ورود

View Full Version : سوال: تبديل بازي به فايل اجرايي در play station

yase_vahshi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 14:44 عصر
با سلام به دوستان محترم . مي خواستم ببينم كسي در مورد مطلب زير اطلاعاتي داره؟
من يه بازي رو با vb نوشتم ميخوام كاري كنم كه اونو بشه با play station باز كرد و مثل بقيه بازي ها توي play station اونو بازي كرد . امكانش هست يا نه؟ ممنون ميشم ! :متفکر:

hi.alir
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 16:48 عصر
باید از سونی sdk مربوط به ps رو بگیرید. ولی با vb فکر نکنم بشه. نمی دونم چطوری هست ولی احتملا ++c باشه.

yase_vahshi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:02 عصر
خيل ممنون دوست عزيز .با وي بي ميشه ؟ اگه كسي ميدونه لطف كنه بگه . ممنونم.:متفکر:

hi.alir
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:40 عصر
حالا شما sdk رو بگیر ببین با چیه. گرفتن sdk واسه اینجور چیزا خودش یه داستانی هست.

yase_vahshi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 23:52 عصر
خوب دوست عزيز حالا چطوري sdk رو بگيرم.؟؟!!

hi.alir
جمعه 19 شهریور 1389, 00:27 صبح
نمی دونم، من تا حالا نگرفتم. باید برید با sony صحبت کنید.

aryasoft2872
جمعه 19 شهریور 1389, 12:24 عصر
sdk اش هست ولی فقط واسه سی،واسه پلی استیشن رو نمی دونم ولی واسه پی اس پی اش رو توی اینترنت دیدم که هست...

ولی کلا بازی نوشتن برای کنسول های سونی مشکله،بازی سازا هم زیاد علاقه ای به ساخت بازی برای این کنسول ندارن(البته نسبت به نیتندو)

ولی بازم اگه خواستی برای کنسول سونی بازی بنویسی اینجا (http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=82) هست

yase_vahshi
دوشنبه 22 شهریور 1389, 15:40 عصر
خوب حالا اگه من sdk رو بگريرم و كدهاي وي بي رو به c تبديل كنم امكان ساخت بازي ps وجود داره يا نه؟:متفکر:

hi.alir
دوشنبه 22 شهریور 1389, 19:15 عصر
فکر نمی کنم اینجا تا حالا کسی واسه ps بازی ساخته باشه. واسه 360 هم نساختن چه برسه به ps ( از جمله خود من ). همونطور که گفتم شما باید این سوال ها رو از sony بپرسید.