View Full Version : سوال: قیمت برای وبسایت
hamid_shrk
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 10:26 صبح
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
من یک سایت با امکانات زیر طراحی کردم که می خواستم ببینم قیمت چقدر بدم به طرف؟؟:
امکانات مدیر:
1- درج و ویرایش اخبار
2- درج محصولات تولید شده به همراه توضیحات
3- مدیریت کاربران
4-مدیریت رزومه های ارسال شده به سایت جهت استخدام
5- ارسال ایمیل
6- مدیریت پیام های کاربران
7- فعال سازی کد نرم افزار های فروش رفته
امکانات کاربر
1- عضویت در وبسایت
2- ارتباط با مدیر وب سایت
3- ارسال رزومه جهت استخدام
4- مشاهده ی محصولات و اخبار
امکانات و ویژگی های دیگر:
در این وبسایت از jquery بصورت حرفه ای استفاده شده:
در قسمت مشاهده محصولات عکس های هر محصول با افکت بسیار زیبا نمایش داده می شوند. در صفحه اول سایت آخرین محصولات با افکت Accordion نمایش داده می شوند.
در این سایت از معماری 3 لایه استفاده و اصول مهندسی نرم افزار رعایت شده است.
با تشکر
Vahid_moghaddam
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 11:11 صبح
اگه توی سایت هایی مثل پارس کدرز درخواست انجام این پروژه رو بدید، کسانی هم هستند که با 50000 تومان حاضرن انجام بدن! (تجربه شخصی). حالا با 50 تومن چی می خوان تحویل بدن، خدا می دونه.
بهتر بود چند تا عکس از وب سایت می ذاشتید. این رو هم ذکر نکردید که وب سایت cross browser هست یا نه. یا چه بهینه سازی هایی برای افزایش سرعت توش انجام شده (مثلا: کاهش درخواست ها، caching و ...)
اما اگه همه چیز در حد خوبیه، 1000000 بگید. وقت چونه زدن هم زیر 800000 نیاید. اگه دوستان قیمت های بالاتری هم پیشنهاد بدن، بسیار بسیار باعث خوشحالیه.
وقتی یه شرکت یا یه شخص به این نتیجه می رسه که وب سایت داشته باشه، یعنی حتما براش توجیه مالی داره. پروژه برای شما هم باید سود مالی داشته باشه.
لطفا به هیچ عنوان قیمت پایین ندید. یکی از بلاهای موجود در برنامه نویسی ایران، گندیه که بعضی برنامه نویس ها با قیمت پایین دادن به جایگاه تولید نرم افزار زدند.
hamid_shrk
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 12:06 عصر
سلام
قابلیت Croos browser رو که داره و روی قابلیت caching هم دارم کار می کنم.
یه سوال دیگه
اگه امکان خرید آنلاین رو هم اضافه کنم قیمت چجوری میشه؟
Saman Hashemi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:00 عصر
سلام
قابلیت Croos browser رو که داره و روی قابلیت caching هم دارم کار می کنم.
یه سوال دیگه
اگه امکان خرید آنلاین رو هم اضافه کنم قیمت چجوری میشه؟
اولا سعی کنید قیمت پروژه پیش از طراحی صورت بگیره و در شروع با کارفرما اتمام حجت کرده باشید اگر قرارداد هم ببندید که چه بهتر و سعی کنید برای هر کاری که انجام میدهید قیمت گذاری داشته باشید مثلا اجرای خرید وپرداخت آنلاین به این میزان به پروژه اضافه میشود.بعد از طراحی قیمت دادن مشکل دارد و احتمال اینکه قیمت شما را قبول نکند زیاد است.
اگه توی سایت هایی مثل پارس کدرز درخواست انجام این پروژه رو بدید، کسانی هم هستند که با 50000 تومان حاضرن انجام بدن! (تجربه شخصی). حالا با 50 تومن چی می خوان تحویل بدن، خدا می دونه.
لطفا به هیچ عنوان قیمت پایین ندید. یکی از بلاهای موجود در برنامه نویسی ایران، گندیه که بعضی برنامه نویس ها با قیمت پایین دادن به جایگاه تولید نرم افزار زدند.
