

aminghaderi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 20:28 عصر
ممنون از راهنمایی عزیزان

اینجور رسیدها رو دستی مینویسن و در صورتی که بعداً سوء استفاده ای بشه، کارشناسان بررسی جرم با بررسی دست خط این مورد رو مشخص می کنند.فکر می کنم ، آخر هم مجبور بشم همین کار رو انجام بدم (با اون خط میخیم:لبخند:)

برای محکم کاری + حفظ پرستیژ کاری میتونی یه مهر ساده بدی برات درست کنن. چاپ یه سربرگ A5 معمولی هم هزینه ای نداره. بهتره شماره چاپی هم بخوره.
در این شرایط میتونی رسید رو تایپ شده با امضاء و مهر روی اون سربرگ بدی به مشتری.
+ شرایط و زمانبندی پرداخت پول باید جزئی از بندهای قراردادت باشه.
موفق باشید. سربرگ دارم ، امضا هم هست ، اما مهر اگه بسازم که فاهد اعتباره؟!؟!؟!؟ آخه من که شرکتی ثبت نکردم ؟!؟!
اگر یکی یه مشتری مشکل دار به پستم بخوره ، مهر رو جعل کنه ، یه رسید برای خودش چاپ کنه که کل قرار داد رو هزینش رو داده؟؟؟ اون موقع چکار کنم؟؟؟:افسرده::افسرده::افسر ه:
حالا فرض بر اینکه روی فیش شماره هم داشته باشه ، من چطوری ثابت کنم ، همچین رسیدی رو من ندادم و اصلا همچین شماره ای (کدی) من تو سربرگ های ارسالی ندارم؟؟:ناراحت:
بانک ها دارن از این روش استفاده می کنند ولی اون ها دولتی هستند ، پشتیبانی می شوند ولی کسی من رو پشتیبانی نمی کنه؟!:افسرده:

پیشنهاد می کنم موقع عقد قرارداد از قراردادی مثل قرارداد ضمیمه که گذاشتم استفاده کنی تا بعداَ به مشکل نخوری.ممنون عزیزم.

بهترین کار فیش واریزی بانکی هست.مشتری های آشنا یا دست به نقدر رو چکار کنیم؟؟؟
آشنا هست ، می یاد می گه این مبلغ بایت مثلا قسط اول ، در قبالش از ما رسید می خواد؟! نمی شه که بگیم ، برو به حساب شماره فلان ما پرداخت کن و قبض اون به عنوان رسید پیشت باشه؟!

واقعا عجب کاری شده این رسید (عجب شری شده واسه ما)...

راستی مجازات جعل امضا ، اینقدر هست که کسی جرعت نکنه این کار رو انجام بده؟؟؟
اگر یه امضای خیلی فضایی پای رسید ها بزنم ؟؟؟ چطوری هست؟؟ (جوری که نشه به راحتی جعلش کرد؟؟)

eshpilen
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 20:40 عصر
من نمیدونم شما نگران چی هستی.
امروزه واقعیت رو هم جعل میکنن. بعد شما بخاطر ترس از جعل سند میخوای چیکار کنی؟
کسی که خلاف میکنه همیشه میترسه و یه پاش میلنگه. معمولا راههای مختلف و رد پا و تناقضات متعددی هم برای رسوا شدنش پیدا میشه. شما کار خودت رو محکم کن بقیه رو بسپار به خدا.
راستی ببینم این آشناهای شما مگه عضو باند مافیا هستن و مجبورت کردن که باهاشون کار کنی؟ :قهقهه:

eshpilen
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 20:46 عصر
پیشنهاد می کنم موقع عقد قرارداد از قراردادی مثل قرارداد ضمیمه که گذاشتم استفاده کنی تا بعداَ به مشکل نخوری.
قرارداد زیر در 4 صفحه، دارای 14 ماده به همراه تبصره های مربوطه جهت محکم کاری هست.
این قرارداد مخصوص طراحی و برنامه نویسی وب سایت هست، جاهایی رو که با رنگ زرد هایلایت کردم، متناسب با مشخصات خودت پر کن.
موفق باشید
خیلی ممنون چیز بدردبخوری هست و به ملت آگاهی میده.
فقط منظور از «مبلغ طراحی و برنامه نویسی این قرارداد ......................... ریال است که با افزوده شدن امکانات سایت مجموعاَ ................................ ریال خواهد شد.» رو متوجه نشدم. یعنی چی با افزوده شدن امکانات فلان قدر خواهد شد؟!

