ورود

View Full Version : مبتدی: تحلیل سیستم مدیریت محتوای وب

jaykob
جمعه 19 شهریور 1389, 07:47 صبح
سلام و دورد به همه دوستان عزیز

در این تاپیک می خوام از شما در رابطه با تحلیل یک سیستم مدیریت محتوای وب کمک بگیرم . من با C#‎ آشنایی دارم و می خوام این cms رو با asp کار کنم . این سیستم هم می خوام از استاندارد ها استفاده بشه داخلش و امکانات معمولی داشته باشه ( برای شروع ) می خوام این پروژه رو کار کنم تا هم با مشکلاتش آشنا بشم و هم کار مفیدی بشه و بعد این کار رو بسط بدم .

می خواستم اساتید این آنالیز رو برام انجام بدید . و بفرمایید چه چیز هایی باید یاد بگیرم در این امر که همین جور که کارم رو جلو می برم اون موارد رو هم یاد بگیرم .

ممنون می شم ریز به ریز توضیح بدید

با تشکر :قلب:

http://barnamenevis.org/forum/images/misc/progress.gif

maktab
جمعه 19 شهریور 1389, 13:05 عصر
سلام
همان طور که قبلا هم به شما گفتم من هم دقیقا چنین شرایطی دارم با این تفاوت که من می خوام این کار را برای پروژه پایانی خود انجام دهم! (البته با کار -تحلیل- سیستم آشنا هستم)
توی چند روزی که تویه این تالار موضوع را مطرح کردم اکثرا جواب ناامید کننده ای می دادند!!! بعضی ها می گن که وقت خیلی زیادی می گیره، از هسته cms های دیگه استفاده کنید، شما نمی تونید در عرض 2-3 ماه حتی یه چیز جم و جور طراحی کنید، اصلا به جای طراحی cms بیاید فقط برای سیستم های آماده ماژول و کامپوننت بنویسید!!
فکر کنم اگر بحث را ادامه می دادیم به این نتیجه می رسیدیم که اصلا پروژه ننویسم!!
به هر حال کارهایی که در آن پست قبلی گفته بودم را انجام بدید برای شروع بد نیست. البته رویه من هم حساب کنید من حتما در این بحث شرکت می کنم و اگر نظر من را می خواید اصلا از هیچ کدهای آماده ای استفاده نکنید (البته فقط برای بررسی استفاده کنید نه کپی برداری) و سعی کنید تمام کدها و تحلیل ها را خودتان انجام دهید. کاری که من می خوام برای پروژه خودم انجام دهم.
هر چیزی یاد گرفتید همین جا مطرح کنید من نیز این کار را می کنم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب تری برسیم.

jaykob
جمعه 19 شهریور 1389, 19:27 عصر
سلام
همان طور که قبلا هم به شما گفتم من هم دقیقا چنین شرایطی دارم با این تفاوت که من می خوام این کار را برای پروژه پایانی خود انجام دهم! (البته با کار -تحلیل- سیستم آشنا هستم)
توی چند روزی که تویه این تالار موضوع را مطرح کردم اکثرا جواب ناامید کننده ای می دادند!!! بعضی ها می گن که وقت خیلی زیادی می گیره، از هسته cms های دیگه استفاده کنید، شما نمی تونید در عرض 2-3 ماه حتی یه چیز جم و جور طراحی کنید، اصلا به جای طراحی cms بیاید فقط برای سیستم های آماده ماژول و کامپوننت بنویسید!!
فکر کنم اگر بحث را ادامه می دادیم به این نتیجه می رسیدیم که اصلا پروژه ننویسم!!
به هر حال کارهایی که در آن پست قبلی گفته بودم را انجام بدید برای شروع بد نیست. البته رویه من هم حساب کنید من حتما در این بحث شرکت می کنم و اگر نظر من را می خواید اصلا از هیچ کدهای آماده ای استفاده نکنید (البته فقط برای بررسی استفاده کنید نه کپی برداری) و سعی کنید تمام کدها و تحلیل ها را خودتان انجام دهید. کاری که من می خوام برای پروژه خودم انجام دهم.
هر چیزی یاد گرفتید همین جا مطرح کنید من نیز این کار را می کنم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب تری برسیم.