عموما این افراد که این قیمت ها را میدهند حرفه ای نیستند و با این کار اکثرا سعی می کنند کارا یاد بگیرند یا بازاریابی کنند کسی هم که براش مهم باشد یک سایت قوی از لحاظ فنی و امنیتی و ظاهری داشته باشد کمتر سراغ این افراد میرود.پس کسی که براش ساخت سایت اصولی مهم نیست بذارید با همون افراد و سایت هایشان خوش باشند،مطمئنا در مدت کوتاهی متوجه فرق سایت 100000 و 1000000 میشوند.
ASP.NET2
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:27 عصر
سلام.
در مورد قیمت نمی تونم نظر قطعی بدم ولی چند تا توسیه داشتم.
1- دادن قیمت دست شماست و استاندارد خاصی نداره .
2-سعی کنید قیمتی رو بدید که هم ارزش داشته باشه و هم اینکه قیمت رو در بازار بالا برده باشید.شاید فکر کنید که اگر شما قیمت رو بالا بگیرید مشتری از دست میره و به همکار شما که قیمت پایین تری داده تمایل پیدا می کنه.خوب شما درسته که پروژه رو نگرفتین ولی یه کار مثبت انجام دادین و اون هم بالا بردن قیمت در بازار هستش.یعنی اگر شما ده میلیون گفتین و طرف قبول نکرده امکان داره همکار شما 8 ملیون قیمت بده و پروژه رو بگیره.پس با این حساب فیمت پایه شد هشت یا ده میلیون.
3-همیشه بعد از اتمام تحلیل پروژه قیمت رو به مشتری اعلام کنید.(خیلی مهم) و فرارداد بنویسید.و در قرارداد همه امکاناتی که قراره پروژه شما داشته باشه رو ذکر کنید . و اگر بعداً مشتری درخواست تغییرات و یا اضافه کردن چیزی به پروژه داشت باید مبلغ رو پرداخت کنه.
موارد خیلی زیاد هست که باید رعایت بشن.
بعضی از مشتری ها براشون مهم نیست که شما از چه تکنولو استفاده می کنید یا باید توجیحشون کنید یا اینکه قید این گونه مشتری هارو بزنید.(نظر شخصی).
maxpayn2
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:59 عصر
بدون خرید آنلاین حد اقل 2 میلیون و با خرید آنلاین حد اقل 3 میلیون
hamid_shrk
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 16:25 عصر
با تشکر از همه ی دوستان.
من خودم موافق بالا بردن قیمت نرم افزار ها هستم
متاسفانه الان بازار طوری شده که پولی که بابت نرم افزار پرداخت می شه اصلان ارزش اون همه زحمت و فکر و خیال رو نداره. واقعا باید یه فکری به حال وضعیت بد بازار بشه و ما هستیم که قیمت ها رو تعیین می کنیم...
واقعا ایده ی خوبی بود که اگه من پروژه رو 10000000 میلیون بگم و طرف قبول نکنه به جاش دید طرف رو عوض کردم و این از اون جهت خوبه که از این به بعد طرف هرجا میره آمادگی شنیدن قیمت های بالا رو داره.
iman_ad
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 23:39 عصر
1 خیلی کمه 2 تا 3 حداقل لنت به حرکی قیمت کم می ده دیدم 300 400 هم قیمت می دن مگه یک شرکت چند بار سایت می زنه!!!!
ASP.NET2
جمعه 19 شهریور 1389, 00:06 صبح
1 خیلی کمه 2 تا 3 حداقل لنت به حرکی قیمت کم می ده دیدم 300 400 هم قیمت می دن مگه یک شرکت چند بار سایت می زنه!!!!
کاملاً موافقم
تخصصی ترین کار .پر زحمت ترین کار مال ما(از لحاظ ذهنی و فکری) اونوقت کمترین درآمد هم مال ما.
انصاف نیست به نظرم.همیشه سعی کنید حرفه ای کار کنید تا قیمت رو شما مشخص کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.