مورد دیگه اینکه گفته همهء مرورگرها، بنظر من یخورده ممکنه به مشکل منجر بشه؛ چون عملا مرورگرهای زیادی با تفاوت های مختلف هست با ساپورت های متفاوت از امکانات و استانداردهای عمومی. بنویسه مرورگرهای عمده (حالا در اون زمان هرچی هستن) و استانداردهای مشترک/متداول که انحصاری مرورگر یا شرکت خاصی نباشه بهتره بنظرم. میشه مرورگرها رو هم نام برد. مثلا فایرفاکس نسخه های اخیر (سری 3)، IE نسخهء بالاتر از 6، اپرا نسخهء فلان و غیره. خلاصه یجوری که زیاد بهانه به دست مشتری نده. تست و طراحی سایت هم که برای تمام یا حتی بیشتر از دو سه مرورگر اصلی ای که هست عملا خیلی وقتا غیرممکن یا خیلی سخت و پرهزینه هست. مگر اینکه توافق کنن و مشتری شرط کنه.

aminghaderi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 20:57 عصر
من نمیدونم شما نگران چی هستی.
امروزه واقعیت رو هم جعل میکنن. بعد شما بخاطر ترس از جعل سند میخوای چیکار کنی؟
کسی که خلاف میکنه همیشه میترسه و یه پاش میلنگه. معمولا راههای مختلف و رد پا و تناقضات متعددی هم برای رسوا شدنش پیدا میشه. شما کار خودت رو محکم کن بقیه رو بسپار به خدا.
راستی ببینم این آشناهای شما مگه عضو باند مافیا هستن و مجبورت کردن که باهاشون کار کنی؟ :قهقهه:
عزیت می کنی ها!!!:متفکر:
:چشمک::چشمک:
ای بابا طرف که سن بابای من رو داره نصف مبلغ قرار داد رو نداده ، باور کن روم نمی شه برم بهش بگم بعد 2 ماه مابقی قرار داد رو پرداخت کنه ؟! هروقت هم بهش زنگ می زنم من رو پیچ می ده ؟!
قرار داد واسش نوشتم ،می گه این قرار داد از نظر ما منتفی هست ؟!:متعجب: (منم گفتم ، از نظر ما که خیلی منطقی هست ؟! حالا قرار مثل مخابرات (sms های قبض موبایل) براش التیماتوم بفرستم که تا فلان روز اگر پرداخت کردید که هیچ وگرنه سایتتون ضبط می شه؟!)
بعد شما می گید مافیا؟؟؟
از مافیا بد تر هستند بابا!!!! ای ای ای ، این آدم دوپا هرچی بگی ازش بر می یاد!!

شما کار خودت رو محکم کن بقیه رو بسپار به خدا.باور کن جوش خودم رو می زنم وگرنه من چکار به مردم دارم.

می دونی مشکلات مالی باعث می شه آدم اول راه حق انتخاب مشتری نداشته باشه؟!
شخصا مگه چقدر مشتری به پستم می خوره که بخوام به دلایل امنیتی (:کف:) با هاشون مامله نکنم ؟؟
وگرنه منم بدم نمی یاد ، مشتری ها رو گزینش کنم ؟!

hamid1988
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 21:05 عصر
فقط منظور از «مبلغ طراحی و برنامه نویسی این قرارداد ......................... ریال است که با افزوده شدن امکانات سایت مجموعاَ ................................ ریال خواهد شد.» رو متوجه نشدم. یعنی چی با افزوده شدن امکانات فلان قدر خواهد شد؟!

هر برنامه نویس وبی برای خودش پرپوزال مخصوصی داره که در اون امکاناتی رو که در وبسایتی که می نویسه، لیست بندی کرده، مثلاَ:
1- برنامه نویسی وب سایت بر پایه ی Asp.Net With Csharp
2- دارای جستجوگر اختصاصی و بدون واسطه
3- معماری چند لایه
...
50- .....(بسته به روش کار شما و امکاناتی که بصورت پیش فرض در هر وبسایت قرار می دید)

مثلاَ فروشگاه در لیست بالا وجود نداره و مشتری از شما میخاد که فروشگاه هم براش بنویسید، این جزو امکانات مازاد به حساب میآد و هزینش به مبلغ قرارداد اضافه میشه.

eshpilen
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 21:15 عصر
عزیت می کنی ها!!!:متفکر:
:چشمک::چشمک:
ای بابا طرف که سن بابای من رو داره نصف مبلغ قرار داد رو نداده ، باور کن روم نمی شه برم بهش بگم بعد 2 ماه مابقی قرار داد رو پرداخت کنه ؟! هروقت هم بهش زنگ می زنم من رو پیچ می ده ؟!
قرار داد واسش نوشتم ،می گه این قرار داد از نظر ما منتفی هست ؟!:متعجب: (منم گفتم ، از نظر ما که خیلی منطقی هست ؟! حالا قرار مثل مخابرات (sms های قبض موبایل) براش التیماتوم بفرستم که تا فلان روز اگر پرداخت کردید که هیچ وگرنه سایتتون ضبط می شه؟!)
بعد شما می گید مافیا؟؟؟
از مافیا بد تر هستند بابا!!!! ای ای ای ، این آدم دوپا هرچی بگی ازش بر می یاد!!

