View Full Version : تغییر نام خروجی برنمه
sadeghgilanisadegh
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 16:08 عصر
سلام
چطوری میشه نام خروجی برنامه را عوض کرد
Project Name :xxx
xxx.jar change to yyy.jar
mojaAzimi
پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:37 عصر
سلام تا جایی که من میدونم جاوا به دلیل اینکه بتواند کلاس اصلی برنامه را پیدا کند باید نام برنامه با کلاس اصلی برنامه یکسان باشد.
jlover
جمعه 19 شهریور 1389, 06:35 صبح
سلام
چطوری میشه نام خروجی برنامه را عوض کرد
توضیح بیشتری بدید لطفاً.
یعنی چی؟ اگر مثل زیر منظورتون باشه:
خب مگه نمیتونید ؟
!!!من با نتبینز کار میکنم، و به این صورت میتونم اسم یه پروژه رو عوض کنم:
روی آیکان پروژه ی مورد نظر راست کلیک میکنم و rename رو انتخاب میکنم. حتماً میدونستید!
بعد هم اگه بخوام فایل جر رو تغییر نام بدم، به راحتی اینکار رو در محیط سیستم عامل انجام میدم!
دیگه نمیدونم منظورتون چیه!!
سلام تا جایی که من میدونم جاوا به دلیل اینکه بتواند کلاس اصلی برنامه را پیدا کند باید نام برنامه با کلاس اصلی برنامه یکسان باشد.
اصلاً اینطور نیست
jlover
جمعه 19 شهریور 1389, 06:51 صبح
حالا باز هم اگه خیلی اصرار داشتی که نمیدونم به چه دلیلی پروژه ت رو با یک نامی شروع کنی (بسازی) و فایل آرشیو - اجرایی - رو با یه نام دیگه داشته باشی، یعنی مثل زیر:
توی نتبینز به این صورت عمل میکنی که فایل زیر رو پیدامیکنی
~NetBeansProjects/xxx/nbproject/project.properties
بازش میکنی و جفت زیر رو پیدا میکنی و به جای xxx هر چی که دلت خواست (البته به یو تی اف 8 یا همون اسکی) جاش میتایپی:
dist.jar=${dist.dir}/xxx.jar
در ضمن میتونی این فایل رو ازش یه کپی بگیری و دستکاری هات رو انجام بدی و در پوشه ی configs قرار بدی و اسم دیگه ای براش بذاری و خلاصه چند تا تنظیم مختلف داشته باشی...
mojaAzimi
شنبه 20 شهریور 1389, 11:57 صبح
در باره عرض خودم شما رو به مستندات sun ارجا می دهم.
jlover
شنبه 20 شهریور 1389, 12:49 عصر
در باره عرض خودم شما رو به مستندات sun ارجا می دهم.
من هم شما رو به یه آزمایش ساده فرا میخونم و پیوند دقیق مطلب رو هم طلب میکنم
sadeghgilanisadegh
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 02:19 صبح
حالا باز هم اگه خیلی اصرار داشتی که نمیدونم به چه دلیلی پروژه ت رو با یک نامی شروع کنی (بسازی) و فایل آرشیو - اجرایی - رو با یه نام دیگه داشته باشی، یعنی مثل زیر:
xxx.jar change to yyy.jarتوی نتبینز به این صورت عمل میکنی که فایل زیر رو پیدامیکنی
~NetBeansProjects/xxx/nbproject/project.propertiesبازش میکنی و جفت زیر رو پیدا میکنی و به جای xxx هر چی که دلت خواست (البته به یو تی اف 8 یا همون اسکی) جاش میتایپی:
dist.jar=${dist.dir}/xxx.jarدر ضمن میتونی این فایل رو ازش یه کپی بگیری و دستکاری هات رو انجام بدی و در پوشه ی configs قرار بدی و اسم دیگه ای براش بذاری و خلاصه چند تا تنظیم مختلف داشته باشی...
تشکر منظورم همین بود. در j2me این گزینه در قسمت های Property ها وجود داشت ولی برای برنامه های j2se این گزینه غیر فعال بود . که با این روش می شد نام را تغییر داد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.