سپاس از بزرگواری شما .

اگر با هم Share کنیم که خیلی بهتر پیشرف می کنیم و کلی چیز یاد می گیریم . این پیشنهاد کار بر روی cms های دیگر را خیلی دادند ولی خاصیت اینکه خودمون یک چیز کوچیک نوشتیم و n تا چیز یاد گرفتیم و اینکه انحصاری برای خودمون هست . این مطلب رو همه برنامه نویسان سایت بهتر از من می دونن که بهترین مطالب رو در حین پروژه ها یاد خواهیم گرفت .

نظر من اینکه که یک cms آماده رو پیدا کنیم که ساده باشه و شروع به آنالیز اولیه کنیم که از چه onject هایی استفاده کرده فرم چینی به چه شکل بوده و ...

اگر مطلبی هم در رابطه با تحلیل و بخش بندی یک cms پیدا کردید اینجا قرار بدید .

در صورتی که دوستان دیگر هم در این بحث شرکت کنند خیلی موفق تر خواهیم بود از تجربیات دیگران استفاده کنیم

با تشکر

parimah_f
یک شنبه 04 مهر 1389, 11:35 صبح
سلام میشه من هم باشم.
من هم شرایطم مثل maktabهست برای پروژه پایانی می خوام
خوبه که زبان اون رو هم مشخص کنیم؟
من می خوام با vb.net یاc#.netباشه چون به این دو مسلط هستم

m.hamidreza
پنج شنبه 08 مهر 1389, 16:08 عصر
برای شروع میتونید از یه CMS خارجی مثله Kentico الگوبرداری کنید. CMS خوبی هست...
موفق باشید.

parimah_f
یک شنبه 11 مهر 1389, 09:31 صبح
قدم اول هسته اون هست که باید تعین بشه،می تونیم از فریم ورک های خود asp.netاستفاده کنیم.
که باید جز به جز تحلیل شه و عملکردش رو فهمید.
دنبالش هستم به نتیجه برسم خدمت دوستان هم ارز می کنم.

parimah_f
سه شنبه 20 مهر 1389, 14:12 عصر
برای log in شدن و ایجاد usersو roleها می تونیم از خود امکانات asp.net استفاده کنیم که خیلی راحت objectمربوطه رو روی صفحه می زاریم و چند خط کوتاه کد مینویسیم تا بشه از داخل خود سایت user یا roleرو ایجاد کرد.
اگر در این زمینه وامنیت اون سوالی باشه تا جایی که بتونم در خدمتم.
اما برای ماژولار کردنش هنوز به نتیجه نرسیدم.

jaykob
سه شنبه 11 آبان 1389, 19:12 عصر
برای امنیت برای جلوگیری از Sql Injection می تونیم مقدار ' رو با " در یک شرط replace کنیم . من مشکلم با آنالیز کردن این بحث هست که چگونه ما اطاعاتی رو طبقه بندی کنیم به طور مثال ایجاد مجموعه خبری که چند زیر مجموعه داشته باشه و مدیر بتونه یک خبر رو اضافه کنیم این ارتباطات و آنالیز رو کسی بتونه توضیح بده ممنون می شم .

parimah_f
جمعه 14 آبان 1389, 11:41 صبح
وقتی قرار چیزی در صفحه اضافه بشه ما شماره صفحه اون جای اون در صفحه و در نهایت شماره ماژول یا همون خبر رو هم در دیتابیس ذخیره میکنیم .
اگر قرار هست که به عنوان زیر مجموعه ای برای یکی دیگه باشه باز هم مشکلی پیش نمی یاد فقط باید درست مدیریتشون کنیم.
مثلا اگر شماره ماژول 1 باشه زیر مجموعه اون 1-1 و1-2 و... می تونه باشه