جعل سند کردن آخه دیگه کار هرکسی نیست. جرمش سنگینه. اگر پیگیری بشه بالاخره گندش درمیاد واسه خود طرف بد میشه.
مگه اینکه شما رو بی کس و کار و بی زبون گیر آورده باشن.
خب باید چک میگرفتی که محکم تر باشه.

می دونی مشکلات مالی باعث می شه آدم اول راه حق انتخاب مشتری نداشته باشه؟!
شخصا مگه چقدر مشتری به پستم می خوره که بخوام به دلایل امنیتی (:کف:) با هاشون مامله نکنم ؟؟
وگرنه منم بدم نمی یاد ، مشتری ها رو گزینش کنم ؟!هان خب این یه توجیهی هست کم و بیش.
خب دیگه سعی کن تا میتونی پولت رو اول بگیری و محکمش کنی حالا با هرچی مثل چک و اینا شده.
اصلا چطوره قیمت رو دوبرابر بگی نصفش رو اول بگیری :قهقهه:

راستی سایتش رو ضبط کن بابا چه غلطی میخواد بکنه؟ پولتو بده خب. فکر کردی میاد به این خاطر جعل سند بکنه و کلی وقت و هزینه بذاره که چی بشه؟
حالشو بگیر.
قدرت برنامه نویسا رو به دنیا نشون بده :لبخند:

m.hamidreza
جمعه 19 شهریور 1389, 23:28 عصر
ببینیم شما وقتی با ماشین مسافرت میری چهار تا زاپاس با خودت میبری یا یه دونه؟ اصلا چرا ماشین فقط یه زاپاس داره در حالیکه 4 تا چرخ داره؟ این داستان شما هم دقیقا مثه این موضوعه.
امنیت همیشه امری نسبی هست. شما فکر کردی مهر شرکتی رو نمیشه جعل کرد؟ یا حتی سربرگ رو نمیشه طراحی کرد چاپ کرد؟ اینجوری که شما داری فکر میکنی اصلا نمیتونی کار کنی برادر من!
اگه دنبال موضوع واسه فکر کردن میگردی خیلی مسائل با اهمیت تر وجود داره که پیشنهاد میکنم ذهنتو مشغول اونا کنی نه این مسائل حاشیه ای.
من واقعا علت نگرانی شما رو متوجه نمیشم! هیچ لزومی نداره تا زمان تسویه نهایی مشتری کار بهش تحویل بشه که بعد بخوای بیفتی دنبال پولت.
با توجه به نگرش بدی که شما داری تنها روشی که میمونه الزام مشتری به واریز بحساب شما و ارائه فیش بانکی هست. برای حل مشکل مشتری های دست به نقد هم تنها راهش اینه که نگرشت رو اصلاح کنی.
موفق باشید.

nima898
یک شنبه 21 شهریور 1389, 11:33 صبح
یک شماره رمز بر اساس شماره فیش و تاریخ ایجاد کن و روی فیش بنویس

aminghaderi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 01:37 صبح
امنیت همیشه امری نسبی هست. شما فکر کردی مهر شرکتی رو نمیشه جعل کرد؟ یا حتی سربرگ رو نمیشه طراحی کرد چاپ کرد؟ اینجوری که شما داری فکر میکنی اصلا نمیتونی کار کنی برادر من!
ممنون استاد.
مشکل فقط کم بود تجربه و اطلاعات شخصی من در این ضمینه هست و گرنه حق با شماست.

من تو این چند روزه درباره این موضوع یه تحقیقاتی هرچند کوچک انجام دادم و تا حدی زیادی خیالم راحت شده و بحث هایی که بهش رسیدم این بود که به قول شما همون فورم رسید کافیه و اون شماره سریال و کد هم فقط صرفا برای تشخیص فرم توسط خود سازمان یا شرکت و... هست و برای امنیت این موضوع نیست.
امنیت این موضوع با همون امضا و مهر قابل پیگیری هست.
همون طور که استاد راد هم اشاره کردند کارشناسان می تونند دستخط رو تشخیص بدهند و همچنین می تونند امضا و مهر جعل شده رو هم تشخیص بدهند.
این کارو اون طوری که من متوجه شدم با مقدار فشار وارد شده بر مهر و امضا و.... قابل تشخیص هست.
حالا می گیم امضا رو جعل زده ، به عبارتی دیگه رفته طریقه امضا رو یاد گرفته و امضا با خودکار انجام میده ، درست این رئس شرکت یا سازمان یا مسول امور مالی یا... حتی این کار هم تشخیص داده می شه با استفاده از حرکت دست شخص در هنگام امضا و.... از این جهت خیالم راحت شده و به یه امضا بسنده می کنم .

از همینجا از همه عزیزان مجددا کمال تشکر رو دارم واقعا ممنونم .:قلب: